Ödem canim merak etme
gidecek tabiki...!!!780 g zaten Implantalar dir!!! Füze gibi de normal. Sabir sabi sabir
Bende tuhaf rüyalar görüyordum, normal bunlar,insan tam uyumuyor ki sersem gibi hep, ondan öglen uyumaya calis, hem beden de alismali sonucta yabanci bir made girdi, onun icinde bir sok, kabulenmeli onu!
Önceden dolgulu sütyenleri taktigimiz icin tabiki distan görenler bir fark görmüyor olabilirler. Ama suanda hast Du ein Spor-Bh an. Dolgusuz ve ayni diyorlar!!!! Asil fark burda!!!! Birde söyle düsün, bu haleri ile dolgulu sütyen taksan iki katini gösterir!! Kiz ben bile diyorsam keske 505 cc den daha büyük yaptirsaymisim, artik kendin düsün,göz alisiyor güzelim! O zaman hemen önceki Fotolara bakiyorum farki hatirliyorum
Arada kisaca baksan birsey olmaz herhalde, en son hakini acma ! ama acip ve saatlerce öyle gezsen iyi degil. Dedigim gibi kasinti yüzünden, Dr arayip dayanamadigimi söylemistim, ve benim Sport-BH cok sikistiriyordu!!! Dr günde 3 defa 5 dak müsade etmisti.
Korse yol altlarina Kosmetiktücher ikiye katla ve araya SIKISTIR! Ben bir de Dekolte nin kemerin altini koyuyuordum. Orasini da baya kesiyordu. Merak etme onada alisacaksin.
Ah ah neydi o zamanlar yaa... Unutmusum, sen sorarken tek tek yasiyorum onlari. Haftaya Bachti yi ariyacagim karin germe icin!Bakalim artik ne diyecek, umarim yapmam demez