sonunda bende ameliyat oluyorum ( gögüs ameliyati) almanyada

Siz gurbetçiler..Yabancı yazmasanız keşke..Tuhaf hissediyorum böyle olunca,ne yazıyorsunuzki yabancı yazıyorsunuz? Bizim anlamamızı istemiyormusunuz o_O

evet arzum ablam . kusurumuza bakayin gercekten bazen arada iste insan hizli hizli yazarken aklindan cikio. bu konuya daha fazla dikkat edecegim . ve yazmalarima daha dikkatli davranacagim . hic yanlis anlamayin . kimsenin hakkinda kötü birsey konusmuyoruz . yari türkce yari almanca olsa dahi okudugun zaman kimsein hakkinda yada kötü birsey olmadigi anlasilior zaten de, ben senin ne demek istedigini anladim tabiki . burasi türk bir platform yani türkce yazmamis/ yazismamiz gerek birbirimize. sonuna dek haklisiniz bu bilgileri kendi icinde degerlendirebilmeleri icin . tüm arkadaslarin- bu önemli . artik daha fazla dikkat ederiz . sorry :KK14:

hahahahah . sagol askkitabbim yine beni güldürdün . eee haklisin tabi sabirsiz oluyor insan ama . sizelere görmüs basindan gecirmis kisiler olarak ve doktorumuza güveniorum . zaten . artik sabirla beklicez . :* elden baska birsey gelmior malesef simdilik

Kiz nasil gecti dun Dr da????

Kiz nasil gecti dun Dr da????[/

iyi aksamlar askkitabbim . kusuruma bakma yaa bugün bi ara yazayim dedim . hic zamanim olmadi . asiri harektli ve stressli bir gündü . dedim aksama rahat rahat evde yazarim
evett dün gittim doktorun yanina ... doktorla görüsmem pek uzun sürmedi topu topu 10-15 dkk

ilk yardimcisi beni odaya aldi . sütyeni cikartik beraber . okadarrrrr rahatladiiim ki Allahiiiiiiiiimmmmm :KK70: o beyaz tapeleri cikarti . cikarirkende daha cok sisik ve ödem oldugunu söyledi . ama merakt ettmeyin gidecek bi iki haftaya tamamen diye. sonra doktor geldi biraz asagadan yukardan bakti . kontroll etti ve simdilik güzel gidior ama halen daha morluklar var ve gögüs aralarinda ve meme kenarlarinda yani sirta dogru sisik bunlar gözlede gözüküyordu. sonr a arkama gecip kollari ile yanlari örterek dedi bunlar yok sayin ve gögüsleriniz birlesecek daha sonra diye bi kac sey söyledi . kesinlikle bu sonuc degil panik yapmayin sakin dedi . bende ona bunu bildigimi söyledim . sonra artik normal cikarta bilecegimi ve normal dus alabilecegimi söyledi . kollarimi acimadiktan sonra istedigim gibi kaldirip oynatabilecegimi söyledi . bi sakincasi yokmus.

sonra asisstani dikisleri kesti hic birsey hissetmedim . ve bu korse ve kemeri ne kadar takmam gerektigini sordugum da . 6 hafta dedi ama bana benim nasil bir dekolte istedigime bagli oldugunu söyledi . dedi eger biraz daha yukarda olmasini istiorsan 3 hafta falan takmaliymisim kemeri . eger dolgunlugun yogunlugu biraz asagada olsun istiorsam 6 hafta takicakmisim . 2 hafta sonraya yine yeni bir randevu verdi . yine gidecegim ayin 30. da ve orda bu konuyuda özelikle konusacagimizi söyledi . bende dedim yani ben top görünümü olmasin diorum . ama cok asagadada olmasin yani . güzel az yukarda bir dekollte olsun isterim dedim . heleki birde damla protez . sonra yer cekimi bi kac sene sonraki sonuc falan derken . bence en mantiklisi silikonlari cok asagaya basdirmamak ? siz ne diorsunuz kizlar ? düsüncelerim dogrumu sizce ? bilmiorumda . insallah hersey güzel olur iki haftaya hersey daha iyi bir görünüm kazanirlar . cok yorgunum gözümden uyku damlior ama 4- 5 saaten fazla uyuyamiorum . yari oturur pozisyon uyumak zorunda oldugum icin . cok zor bence en zor o agri sizi yok ama insan gün icinde ruh gibi oluyor . zaten düzenli uyuyabilen biri degilim saat kacta yatarsam yatayim hep erken kalkardim ama simdi daha da berbat oldu umarim bu gece güzel uyurum . ilk kez kendimi bukadar cok enerjisiz ve hasta hissediorum . hepinizi cok öptüüüüümmmm. Allaha emanet olsun

