sonunda bende ameliyat oluyorum ( gögüs ameliyati) almanyada

Ödem canim merak etme:KK51:gidecek tabiki...!!!780 g zaten Implantalar dir!!! Füze gibi de normal. Sabir sabi sabir :KK66:
Bende tuhaf rüyalar görüyordum, normal bunlar,insan tam uyumuyor ki sersem gibi hep, ondan öglen uyumaya calis, hem beden de alismali sonucta yabanci bir made girdi, onun icinde bir sok, kabulenmeli onu!

Önceden dolgulu sütyenleri taktigimiz icin tabiki distan görenler bir fark görmüyor olabilirler. Ama suanda hast Du ein Spor-Bh an. Dolgusuz ve ayni diyorlar!!!! Asil fark burda!!!! Birde söyle düsün, bu haleri ile dolgulu sütyen taksan iki katini gösterir!! Kiz ben bile diyorsam keske 505 cc den daha büyük yaptirsaymisim, artik kendin düsün,göz alisiyor güzelim! O zaman hemen önceki Fotolara bakiyorum farki hatirliyorum:KK66:

Arada kisaca baksan birsey olmaz herhalde, en son hakini acma ! ama acip ve saatlerce öyle gezsen iyi degil. Dedigim gibi kasinti yüzünden, Dr arayip dayanamadigimi söylemistim, ve benim Sport-BH cok sikistiriyordu!!! Dr günde 3 defa 5 dak müsade etmisti.
Korse yol altlarina Kosmetiktücher ikiye katla ve araya SIKISTIR! Ben bir de Dekolte nin kemerin altini koyuyuordum. Orasini da baya kesiyordu. Merak etme onada alisacaksin.

Ah ah neydi o zamanlar yaa... Unutmusum, sen sorarken tek tek yasiyorum onlari. Haftaya Bachti yi ariyacagim karin germe icin!Bakalim artik ne diyecek, umarim yapmam demez :KK51:

tamsm acik konusalimki dün butün bi pizza götürdüm masallah . :110:
hic okadar fazla yiyen biri degilim nolduysa bi patlama yasadik dün. kizlar lütfen kizmayin bize hakikatten insan bazi seyleri bocalior . türkceden ama tabiki sizde haklisiniz askitabi tek bi kosmetiktücher demis oda kuru selpak gibi bisey herkezin makjay ihtiyacinin icinde bulunur o yani . aralara ondan koyarsin dio . o kismini sende anlamissindir gerci :KK70:askitabimmmmmm peki izler icin ne zaman biseyler yapmaya basladin . ve ne kullandin. billiosun benim.birde alta kesi ?

bende bugun muhammet dilberi aradim . 12. ayda burun ameliyati olacagim ama cok zor kimseden habersiz hoteliydi ucak biletiydi derken . bahcelievlere yakin uygun kalacak bi yer bilen varmi icinizde kizlar ??? bi yardimci olun gurban olaammm..herseye oldugunuz gibi. arastirdim durdum ama uygun bisey pek bulamadim .

hic okadar fazla yiyen biri degilim nolduysa bi patlama yasadik dün. kizlar lütfen kizmayin bize hakikatten insan bazi seyleri bocalior . türkceden ama tabiki sizde haklisiniz askitabi tek bi kosmetiktücher demis oda kuru selpak gibi bisey herkezin makjay ihtiyacinin icinde bulunur o yani . aralara ondan koyarsin dio . o kismini sende anlamissindir gerci :KK70:askitabimmmmmm peki izler icin ne zaman biseyler yapmaya basladin . ve ne kullandin. billiosun benim.birde alta kesi ?

bende bugun muhammet dilberi aradim . 12. ayda burun ameliyati olacagim ama cok zor kimseden habersiz hoteliydi ucak biletiydi derken . bahcelievlere yakin uygun kalacak bi yer bilen varmi icinizde kizlar ??? bi yardimci olun gurban olaammm..herseye oldugunuz gibi. arastirdim durdum ama uygun bisey pek bulamadim .
Ne kizmasin estflh canimm bende de oluyor yari fransizca yari turkce konusutugum:) bu arada afiyet olsun kendine iyi bakman lazim can bogazdan gelir :kk77:
Bahcelievler i biliyorum ama yasamadigim icin sana yardim edemicem :KK43:

Izler icin önce Tapeler le ca 3 ay devam edeceksin. Harika onlar!!!!!!
Sonra bepanthen Wund-und Heilsalbe (yaralar icin, aman Serap 01700 kizmasin :KK66: )kullandim.

tapler derken su beyaz bandmi gögüzün cevresine doladigi ? einfach nur beyaz bi band ? burda okuyorum kimisi silikon yapiskan pflaster sonra spezielle apotheken kremleri kullandiklarini yazmislarda o yüzden sordum . peki cilt yirtilmasin diye bebek yagsi falan kullanmadinmi ?

tapler derken su beyaz bandmi gögüzün cevresine doladigi ? einfach nur beyaz bi band ? burda okuyorum kimisi silikon yapiskan pflaster sonra spezielle apotheken kremleri kullandiklarini yazmislarda o yüzden sordum . peki cilt yirtilmasin diye bebek yagsi falan kullanmadinmi ?

