Sonunda anlatabiliyorum

Phalanx ne yapsın?

• Affet

OY: 21 10,9%
  • Sil gitsin

OY: 171 89,1%

• Ankete Katılan
    192
Bence sizin durumunuz iyiymis diye size daha cok düskünmüs gibi yapiyor olabilir, ben olsam ömür boyu süphe ile yasamaktansa kendi yoluma bakarim daha iyi esimle aramiz bozulmaktansa belki stratejik yapip gene sizden para koparcak... maddi konusunda hic bi zaman yardim etmeyeceksiniz mesafeli davranacaksiniz yada anneni silersin.... once seyi size yasattiklariniza bak ya yaslaninca herhalde kimse ona bakamayacak is size kalcak diye öyle strajedi yapiyo olabilir bilemem ben olsam babamla daha yakin olurdum

Hayattaki en büyük şansınız eşiniz ve tabi çocuklar , yoksa annenize muhtaç olurdunuz ,Bence yaptıklarını Allah’a havale edin

aslında bende "eşinize ve çocuklarınıza bakın artık sizin aileniz onlar" demek istedim de çekindim yazamadım... kolay değil anneyi sil demek ama bazı kadınlar sadece "doğurmuş" oluyor anne olamıyor... umarım kendi oluşturduğunuz ailenizde sonsuz huzurlu ve mutlu olursunuz

Daha neler okuyacağız acaba, bu nedir böyle...
Ben olsam öldü varsayarım.
Eşimin akrabaları beni sinir etmişlerdi, annemde onlara kızıp benden çıkardı hıncını.
Bu süreçte bir kolumdan oldum tam kullanamıyorum ameliyat olmam lazım.
Kaslarım o kadar kasılmıştı ki açılmadı uygulanan tedavilerden.
Psikiyatriye gönderdiler.
Doktor senin hiç bir hastalığın yok yapman gereken seni üzen insan annen dahi olsa öldü varsayacaksın ve hayatından çıkaracaksın dedi.
Ve ben doktorun dediğini yaptım. Kolumu biraz daha kullanabilir hale geldim.
He anneme gelirsek hayati önemli hastaliklarim olduğunu hamile olduğumda öğrendim. Bu süreçte annemle barıştık beni hiç yanlız bırakmadı. Ve başkaları için beni uzdugune çok pişman.
Fakat benim annem bizim için neler çektim katlandı. Biz çocukken bı dediğimiz iki olmadı, incitmedi kimse. Fedakarlıkları çok büyük.
Sizin anneniz nasıl aklım basmadı.

Evet erkek kardeşim bencildir asla bakmaz. Ben haftaiçi çalışır, Haftasonu kursta öğretmenlik yapardım bir de sabah erken kalkar babama yardım ederdim. Kardeşim ise çalışmaz evde uyurdu. Babam hep sen erkek , kardeşin kız olmalıydı derdi. Yine sonunda ben bakacağım biliyorum, eşimde sonunda elimize bakacaklar biliyorum diyor ama eşim bakmaz artık haklı da. Eşim yüzlerine karşı son olayda size bakmayacağım dedi. Ama muhtaç sokakta kalsalar bırakamam tabi. içim el vermez.

evet öyle yapıyorum gerçekten ama inanın her olayda geçmiş insanın aklına geliyor. Keşke geçmişte kalsa herseye artık aklımıza gelmese. ilk defa birilerine anlatabiliyorum bunları bir de böyle bir platformda benim için büyük bir adım bu. sanırım iyileşmek için ilk adımı attım

affet dedim çünkü affetmezseniz içinizdeki öfke sizi bitirir.

başka birine karşı ben de öfkeliydim ve hep aklım fikrim onla doluydu. ne zaman affettim özgürleştim.

affedin derken kendiniz için onu affedin ki annenizin prangalarından ruhunuz kurtulsun.

geçmiş olsun. eğer pişmansa değerlendirin keşke bende öyle bir ışık görsem ve samimi olduğuna inansam

Sokaktaki köpekte anne oluyor. Sırf anne diye kimse affedilmeyi hak etmez. Sana sahip çıkmayan , her türlü kötülüğü yapan bu insanı sil gitsin

annenize ben evlatlık mıyım sorusunu sordunuz mu?
yerinizde olsam bana sitem ettiğinde, "geçmişte bana yaptıklarını unutamıyorum anne" der sustururdum
evet söyledim hatta herseyini yüzüne vurdum. Ama karşımda beni dinleyip evlenmeseydin cevabını aldım. Mutluyum diyorum görücez diyor. 11 yıl olmuş evleneli neyi göreceksin diyorum. Sanırım o da hatırlıyor ama işine gelmiyor.

