- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
Kesinlikle katılıyorum. Aldatmak çok iğrenç bir şey ama bu kıza yaşatılanlar bir insan tarafından yaşatılamaz. Kocası olacak adam müsveddesi ses çıkarmamış bu adam sevilmeyi haketmiyor. Eşi bu evlilikte tüm kuralları çiğnemiş. Konu sahibi de sadık olamamış. Aldattığı için tüm suç kadına yüklenmiş. Boşanın kurtulun ikiniz de.
altını çizerek takrar söylüyorum aldatmak iğrenç bir olay bunu desteklemiyorum ama kadının kocası bırak adamı insan değil nasıl sevsin böyle birini.
Bakın kız 18 yaşındaymış adam da belki itiraz edememiş ve bişeyler yaşanmış.
Sonra adamın aklı başına gelmiş ki karısını almış çıkmış son 3 4 senedir görüşmeleri bile azalmış.
Kadın sevgilisi olduğu için kocasına karşı isteksizmiş adam haklı demiyorum ama o yazıdan anladığım kadıryla evlilik boyunca olan bir durum değil o dediğiniz.
Yani kadın dolup aldatıyorrsa adamda aldatabilirdi . Adam da patlayıp o dediğini yaptı demek ki .
Çünkü sevgilisi olduğu için beraber olmak istemiyormuş.
O duruma getirene kadar boşansaydı , belli ki şimdi sevgiliyle sözleşildi ve boşanılmak istiyor.
ben biyeri mi kaçırdım sevgilisi olduğu için isteksiz olduğu nerde yazıyor?
bence isteksiz olması için adamın yaptıkları yeter de taşar bile
adam zaten tecavüz ediyor bence başkasına gerek kalmamış
ayrıca konu bu diil ki yani ortada hergün tecavüze uğrayan bi kadın var
dünyanın en kötüsü de olsa boşanması için yeterli bi sebep
Aynen boşanması için ama aldatması için değil .
En azından başkasının nikahı altındayken başka adamla olunmaz :)
sizin bu söylediklerinizden tecavüzün aldatmaktan daha kabul edilebilr bişey olduğunu çıkarıyorum malesef.
çünkü tecavüze uğrayan bir kadın olduğu gerçeğini ısrarla yok sayıp aldatılma üzerinde duruyosunuz.
sizin bu söylediklerinizden tecavüzün aldatmaktan daha kabul edilebilr bişey olduğunu çıkarıyorum malesef.
çünkü tecavüze uğrayan bir kadın olduğu gerçeğini ısrarla yok sayıp aldatılma üzerinde duruyosunuz.
Size ne diyorum okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba.
Benim sözlerimi kendinizce çarpıtamazsınız.
Tecavüze göz yummuyorum bunu yaşadıysa insan boşanırdı aldatmazdı diyorum . Tecavüzü neden kabul edeyim adam haklımı diyorum ben te allahım ya.
Aldatmak o kadar normal mi yani .
Namus kavramlarımız farklı demek ki hanfendi .
İyi günler :)
arkadaşlar şu olaya tecavuz deyip durmayın.tecavuz ise kaçmaya çalıştı da adam yakaladı mı bağırdı da yetişen mi olmadı nedir yani? kadın adamı idare etmeye çalışıyor.boşanır mı bence hayır? sevgilisi evli olmasaydı boşanırdı ama şimdi boşanmaz bir sonuç çıkmaz yani.
arada sevgilisine de sevgililer günü hediyesi alır.
tecavüz her zaman sandığınız gibi filmlerde görüldüğü gibi koşarak kaçarak olmuyor
aynı evde yaşadığın adamdan nereye kadar nasıl kaçacaksın
hayır dendiği an zorlama varsa tecavüzdür.net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?