- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- Konu Sahibi Binnaz1978
Ach quatsch. Sacmalama. Agridan duramazdinbenim.bu ic dikisler patlamis olmasin bu gün ? korktumm simdi yahu
2600 € iyimis ya. Karin germede yapiyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ach quatsch. Sacmalama. Agridan duramazdinbenim.bu ic dikisler patlamis olmasin bu gün ? korktumm simdi yahu
Hahhahah7500 dedi bana yarin mail olarak bi resimleri atacagim . das sind umgerechnet ca. 2600 euro ... nur op tabi buna bilet hotel ve 10 gün yeme icme de eklersek . birinci ayi ya sokakta yada hergün bir tanidikta gecirecegim anlamina gelior
Banuşeker arkadasım cicilerinden memnunmusun damla 380 cc idi seninki yanlış hatırlamıyorsam.bana da damla 390 cc olacak ama tereddüt içindeyim çok büyük oldular mı canım seninkiler?
Canım kesi yeri mi ? bndede aynı oldu doktorum bıse olmaz demıstıkizlaaaaaaaaaar . daha demin su doktorun taktigi korseyi biraz daha yukari kaldirdim kolarimin biraz asagasini elemeye calsitim . birde bi kabuk gibi bisey hissetimm. aynaya gidip dikkatlice korseyi asagadan yukari kaldiriyim dediydim . birde ne görüyüm kip kirmiziiiiiiiiiiiiii yara olmus kapuk baglamis. pek aci yoktuda görünce bi tuhaf oldum . sizdede öyle oldumu o korseden oturdugu yerleri kesmis resmen yawwwwww
yok su korseyi takiorya onun oldugu kol altlari bel sirt yanlar bir kasiniti ile birlikte araya mendil SIKISTIRIORUM ama yine nasil baski yapior ilk günler idare ediordu . simdi yatamiorum korse cok SIKIOR ve ettimi kesio yauuu. kesi yerinde pek problem yok tek kasinior . ama cok mühim bisey degil o . sanda giyidirdilermi o yukardan kemerli korseyi . yada o cok SIKI sporcu sütyeni mi desem . bilmiorum ...
aynı canım ılk 15 gun ne cektıgımı ben bılırım heryere mendıl sıkıstrdım sonra ıcımden sıfır kol atlet gıyerek çözüm buldum bak 10 gun gectı cıkaralı hala kesık kesık koltuk altım dedıgım gıbı yap atlet gıy ustundede sutyeni...doktorumda oyle demıstı gorunceyok su korseyi takiorya onun oldugu kol altlari bel sirt yanlar bir kasiniti ile birlikte araya mendil SIKISTIRIORUM ama yine nasil baski yapior ilk günler idare ediordu . simdi yatamiorum korse cok SIKIOR ve ettimi kesio yauuu. kesi yerinde pek problem yok tek kasinior . ama cok mühim bisey degil o . sanda giyidirdilermi o yukardan kemerli korseyi . yada o cok SIKI sporcu sütyeni mi desem . bilmiorum ...
aynen canım nefes almıyodumkı ustten bandajlıydı bırde heryerımı kesıyodu 13.gun doktoruma msj cektım dedım dayanamıyorum normal sporcuya gecebılırmıyım dıye tamm sorun olmaz geç demıstı berbat bısey yayok su korseyi takiorya onun oldugu kol altlari bel sirt yanlar bir kasiniti ile birlikte araya mendil SIKISTIRIORUM ama yine nasil baski yapior ilk günler idare ediordu . simdi yatamiorum korse cok SIKIOR ve ettimi kesio yauuu. kesi yerinde pek problem yok tek kasinior . ama cok mühim bisey degil o . sanda giyidirdilermi o yukardan kemerli korseyi . yada o cok SIKI sporcu sütyeni mi desem . bilmiorum ...
yok su korseyi takiorya onun oldugu kol altlari bel sirt yanlar bir kasiniti ile birlikte araya mendil SIKISTIRIORUM ama yine nasil baski yapior ilk günler idare ediordu . simdi yatamiorum korse cok SIKIOR ve ettimi kesio yauuu. kesi yerinde pek problem yok tek kasinior . ama cok mühim bisey degil o . sanda giyidirdilermi o yukardan kemerli korseyi . yada o cok SIKI sporcu sütyeni mi desem . bilmiorum ...
aynen canım nefes almıyodumkı ustten bandajlıydı bırde heryerımı kesıyodu 13.gun doktoruma msj cektım dedım dayanamıyorum normal sporcuya gecebılırmıyım dıye tamm sorun olmaz geç demıstı berbat bısey ya
Muayeneye nezaman gidecektin cnm, bence doktorunu bi ara sor iz kalmasın sonrakizlaaaaaaaaaar . daha demin su doktorun taktigi korseyi biraz daha yukari kaldirdim kolarimin biraz asagasini elemeye calsitim . birde bi kabuk gibi bisey hissetimm. aynaya gidip dikkatlice korseyi asagadan yukari kaldiriyim dediydim . birde ne görüyüm kip kirmiziiiiiiiiiiiiii yara olmus kapuk baglamis. pek aci yoktuda görünce bi tuhaf oldum . sizdede öyle oldumu o korseden oturdugu yerleri kesmis resmen yawwwwww
Morluk çok doğal cnm onlar on güne kalmaz geçer. Hiçmi beğenmiyorsun? Damla protez diyemi acaba öyle çıkık görünüyor? Bakalım doktorun ne dicek, sabret biraz artık canım, belki daha herşey oturacaktır.evet yarina terminim :) tamam söz sorucam o ameliyatan hemen sonra cektigini ve öncekileri bi yollasin . acik söylemek gerekirse suan hic hosuma gitmiorlar gögüs arasinda yesil mor sari yavas yavas dagilio . birde böyle tuhaf öne dogru cikik sivri duruyorlar . bu haldede resim koymak istemem . hele söyle bir 3 hafta gecsin . zamanla koyarim sagdan soldan cekip cekip ahhh bide güzel olsalar baska bisey istemiorum ....
Morluk çok doğal cnm onlar on güne kalmaz geçer. Hiçmi beğenmiyorsun? Damla protez diyemi acaba öyle çıkık görünüyor? Bakalım doktorun ne dicek, sabret biraz artık canım, belki daha herşey oturacaktır.
Daha duzelecek canim merak etme cok kisi senin gibi bunlari yasiyor veeee en son super memisler oluyor :) sabret bak askitabi nin memilerine nasil guzellersagol esmeraldam . canim . yok anlatamam nasil bir duygu bi bakiorum aynada hic belli olmuyo daha büyük olsaydi diorum. bi bakiorum hosuma gidio diorum dur bakalim zaman gecsin nasil olucak . genel olarak doktoruma güveniorum . gzl bi sonuc cikacagina eminim . adam sende 300'ü askin ameliyat yapior bu tarz yani de yinede diorum tabi bi ihtimal ya sonra hic begenmesem falan diye. sapik gibi oldum bende habire korseyi kaldirip kaldirp bakiorum . siddetli bi agrim hic olmadi denebilir, morluklar sa yavas yavas dagilior sanirim . bugün gördügüm kadariyla . umariiiimmm yumusayip asaga inince . hosuma gider. belki de göz aliskin degil ondan ... bilmiorum