sonun da boşanıyorum galiba

ben aslında korkuyorum böyle konulara yorum yapmaktan .
neyse kuzum çıkalım en iyisi konudan

ohh my god sevgilin mi var
keşke hayatına başkası girmeden önce boşansaydın çok erken evlenmişsin bence çok doğal 17-18 yaşında evlilik nedir hatırlıyorumda ben o yaşlarda kirazlı küpe toka falan takıyodum yani

Kalbe söz geçmez lakin -yasak-aşkı fiilen yaşamak mantık ve vicdan işidir.

Ben sizi yargılamıyorum, zaten sayfa sayfa üstünüze hayli gelinmiş. Keşke eşinizin ailesinin evinde yaşadıklarınızdan sonra hemen boşansaydınız. Keşke aşkınızı başka birinin nikahı altında yaşamasaydınız ve keşke sevdiğiniz adamın da bir ailesi olmasaydı..

Keşke, keşke, keşke..Hayat sizin hayatınız, ben dahil, burada kimseye laf düşmez aslında. Vicdan sizin, ahlak sizin...Umarım bir an önce -en azından- kendiniz için doğru adımları atarsınız.

İlk sayfadadaki yorumum geçerli. Tez zamanda boşanın.

Konu sahibi bunu yazmadan geçemicem !

O kadar insan yorum yapıyor bakıp bakıp çıkıyosun bi cevap verir insan dimi ?

Ne olmasını bekliyodun eski konulara kmse bakmıcak mıydı tari çıkarmasaydı başkası çıkarıcaktı bunu ortaya o yüzden ne alın ne gücen eğer buraya konuyu açıyosan her türlü eleştiriye açık olman lazım

Sinirlerim yatışmadan bunları söyleyemedim o yüzden kusura bakıcan artık

Ama ne o küçük kızın ne de eşinin bi günahı yok direk boşan ilk mesajımda dediğim gibi dua et eşin aldatıldığını öğrenmesin

Hadi selametle...

allah sana iyi sabır vermiş arkadasım.. lutfen kurtul artık o adamdan resmen sana tecavuz etmıs.. siiznkisi zaten bı evlılık degıl resmen esının aılesıne hızmetcılık kocanada yatacak bı kadın olmakmıs.. poff allah cok ama cok sabır versnn

sen aldatıyorsun, kocan seni savunmuyor bir de tecavüz ediyor.. tencere kapak diyecegim amaa ortada küçük bi çocuk var yüreğim el vermiyor.. boşanın tabi ki, zaten ortada bir evlilik yok.. bazı arkadaşlar demiş eşiniz aldattıgını öğrense de çocuk siz de kalmasa die. siz de kalması da iyi değil ama kocanız da kalsa da o kayınvalide ve kayınpeder de duracak o da büyük sıkıntı.. en masum yavru en çok yarayı alacak sizin gibi anne babası oldugu için.. çok üzüldüm şimdi

aldatmada mı var ? :S

Bosanmaya cok karsiyim ama bu gibi durumlarda baska türlü normal yasaman imkansiz. Allah yardimcin olsun. Belli ki zor bir dönem bekliyor seni ama sen kararliysan ve caninin kiymetini bilirsen bunun üstesinden pekala gelirsin. Sana tavsiyem ailenden destek al, arkadaslarindan da, ki onlarin direnislerine ugraslarina karsi dik durabilesin. Tek basinda seni cok yipratabilir. artik kendini düsünme zamani, umarim senin icin hayirli olur canim.

eşin tam bir pislikmiş
erkeklik adına hiçbir vasıf taşımıyor.
kaç kurtar kendini yaşın daha genç

bir kk klasiği daha
yakında recmedersiniz siz elinize geçse.
Allah aşkına şunları siz yaşasaydınız böyle bir kocayı sevmeye devam edebilir miydiniz?
18 yaşında evlenmiş kız, küçücük çocuk var başında.
kime neye güvensin de boşansın kurtulsun bu adamdan.
böyle bi adam her şeyi hak eder
kadın kaçacak yeri olmayınca soğumuş sevgisi de bitmiş
zaten küçük yaşta evlenmiş
bu olanlar tabi ki aldatmasını haklı çıkarmaz ama
en azından durumunu açıklar.
kim olsa öyle bi adamdan çoktan gönlü geçerdi.

Hiç aldatan erkeğin haklı yanları olmuyor ama .
Bu bir kk klasiği .
Gönlü geçen ayrılır öyle değil mi ?
Nasıl ki aldatan erkeğe 0 imtiyazsa kadınada öyle benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…