Evet evet o Tape yapiskan bandi gibi diyelim. Süper o! Bachti schwört darauf, yani Dr cok iddali bu band icin. Yok yag falan hic sürmedim inan.... Sadece izlere Bepanthen sürdüm.

anladim . ya askitabimmm bir sey daha sorucam burda herkez diyor ya iste kollar fazla kalkmior su bu diye. tamam insan biraz zorlanior ama cekilmicek agrilar falan olmuyor yani tabi hissediorsun kaslar biraz tembel kollari kaldirinca bir kasinit oluyor ama bügün bulasik yikadim. waschbecken'de biraz kendimi temizledim . yapabildigim kadar . ve en önemliside destek almadan olmuyor dedikleri sac yikamasinida zar zorda olsa biseykilde kendim hallettim caresizlikten napiiim arkadaslarin hic biri gelemedi . aksama gelicekti biri bende dayanamadim bekleyemdim kendim yikadim küvette egilerek . sence aci hissetmesemde bunlari yapmamalimiyim ?

Yapma tabi!!!!!:KK20::KK20: Icten dikislerin var. Tamam söyle bezlen küveyte yikan ama sacini kuaföre git kiz orda yika!!
Hafife alma, dinlen uzan bol bol arada tabiki yürü. Bol filim bak bos ver bulasik falan.

ben seniiiiiiii begenmisim zateeeeeeeen . tusuna basam neeeee basmamasam ne fark ederrrrrr :KK70::KK70: delinin hesap simdi de buruna taktik
12. ayda gidiruuuum muhammet dilberin yanina insallah isler yolunda giderse. ikisi birden aradan cikar beraber büyüyüp giderler . saten diese erholungsphase varya deshlab . her sene böyke katlanamam hareketsizlige . haftalarca

iste bi burun istiorum . ondan sonrada bisey istemiorum ''aslinda'' ama bellide olmaz . bu ikisi vardi hep aklimda bunlari hallettikten sonra iyilesmeye bakicam artik önümüzdeki senelerde parami ne sekilde hangi doktora ve hangi körperpartie 'me investieren ederim stehtnoch in den sternen, denke ich :KK71: heaaaaa yaaa diom ya iste öyleyim hahaha bachti de cok oluyor canimmm . memecikleri yaptirdik . simdlik cok da memnunum hersey süperdi . die betreuung er selbst. einfach alles ama ben herseyi ona yaptirmaya kalksam sokakta yasamak zorunda kalirim malesef. parasi olana ne güzel ...

iste bi burun istiorum . ondan sonrada bisey istemiorum ''aslinda'' ama bellide olmaz . bu ikisi vardi hep aklimda bunlari hallettikten sonra iyilesmeye bakicam artik önümüzdeki senelerde parami ne sekilde hangi doktora ve hangi körperpartie 'me investieren ederim stehtnoch in den sternen, denke ich :KK71: heaaaaa yaaa diom ya iste öyleyim hahaha bachti de cok oluyor canimmm . memecikleri yaptirdik . simdlik cok da memnunum hersey süperdi . die betreuung er selbst. einfach alles ama ben herseyi ona yaptirmaya kalksam sokakta yasamak zorunda kalirim malesef. parasi olana ne güzel ...
Alemsin kiz Binnaz1978 Binnaz1978 :))) ama guzel burun yapiyor muhammed dilber benim de gelecekti ameliatim olabilir :KK71:

Alemsin kiz Binnaz1978 Binnaz1978 :))) ama guzel burun yapiyor muhammed dilber benim de gelecekti ameliatim olabilir :KK71:

vallaha ne yalan söyliyim adamminnbi tanede olumsuz is cikardigini görmedim . bugun aradim sekreteri ile konustum . dedi 25 aralik civari ankaraya gidior muhammet bey . bende o yüzden olursa öncesinden gitmem gerekicek. facebookta da begendim sayfasini . yaptigi burunlar süper burda desen ayri bir dilerde . ilk önce emre ilhan ve onun arasinda kalmistim ama ..emre ilhan bekleme zamani cok uzun sürüyormus vede birazdaha fazla ya mal oluyormus. hemde bana yaptigi burunlar hep ayni gibime gelior yani bicimi falan. muhammet beyin öyle degil ama ..ikiside cok basarili bilinen doktorlar ama ne yalan söyleyeyim muhammet bey top favorim yani. keske almanyaya da gelse :KK43:

Ya dogru, ama yinede hetkesin arasinda yine normali o.... Burub kaca yaptiracaksin?

7500 dedi bana yarin mail olarak bi resimleri atacagim . das sind umgerechnet ca. 2600 euro ... nur op tabi buna bilet hotel ve 10 gün yeme icme de eklersek . birinci ayi ya sokakta yada hergün bir tanidikta gecirecegim anlamina gelior :KK9:

X