sonunda bende ameliyat oluyorum ( gögüs ameliyati) almanyada

Hallllloooooooooooooo,
nasilsin? ne var ne yok? Arada bir ses ver kizzzz?
Sali günü Doktorcugumuzla görüstüm :KK68::KK68: Ve opr. icin büyük gün yaniiiiii 27.11.14 !!:KK66:
Hayirli olsun simdiden askkitabi askkitabi doktor ne dedi iyimi memisler?
Evet ya banucugum sesin cikmiyor artik iyilesme surecini anlatsana bide yeni resim eklersen nasil oldular aceba

askitabiiiiimmmcigiiiimmm. hic sorma eyyyy. hab nur stress son zamanlarda :KK43: hic giremedim burayada .ben gecen donnerstag doktora gittim tekrar kontroll icin üc hafta sonra tekrar gidecegim :KK43: durmadan durmadan biraz gicik is ama napalimm. gögüsler hala daha büyük olsaydi keske diorum ama doktor hala daha büyük olmazdi dio baska birsey demio. sizun bu yaptiginizi hemen hemen herkez yapio. ( sich verrückt machen ) dedi :KK70: arkadaslarda dio kizim sen delimisin herkez görsün belli olsunmu istiorsun ??sonra yiyecek icecegin icin service tableti olarak mi kullanacaksin napacaksin diyip dalga geciorlar . bu boyut senin boyuna vucuduna uygun diorlar. böyle yaptiran insanlara oluyormus hep daha buyuk daha büyuk daha fazla derken luzumsuz yere ölüp giden bile var Allah korusun diorlar ....bilmiorum. :KK43: tabiki morluklar sislikler fazlasi ile gitti sayilir ama HALA var yinede 3 hafta gecti. ve bana sanki daha uzun bir zaman gecmis gibi gelior ve ameliyat oldugumdan bu yana cok sükür hic bir sorun veya kötü birsey yasamadim. halen yan yatamiorum agri degil ama tuhaf bir his oluyor ama bu sirt üstü yatmayada alistim zaten zor gelmior artik . bu kemer isi de 3 hafta daha devam dedi doktor. ama onada alistim hic hissetmiorum.nerdeyse artik. sabahlari bi iki saat korsesiz geziorum evde ama oda arada sirada hep degil. cok sevindimmm senin adina umarim hersey gönlünce olurda.canim sen nereni yaptiriorsun yine ? bilmedigim bi kac gelismelermi oldu ?? yada unuttum aff ett :KK43: :*

canim yaaaa daha 4 hafta dolmadi senin bekleeee dur. Konu actim oraya gel okursun:KK66:.......3 hafta sonra mi?? kiz bende ordayim!!! Hem Dr kontrolüne gel, hemde ben bizzat kendim de kontrol edeyim senin memisleri!!!

X