• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonun da boşanıyorum galiba

bir kk klasiği daha
yakında recmedersiniz siz elinize geçse.
Allah aşkına şunları siz yaşasaydınız böyle bir kocayı sevmeye devam edebilir miydiniz?
18 yaşında evlenmiş kız, küçücük çocuk var başında.
kime neye güvensin de boşansın kurtulsun bu adamdan.
böyle bi adam her şeyi hak eder
kadın kaçacak yeri olmayınca soğumuş sevgisi de bitmiş
zaten küçük yaşta evlenmiş
bu olanlar tabi ki aldatmasını haklı çıkarmaz ama
en azından durumunu açıklar.
kim olsa öyle bi adamdan çoktan gönlü geçerdi.
:53::53:Bunu bir hemcinsimiz mi söylüyor?
Kusura bakmayın ama ne olursa olsun aldatmak karaktersizliktir :34:

Hiç aldatan erkeğin haklı yanları olmuyor ama .
Bu bir kk klasiği .
Gönlü geçen ayrılır öyle değil mi ?
Nasıl ki aldatan erkeğe 0 imtiyazsa kadınada öyle benim için.

hiçbir kadın bir erkeğe bu zulmü yapabilecek düzeyde değil çünkü.
siz hiç kayınvalidesinden azar işiten laf yiyen bir damat konusu okudunuz mu burda?
ya da etrafınızda kaç kere duydunuz?
biz kadınlar malesef eşimizin ailesine karşı eşlerimizin hareketlerine göre var olabiliyoruz.
eşimiz bize değer verirse ailesi saygı duyuyor, eşimiz eziyorsa onlar daha beter eziyor.
bizim bu tip konularda korunmaya ihtiyacımız var, çok azımız ses çıkarıp hakkımızı arayabiliyoruz
ya da rest çekip gidebiliyoruz.
konu sahibinin eşi olacak erkek müsvettesi ailesine hizmetçi aramış, bulmuş da.
ne demek ya kpnin ayaklarını yıkamak?
o da ordan çıkmış ben karışmam siz aranızda halledin diyor
bi ağzını açsa beyfendi siz benim karımı hizmetçi mi sandınız dese böyle mi olurdu
anasına babasına süt dökmüş kedi, ama adam azgın hayvanlar gibi hergün karısına tecavüz ediyor
çünkü ezik, hiçbir konuda erkeklik gösteremeyip yatakta erkek olduğunu hatırlıyor belli ki.
gerçekten iğrenç bi adam
aldatmak da iğrenç bişey ama, bu adam müstehak valla kim ne derse desin.

bir kk klasiği daha
Allah aşkına şunları siz yaşasaydınız böyle bir kocayı sevmeye devam edebilir miydiniz?

vayy aldatan aldatanın halinden anlıyormuş demek ki..:ssz:

:53::53:Bunu bir hemcinsimiz mi söylüyor?
Kusura bakmayın ama ne olursa olsun aldatmak karaktersizliktir :34:

canım o olay çok daha farklı..
arkadaş kendiside eşini aldattığı için kendi gibi birini bulunca kk kılasiği yapmış olayı..
evet kk kadınları karakterli onurlu halsiyetliyse suç mu yaniii du bakimmm evet suçmuşşşş...

hiçbir kadın bir erkeğe bu zulmü yapabilecek düzeyde değil çünkü.
siz hiç kayınvalidesinden azar işiten laf yiyen bir damat konusu okudunuz mu burda?
ya da etrafınızda kaç kere duydunuz?
biz kadınlar malesef eşimizin ailesine karşı eşlerimizin hareketlerine göre var olabiliyoruz.
eşimiz bize değer verirse ailesi saygı duyuyor, eşimiz eziyorsa onlar daha beter eziyor.
bizim bu tip konularda korunmaya ihtiyacımız var, çok azımız ses çıkarıp hakkımızı arayabiliyoruz
ya da rest çekip gidebiliyoruz.
konu sahibinin eşi olacak erkek müsvettesi ailesine hizmetçi aramış, bulmuş da.
ne demek ya kpnin ayaklarını yıkamak?
o da ordan çıkmış ben karışmam siz aranızda halledin diyor
bi ağzını açsa beyfendi siz benim karımı hizmetçi mi sandınız dese böyle mi olurdu
anasına babasına süt dökmüş kedi, ama adam azgın hayvanlar gibi hergün karısına tecavüz ediyor
çünkü ezik, hiçbir konuda erkeklik gösteremeyip yatakta erkek olduğunu hatırlıyor belli ki.
gerçekten iğrenç bi adam
aldatmak da iğrenç bişey ama, bu adam müstehak valla kim ne derse desin.