Yani bencede fazla kemeri takma o zaman yani 4 hafta tak sonra birak dedigin gibi daha yer cekimi de var....
Wvet hep ruh gibi insan dolaniyor :KK43:.... Gececek canim gececek .... Yazi düsün dekolte düsün :KK66:

Resim cekebildin mi??

resim orda cekemedim ama ben kendim artik sütyeni cikarma serbest oldugu icin bu önümüzdeki günler cekecegim insallah . hem uykusuzluktan ölüyorum hemde uyku tutmuyor yahuuuu.. delirecuuguuuuummm :KK42:

askkitabiiiiiimmmm. ses seda yok cünki acayib stressdeyim . is güc tekrar basladi. bazen girip okuyorum . is yerinde ama. yazamiorum. aksam eve gidince yazarim diorum eve gelir. helmez yemeydi icmeydi derken . uyku saatjm gelior. artik böyle önceki gibi full time beschäftigt. birde m.dilberin yanina gidiorum 12. ay onlari ayarliorum sag solu arayip islerkmi hallediorum. dün bilettimi aldim. yani 24 saat bana biraz . azzzz geliorrr :* yerim seni yorumlarini gördüm sagol . bide sen olmasan tam doktor brni enstellen etti zannedecegim. ben halen dedigim gibi postif bakiorum bu ise . dedigim gibi daha büyük olmazdi. 3 4 sene sonra bile problem yapabilior daha büyükler. birde okadar büyük olupta hala gözü doymayanlarda var annam. oda bir hastalik bence. bu solarium . dövme isinden bi ayricaligi yok bence . insan hep daha fazlasini istior. bana doktor sana baska olmaz diorsa bu adamin bir bildigi vardi elbet . ve gercekten benim icin bi yumusasinlar cok mutlu edecek sonuclar alacagimdan eminim. ama simdiliiikkkk Allaha sükür sislikler ve morluklar gittikce azalior . ve ben simdi tüm ilgimi buruncuguma odaklayacagim. doktor super bir burnun var cok problemyiz bir burun aslinda süper sonuc aliriz dedi. hadi bakalim Insallah :KK9::KK9:

