sonunda benim çeyizim

Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insllh gule gule saglikli musmustlu gunlerde kullaniniz hepsi cok guzeller

merhabalaaar :) hoşgeldin canım herşeyini almışsın baya kolaylamışsın çok güzeller :) gördüğüm kadarıyla iyi markalardan seçmişsin hep aldıklarını, wüsthof, victorinox, kmix, dyson, drosselmeyerr neler neler :)) en çokta ilkkez rosanne korkmaz alan gördüm çok heycanlandım benmde aklımda o model var ama bi cesaret edemedim, kmix kettlelarıda çok beğeniyorum :) drosselmeyer fındıkkırana bi türlü kıyıpta veremedim ama her gördüğümde beğenirim, kısacası canım zevklerimiz çok byük oranda uyuyomuş :) güzel günlerde kullan inşallah :)
hoşbuldukk elimden geldiğince hep bi tık iyisi olsun diye uğraştım değiceni düşünüyorum sonuçta hepsini ben kullancam ve mutlu olcam kullanırken mutluluğuma gölge düşmesin :KK28: korkmaz ürününe gelince çok beğeniyorum tenceremi korkmaz çalışanıyım bu arada her ürün şans işi ben güzel kullanabileceğime inanıyorum inşallahda öyle olur :) kmix marka olarak iyi rengide hoşuma gidince hiç araştırmadan aldım güzel dileklerin için çok saol beni mutlu ettin :oops:

canım sıkılmadan baktım hepsine güle güle kullan:)elektrik süpürgem benimde dysonondan eminim çok iyiolduğuna,birde blendır setimiz birebir aynı inşallah tefalden dememnun kalırız:)eksiklerimi söyleyin dediğiniçin söylüyorum canım plastik katlanılabilir kesme tahtaları var ikeada ya da int.te onlardan al bence cam yahut tahtadansa o plastikler çok daha işlevsel annemde var ordan biliyorum,yani çeyizinde eksik yok gibi hatta fazlalık var bana göre:)ne zaman düğünün kısmetse:)
ben az biraz temizlik hastasıyım bnm için en iyi süpürgenin bu olduğuna inandım :) tefali de sırf cam rondo diye tercih ettim oda iyi bence dediğini dikkate alcam haftaya bi ikea yolculuğum var bi sürü eksiğimi daha alıcam ve şimdi bile mutluyum alıcaklarım için düğünüm aksamazsa eğer seneye ekim inşallah :oops:

X