Çok beğendim yorumunuzu. Bu olayı anlatmak benim için ilk adım. Ben derdini anlatabilen biri asla olmadım. Hep herkes beni örnek verir idolüm sizsiniz derler. Oysa içim nasıl güçsüz artık içimi onarıyorum herseyini unutacağım

Anneniz olduğu için kötü şeyler yazmak istemiyorum. Ama her şeyin bir bedeli vardır. Gerçekten pişman olduğunu sanmıyorum ama gerçekten pişmansa bile sizden gelecek iyiliği hak etmiyor.
Siz, size ne iyi gelecekse onu yapın. Annenize neyin iyi geleceğini düşünmeden karar verin.

İçinizde gerçekten affedebilecekseniz, her şeyi silebilecekseniz affedin ama çok samimi olmayın.

Gerçekten affedemeyecekseniz silin gitsin. Çünkü bundan sonra ne yaparsa yapsın, yaptığı her şey önceki yaptıklarının üzerine binecek. Affedemediğiniz halde affetmiş gibi davranıp içinizde ötelediğiniz şeyler daha da ağırlaşacak. Yıpranan yine siz olacaksınız.

geçmiş olsun. eğer pişmansa değerlendirin keşke bende öyle bir ışık görsem ve samimi olduğuna inansam
Annem gerçekten iyi bir annelik yaptı.
Sizin yazdıklarınızın hiç birinin zerre kadarını yaşamadım.
Hatta lisede okurken eve gelirdim mantı yapardı sürpriz yaptım kızım derdi.
Yani yaz yaz bitmez anneliği.
Şimdi ise beraber uyuyoruz eşim yatak odasını bize bıraktı.
Çok ağrılarım var gece bağırırım uyanır beni çevirir. Hiç bir iş yaptirmaz.
Bebegin herşeyini alır getirir, alışverişi annem yapıyor. Eşimle birlikte gidiyorlar arada büyük alışverişi yapıyorlar.

size imrendim ne güzel bu anlattıklarınız kör birine renkleri anlatmak gibi. asla anlayamayacağım maalesef. sadece sizin adınıza mutlu oldum inşallah daha güzel anılarınız olur

Herkes anne olamıyor maalesef =(( adı anne kendisinin sadece bana kalırsa. Ama affedin ki rahatlayın, seni affettim umrumda değilsin diyebilmelisin bence. Ancak affedersen umrunda Olmaz.

kabullenmek iyileşmeyi getiriyor zaten. aciz insanları aciz olduklarını kabullenip affetmek gerekiyor. ben bazen psikiyatri hastasına hasta olduğu için kızılamaz ya öyle düşünüyorum o insanlar aciz olmalılardı karakterleri bu çünkü. daha fazlasını beklememek oldukları gibi kabul edip onları affetmek ve kafadan çıkarmak gerekiyor. annenizle görüşüp görüşmemek size kalmış ama beklentiniz olmazsa artık sizi üzemicektir.

size imrendim ne güzel bu anlattıklarınız kör birine renkleri anlatmak gibi. asla anlayamayacağım maalesef. sadece sizin adınıza mutlu oldum inşallah daha güzel anılarınız olur
Rabbim inşallah evlatlarınızdan güldürsün sizi.

Acaba gerçekten üvey anneniz olabilir mi? Babanızın ikinci evliliği falan. Belli bir yaşa kadar babaanne ile kalıp annenizi tanımamanız bana öyle hissettirdi. Ama babanıza da kızdım çok ezdirmiş sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…