askkitabiiiiiimmmm. ses seda yok cünki acayib stressdeyim . is güc tekrar basladi. bazen girip okuyorum . is yerinde ama. yazamiorum. aksam eve gidince yazarim diorum eve gelir. helmez yemeydi icmeydi derken . uyku saatjm gelior. artik böyle önceki gibi full time beschäftigt. birde m.dilberin yanina gidiorum 12. ay onlari ayarliorum sag solu arayip islerkmi hallediorum. dün bilettimi aldim. yani 24 saat bana biraz . azzzz geliorrr :* yerim seni yorumlarini gördüm sagol . bide sen olmasan tam doktor brni enstellen etti zannedecegim. ben halen dedigim gibi postif bakiorum bu ise . dedigim gibi daha büyük olmazdi. 3 4 sene sonra bile problem yapabilior daha büyükler. birde okadar büyük olupta hala gözü doymayanlarda var annam. oda bir hastalik bence. bu solarium . dövme isinden bi ayricaligi yok bence . insan hep daha fazlasini istior. bana doktor sana baska olmaz diorsa bu adamin bir bildigi vardi elbet . ve gercekten benim icin bi yumusasinlar cok mutlu edecek sonuclar alacagimdan eminim. ama simdiliiikkkk Allaha sükür sislikler ve morluklar gittikce azalior . ve ben simdi tüm ilgimi buruncuguma odaklayacagim. doktor super bir burnun var cok problemyiz bir burun aslinda süper sonuc aliriz dedi. hadi bakalim Insallah :KK9::KK9:
Aslında büyükkem daha büyük olsun diye istemek hastalık değil,göz doymaması yada beklentinin altında bir sonuç almak diyelim.Forumda en büyük cc ve büyük gögüs Aşkkitabında ama o bile daha büyük olsamıydı ne diyor arada sırada bizim gibi :) Hastalık estetik işine girince başka yerlerimizde beğenmemeli daha güzel olmak için başka ameliyat düşünmek gibi diyelim :KK66: Buda güzel birşey bence,daha güzel olmak ve kendine dikkat etmeyide hastalık olarak görmüyorum ben :KK66: Büyük cc ler ilerisinde problem yartmaz.Vücut proteze karşı tepki verir atmaya çalışır o başka mevzu... Ameliyatan önce birçok doktor farklı cc ler verdi ve bundan büyüğü olmaz dedi.Ama o dedikleri cc den büyük oldu benim protez! Nasıl,demekki oluyormuş :KK66: Şimdi o doktorlardan birine ameliyat olsa idim bana bundan büyüğü olmadı,göğsün almadı,çok taştı diyeceklerdi beni ikna edip sakinleştirmek için :KK66: Doktor ne derse desin,biz ne dersek diyelim yine ameliyatta kendimizi onlara emanet ediyoruz ve onlar karar veriyorlar.Ama bazı doktor hasta istegini önemsiyor ve ona göre sonuç yapıyor bazısıda kendi bildigi gibi yapıp konuşuyor... Olan oldu artık,ne desek boş.Haa bir iki ser sonra beğenmedin tekrar amelşyat olursun.Dotorum sana destek olur olmaz ona kalmış..
Artık buruna odaklan ve göğüslerin için zaman tanı kendine :KK66: Sevgiler ❤️

Eger bizim Dr bunu dediyse emin olki olmazmis cünkü onun icin fark etmiyor ki ha sana 390 takmis ha 500 yani fiyata birsy degismiyor Dr icin, ayrica ben bir hastasini taniyorum ( oda türk) ona 600 takmis ! Yani hastasinin istegini kesinlikle
önemsiyor! Bundan emin ol. Eger sen ona deysedin mesela, önemli degil yapay görünsün yeterki büyük olsun, inan bana o zorlardi ve daha büyük protez koyardi!!! Ama yapay duracakti! Ama sende söylemissin zaten ben protezim bagirmasinlar memislerin. Yine söylüyorum sabirsizsin tatlim bekle coooookkkk degissseecekler :KK66:, doymamazlik glrüyorsun arzumun ddigi gibi evet hepimiz,doymuyoruz zaman zaman. Bu ayri mesele...

demek buruna simdi... Haydi bakalim... Burnunda bir resim koyacak misin?

evet. haklisin yazdiklarinda. bekleyelimm görelimm :))) olsunda Insallah güzel olursa koyarim tabi. :) benim bu iki istegim vardi . birincisini hallettik. ikinci isi ele aldik .durbbakalim nasil olucak .bilettimi aldim cok sükür eger buda böyle agrisiz sizisiz gecerse ne güzel olur vallah :KK71:

evet. haklisin yazdiklarinda. bekleyelimm görelimm :))) olsunda Insallah güzel olursa koyarim tabi. :) benim bu iki istegim vardi . birincisini hallettik. ikinci isi ele aldik .durbbakalim nasil olucak .bilettimi aldim cok sükür eger buda böyle agrisiz sizisiz gecerse ne güzel olur vallah :KK71:
Hadi bakim gule gule hayirlisiyla burnunu da ameliat ol canim :KK66:
Nasilsin simdi peki odemler morluklar gectimi biraz ? Cok yorma kendini iste canim dikkat et yinede sagmizi solumuzu yaptiracaz diye saglimizdan olmayalim bende lipo dusunuyorum bakalim eger param yeterse aralikta memeyle birlikte lipo yaptiracam:):KK70:

Hallllloooooooooooooo,
nasilsin? ne var ne yok? Arada bir ses ver kizzzz?
Sali günü Doktorcugumuzla görüstüm :KK68::KK68: Ve opr. icin büyük gün yaniiiiii 27.11.14 !!:KK66:

X