Adamın şartlarını bilemiyorsunuz
Adamda bezmiş olmalı ki bir kaç sene de geçse almış karını çıkmış
Görüşme olayları bile pazardan pazara düşmüş.
Adam da belki çocuktu ?
Ben adam haklı demiyorum ama aldatmak çözüm değil. Ve benim gözümde aklanılcak birşey değil.
Kaldı ki aldattığı adamda evli ve onun da karısı mağdur. Ve ortada iki tarafında mağdur çocukları var.
Ozaman bende diyorum ki 2 yıldır kocasını aldatan kadına o geçmişte yaşadıkları müstehak .

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaş kendiside eşini aldattığı için kendi gibi birini bulunca kk kılasiği yapmış olayı..
evet kk kadınları karakterli onurlu halsiyetliyse suç mu yaniii du bakimmm evet suçmuşşşş...

He olayı şimdi hatırladım :27:
Doğru diyorsun arkadaşım kendine normal gelmesi ondandı demek.

Neden bana bunu yapiyo :(
Onu cok seviyorum onunda beni cok sevdigini biliyorum ama her kavga da her sorunumuz da benim kalbimi cok kiriyo sonra da sinirlendigimde istemeden oluyo diye ozur diliyo dayanamayip affediyorum.
Bugun bana hic haketmedigim halde yeter artik surekli gel gel git git ben senin kopegin degilim dedi hic ole degil ben bugune kadar ona hic emri vaki yapmadim bile ne dese yaptim. Ben ufacik seye kizip trip atmaya kalksam hemen burnumdan getiriyo is iyce buyuyo kizip bagirip cagirip kalbimi param parca ediyo ne kadar uzuldugumu bana haksizlik ettigini nasi gostericem bu adama ben bunlari haketmiyorum

Buda konu sahibinin başka konusu ilginçki ne kocam nede sevgilim demiş ama belliki sevgilinden bahsediosun!
Kocandan boşanırken sevgilindende ayrıl oda pek saglıklı durmuyo ilerde bu adamla evlensen bile böyle bi adamlamı kzını yüz göz ediceksin kendini ve kocanı düşünmüosun kızını düşün bence

dikkat ettim konunun başında canımlar cicimler nasıl duruyorsun adam sana tecavüz etmiş hemen kurtul'lar.. ama eski defterler açılmış, bayanın sevgilisi olduğu ortaya çıkmış. ve vurun k..peye durumu olmuşş... yahu aldatmış aldatmamış bizi ilgilendirmez. neler yaşadı bilemeyiz. ama kocası zorla bayana tecavüz etmiş.bundan ötesi yok.. aldatsa da aldatmasa da kocası tarafından zorla ilişkiye girilmiş bir kadın var bu konuda. zaten konu aldatıyorum ne yapayım değil. onun için ayrıca bir konusu var zaten...

He olayı şimdi hatırladım :27:
Doğru diyorsun arkadaşım kendine normal gelmesi ondandı demek.

