sonun da boşanıyorum galiba

bi bahane bulmaya çalışmıyorum zaten ben bunları tek başıma yaşamasaydım veya karısı bu dertlerle uğraşırken yanında olsaydı belki benimde hayatıma başka biri giremezdi

Adamlar aldatınca edilmedik hakaret kalmıyor.
Bir insan çıkıp da demiyor ki sen kadınlık yaptın mı adamın derdinle ilgilendin mi ?
Bir söz var kadın namusu için yaşar , erkek namusu için ölür diye.
Bilmem anlatabildim mi ?

bi bahane bulmaya çalışmıyorum zaten ben bunları tek başıma yaşamasaydım veya karısı bu dertlerle uğraşırken yanında olsaydı belki benimde hayatıma başka biri giremezdi

sevgilinde evli sende.ikinizde boşanın biran önce çocuklarınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz allah aşkına

oooooooo konu başka yere kaymış, birde hayatında biri var, bari sen yapma be bacım yaaa,
sevgisizliği, ilgisizliği bu şekilde tatmin etmen yanlış , çok yanlış, sevgilinde seni kullanıyor çünkü o da bir erkek ve eminim
evli olduğunu da biliyor. Boşver bunları bırak hepsini, Dualara sığın dualara, Allah biliyor hepsini.

bencede aldatmanın bahanesi olmaz mutlu değilseniz boşanın ondan sonra ne yaparsanız yapın

Tamam da 18 yaşında velnemişsin.Eşin de büyük bir ihtimalle o yaşlarda çocuktu.Çokta fazla olgunluk bekleyemezdin eşinden o yaşta.Oyıllar gelmiş geçmiş.Şu an sana kocanın bir kötülüğü yok,evin ayrı barkın ayrı.Hatta şu an kusurlu eş sen görünüyorsun.Çünkü eşinle ilişki yaşamıyorsun.Çocuğun var.Ve bu iş çocuk oyuncağı mı,durup dururken kalkıp mesaj atıp ben boşanıyorum diyorsun.Bu kadar basit mi ya,bir mesejla hallediliyor mu.
Bir de aşağıdaki yorumlar daokudum.Sevgilin mi var.Hiç o zaman bahane arama kocana.Boşan,o insanın da gururunu ayaklar altına alma.

Yahu adamı aldatmışsınız gelip burada yine adamı suçluyorsunuz
Önce bir dönüpte kendinize bakın.
Eşiniz haksız olabilir ama sizde masum değilsiniz
Boşanın gitsin,sizin gibilerle Allah karşılaştırmasın.
Karakter meselesi işte,adamda da bayanda da

Kocayi suclarken insan bi kendisinede bakmalimis, yani bende haline tam üzülürken, yok yaaa ne olursa olsun aldatmanin özrü yoktur, bide sevgilide evlimis, allah islah etsin vallah...

Konuyu sabote etmek istemezdim .
Fakat öylesine eski konularına bakmak istedim
Ve şok oldum zaten.

Demek ki olaylara tek taraflı bakmamak gerekiyormuş. Madem böyle bi evlilik hayatınız vardı, bunlara katlanacağınıza baştan boşansaydınız. Evet, eşinizin yaptıkları iğrenç ama evliyken başkasıyla birlikte olmanızı hafifletmiyor bu.

Dua edin de eşiniz onu aldattığınızı öğrenmesin, boşanma davasında bir de onunla uğraşırsınız.

Konuyu sabote etmek istemezdim .
Fakat öylesine eski konularına bakmak istedim
Ve şok oldum zaten.

Yok yaaa nedemek, ben bakmam genelde eski konulara belki sonradan, ama öyle oluncada vah canim ah canim diyoruz, oysaki olayin boyutu cok farkliymis... Kekleniyoruz gibi hissediyorum vallah, biz burda üzülüp yorum yapalim ama konu sahibi aslinda haksiz ve neler yasiyor neden yasiyor... Hey allahim yaaa...

Geçmişte yaşadıklarınız kolay şeyler değil ama geçmiş geçmişte kalır. Şu an hayatınız normal eviniz ayrı barkınız ayrı bence siz başkasını sevdiğiniz için eşinizin her hareketi size batıyordur. Eşinizden boşanmak için geçmişi bahane ediyorsunuz. Kendinizi haklı çıkarmak için daha doğrusu, ama her ne olursa olsun bu durumda kesinlikle haklı değilsiniz. Kız çocuğu yetiştiriyorsunuz ve ona örnek bir anne olmanız gerekir diye düşünüyorum.

Adamla beraber olmak istememesini geçmişe bağlıyor halbu ki sevgilisi olması.
Ben nefret ediyorum böyle insanlardan.
Benim abim amcamın oğluda aldatıldı 2 yaşında kızları vardı .
Allah temiz insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…