- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
işte bizi salak yerine koyuyolar canım adamın günahını aldırıyolar sonra bomba patlıyor kendisinin yemediği halt kalmamış oysaki şimdi düşünüyorumda demekki konu sahibine iyi davranmak yaramıyormuş kaynanasıylayken okadar şey çekmiş boşanmamış ayrılmışlar rahata ermiş rahat batmış
Kendi hayatımla ilgili örnek wereyimde belki anlar konu sahibi ne kadar yalnış bişey yaptığını diye anlattım ama tık yok konu sahibinde
fikir verilecek bişey yok tecavüze uğruyosun o evde neyin fikrini vereyim ben sana tabiki boşan istemeden cinsellik ay kabus gibi zorla olması ne demek bunun adı tecavüzdür dava etsen edersin
Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın ...
isteksizliğinin bir sebebi de sevgilisiymiş
Sevgilisine istekli miymiş, yoksa cinsel isteksizlik problemi mi varmış kafam karıştı baya :44::44:
Sevgilisine istekli miymiş, yoksa cinsel isteksizlik problemi mi varmış kafam karıştı baya :44::44:
sen aldatıyorsun, kocan seni savunmuyor bir de tecavüz ediyor.. tencere kapak diyecegim amaa ortada küçük bi çocuk var yüreğim el vermiyor.. boşanın tabi ki, zaten ortada bir evlilik yok.. bazı arkadaşlar demiş eşiniz aldattıgını öğrense de çocuk siz de kalmasa die. siz de kalması da iyi değil ama kocanız da kalsa da o kayınvalide ve kayınpeder de duracak o da büyük sıkıntı.. en masum yavru en çok yarayı alacak sizin gibi anne babası oldugu için.. çok üzüldüm şimdi
aldatmada mı var ? :S
bir kk klasiği daha
yakında recmedersiniz siz elinize geçse.
Allah aşkına şunları siz yaşasaydınız böyle bir kocayı sevmeye devam edebilir miydiniz?
18 yaşında evlenmiş kız, küçücük çocuk var başında.
kime neye güvensin de boşansın kurtulsun bu adamdan.
böyle bi adam her şeyi hak eder
kadın kaçacak yeri olmayınca soğumuş sevgisi de bitmiş
zaten küçük yaşta evlenmiş
bu olanlar tabi ki aldatmasını haklı çıkarmaz ama
en azından durumunu açıklar.
kim olsa öyle bi adamdan çoktan gönlü geçerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?