Şey degil miydi bu hani sevgilisi rüyalarına giriyodu? Aralarında bi bağ vardı unutamamıştı? Bunun yanında onun yaptıgı hiç bişey bnce birda böyle bişi yaptı diye şimdi kalkıpta böyle söylemek çok yanlış bnce onun konusu geçmiş gitmiş yüzüne vurmak gerekmez hepimiz gbi yorum yapar bizle aynı düşüncede olmak zorunda degil farklı fikirde diye böyle ezmek çok yanlış her ne kadar onun yaptıgı dha yanlış olsa bile

vayy aldatan aldatanın halinden anlıyormuş demek ki..:ssz:

ben o konuda da söyledim eşimi aldatmadım.
ayrıca zaten dava açtım ve boşanıyorum.
yaptığım ya da yapmadığım hiçbişeyden dolayı pişman da değilim.
ayrıca bu size de düşmez ve konu da bu değil zaten burda başka bişey konuşuluyor.
size çok battıysa buyrun gidin benim konuma yorum yapın.

kimse benle aynı şeyi düşünmek zorunda değil.
ben aldatan haklıdır da demedim olayları canınızın istediği yere çekip yorumlamayın.
ben böyle düşünüyorum.kimse katılmak zorunda değil.
sizin aldatılmakla ilgili bi yaranız var ki sürekli saldırma gereği duyuyosunuz bence.
ayrıca yaptığınız çok saygısızca, burda bu konu konuşulurken beni bel altı vurmaya çalışıyosunuz.
size daha fazla cevap vermicem yazınızı kibledim zaten gereğini yaparlar.

ben o konuda da söyledim eşimi aldatmadım.
ayrıca zaten dava açtım ve boşanıyorum.
yaptığım ya da yapmadığım hiçbişeyden dolayı pişman da değilim.
ayrıca bu size de düşmez ve konu da bu değil zaten burda başka bişey konuşuluyor.
size çok battıysa buyrun gidin benim konuma yorum yapın.

hıhı evet battı canım..
buraya gelip aldatmayı normal birşeymiş gibi göstermeye çalıştığın için malesef battı..
eee o kadar aldattın adamı bi zahmet boşan artık..

Adamın şartlarını bilemiyorsunuz
Adamda bezmiş olmalı ki bir kaç sene de geçse almış karını çıkmış
Görüşme olayları bile pazardan pazara düşmüş.
Adam da belki çocuktu ?
Ben adam haklı demiyorum ama aldatmak çözüm değil. Ve benim gözümde aklanılcak birşey değil.
Kaldı ki aldattığı adamda evli ve onun da karısı mağdur. Ve ortada iki tarafında mağdur çocukları var.
Ozaman bende diyorum ki 2 yıldır kocasını aldatan kadına o geçmişte yaşadıkları müstehak .

haklısınız aldatmak tabi ki çözüm değil
ben de kadın haklı demiyorum zaten
ama bence ikisi tencere kapak olmuşlar
birbirlerinden kalır yanları yok
neyse zaten konu sahibi de boşanma kararı almış
en doğrusunu yapmış
bundan öte söylenecek daha iyi bişey yok zaten.

haklısınız aldatmak tabi ki çözüm değil
ben de kadın haklı demiyorum zaten
ama bence ikisi tencere kapak olmuşlar
birbirlerinden kalır yanları yok
neyse zaten konu sahibi de boşanma kararı almış
en doğrusunu yapmış
bundan öte söylenecek daha iyi bişey yok zaten.

O halde aldatmayı haklı sebeplere dayandırmayın.
Bu sadece mağdur edebiyatı oluyor.
Aldatanın sırtı sıvazlanmaz nasıl ki erkeğin hiç bir zaman haklı sebepleri olmuyorsa kadınında yoktur.

bir kk klasiği daha

Kesinlikle katılıyorum. Aldatmak çok iğrenç bir şey ama bu kıza yaşatılanlar bir insan tarafından yaşatılamaz. Kocası olacak adam müsveddesi ses çıkarmamış bu adam sevilmeyi haketmiyor. Eşi bu evlilikte tüm kuralları çiğnemiş. Konu sahibi de sadık olamamış. Aldattığı için tüm suç kadına yüklenmiş. Boşanın kurtulun ikiniz de.

altını çizerek takrar söylüyorum aldatmak iğrenç bir olay bunu desteklemiyorum ama kadının kocası bırak adamı insan değil nasıl sevsin böyle birini.

