sonunda benim çeyizim

çalıştırdım cnm beni gürültüsü çok rahatsız etmedi evdede denedim ama heralde temizliği daha çok etkilediğinden göz ardı ettim sesini modeli dc52 total animal hiç pişmanlık duymuyorum hala iyiki aldım diyebiliyorum servis olayını ise şöyle düşünebilirsin bosch siemens mesala parçaları çok pahalı ama neredeyse hiç sorun çıkarmadan sonuna kadar kullanıyosun arçelik yaygın servis bakımından ama mutlaka bi memnuniyetsizlik oluyo küçükde olsa dyson dan sonuna kadar memnun kalacağıma inanıyorum

133 tlye bir sitede buldum canim nasil sence fiyati iyi mi ??? Sen ne kadara almistin ???

133 tlye bir sitede buldum canim nasil sence fiyati iyi mi ??? Sen ne kadara almistin ???
fiyatı uygun ama araştır bi satan firmayı birde ücretsiz kargo olsun ürün geldikten sonra incele heryerini güzelce iade değişim falan talep edersen en azından zarar etme ucuz olunca çizik gönderebiliyolar hafif defolu ben 175 liraya almıştım görerek almak daha çok içime siniyor

çok güzeller iyi ve güzel günlerde kullan

Site bilinen iyi bir site fakat yinede sorun olabiliyor tabikide... Denk gelirsem görerek almak tabiki daha mantikli...

Kzlar igne oyasi havlulari 25ten tiglari 15ten patikleri 5ten veriyorum isteyen olursa ozelden mesaj atin

Hepside harika özellikle kalp şeklindeki tavana bayıldım. İyi günlerde kullanmanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…