Son düzenleme:
kimse benle aynı şeyi düşünmek zorunda değil.
ben aldatan haklıdır da demedim olayları canınızın istediği yere çekip yorumlamayın.
ben böyle düşünüyorum.kimse katılmak zorunda değil.
sizin aldatılmakla ilgili bi yaranız var ki sürekli saldırma gereği duyuyosunuz bence.
ayrıca yaptığınız çok saygısızca, burda bu konu konuşulurken beni bel altı vurmaya çalışıyosunuz.
size daha fazla cevap vermicem yazınızı kibledim zaten gereğini yaparlar.

hıhı evet yaram var..
iyi yapmışsın canım..
bana saygısız diyen insanın hiç değilse kendisine saygısı olsaydıda karşısındakini aldatmasaydı..

O halde aldatmayı haklı sebeplere dayandırmayın.
Bu sadece mağdur edebiyatı oluyor.
Aldatanın sırtı sıvazlanmaz nasıl ki erkeğin hiç bir zaman haklı sebepleri olmuyorsa kadınında yoktur.

bakın ben şundan bahsediyorum yanlış anlatmış olabilirim eğer bir adam karısına evlenir evlenmez babasının ayaklarını yıkatıp hizmetçilik yaptırıyorsa ve evliliği boyunca tecavüz ediyorsa o evlilikten daha sonra iyi bir şey beklenemez.sevgi saygı biter.o kadın dolar dolar bigün patlar.herkes de farklı şekillerde yaşar bunu.o evlilikten bu hareketlerin üstüne bi hayır gelmezdi yani.konu sahibi de böyle yaşamış işte.

Konu sahibi haklı ya da haksız kısmında değilim ama eminim eğer olaylar tersinden yaşanmış olsaydı mesela kadın kocasına hiç ilgi göstermiyor onunla birlikte olmuyor ailesine ezdiriyor hakaret ediyor falan olsaydı sonucunda eşi tarafından aldatılan bir kadın olsaydı buradaki bi çok üye e adamı sen itmişsin kendinden soğutmuşsun haketmişsin vs laflarla adama hak verirdi çünkü malesef kadın bayılıyor hemcinsini kötülemeye kötüleyince kendini daha üstün falan hissediyor sanırım:ssz:

Asla aldatılmanın hiçbir türlüsüne hak vermem ama konu sahibi buna itilmiş resmen TECAVÜZ sevgisizlik ilgisizlik hakkının yenmesi onu itmişş yargılamadan önce anlamaya çalışsanız bi şey kaybetmezsiniz.

bakın ben şundan bahsediyorum yanlış anlatmış olabilirim eğer bir adam karısına evlenir evlenmez babasının ayaklarını yıkatıp hizmetçilik yaptırıyorsa ve evliliği boyunca tecavüz ediyorsa o evlilikten daha sonra iyi bir şey beklenemez.sevgi saygı biter.o kadın dolar dolar bigün patlar.herkes de farklı şekillerde yaşar bunu.o evlilikten bu hareketlerin üstüne bi hayır gelmezdi yani.konu sahibi de böyle yaşamış işte.

Bakın kız 18 yaşındaymış adam da belki itiraz edememiş ve bişeyler yaşanmış.
Sonra adamın aklı başına gelmiş ki karısını almış çıkmış son 3 4 senedir görüşmeleri bile azalmış.
Kadın sevgilisi olduğu için kocasına karşı isteksizmiş adam haklı demiyorum ama o yazıdan anladığım kadıryla evlilik boyunca olan bir durum değil o dediğiniz.
Yani kadın dolup aldatıyorrsa adamda aldatabilirdi . Adam da patlayıp o dediğini yaptı demek ki .
Çünkü sevgilisi olduğu için beraber olmak istemiyormuş.
O duruma getirene kadar boşansaydı , belli ki şimdi sevgiliyle sözleşildi ve boşanılmak istiyor.

Back
X