sonun da boşanıyorum galiba

Anlattığın hiçbirşey seni aklamaz .Bütün bunlarıda sanırım içini rahatlatmak için anlattın . Yanlış yaptığını sende biliyorsun . Çek git madem hala ne duruyorsun onu anlamadım . Ama sevgilinede güvenme bence belli olmuyor bu erkeklerin işi . Eşiyle mutlu olamayan kadınları mutlu etmeye çalışan erkekler iş ciddiye binince kaçıverir benden söylemesi ..

işte ben de bunu söylüyorum.
adam daha karısını korumaktan aciz.
ailesine ezdiriyor
hizmetçi gibi kullanılmasına göz yumuyor.
karısının haklarına saygı duymuyor tecavüz ediyor.
bu madde ve yukardaki madde kanunda da geçer ve boşanma sebebidir - ayrı bir ev sağlamıyor yıllarca
dediğiniz gibi evliliğin ve birlikte yaşamanın hiçbir gereğini yerine getirmiyor
sonra böyle olunca vay bu kadın ne adi ne karaktersiz muhabbeti
yani yukarda yazdıklarım çok ahlaklı düzgün hareketler de kadının yaptığı tek ahlaksızca olan
çok tuhaf bi düşünce sistemi gerçekten

konu sahibi keşke en başında kurtulsaydın o ailedende iğrenç adamdanda..

hem vicdanında rahat olurdu (belki hala rahattır)
hayatına sokmak istediğin kişiyi sokardın rahatlı hayatına diyeceğim fakat adamda evliymiş nerden tutsam elimde kalıyor..

Allah hepinizin yolunu açık etsin umarım çocuğunuza ilerde evliyken bir başkası ile birlikte olmamayı ve evli insanları hayatına sokmaması gerektiğini aşılayabilirsiniz..

Bu sitede konu sahibinin çektiklerinden çok daha fazla şey çekmiş ve bu dertlerini paylaşmış arkadaşlar var. Ama bu bayanlar aaa kocam bana değer vermedi beni hiçe saydı bende hemen gidip onu aldatayım demiyor değil mi?

Hiçbir şekilde bir insanı aldatmanızın haklı sebebi yoktur, olamaz.
Aynı şey erkekler içinde geçerli, bayanlar içinde. Herhangi bir cinsiyet ayrımı olamaz ihanet konusunda.
Eşini sevmiyorsan, başkası geçiyorsa aklından o evliliği bitirmen icap eder.
Ha diyelim bitiremezsin elinde kendince sebepler var. O zaman yanlış yola sapmayacaksın. Aldatmayacaksın. Önüne bakacaksın. Kendi kendine çözüm bulacaksın. Yani nedir o da benle ilgilenseydi aldatırım rerererröröörö lafları...Bunu her iki cinste söylüyor aldattığı zaman. Hoş mu ya?

Son düzenleme:
Konu sahibine iyi ki aldatmışsın diyecek duruma geldiniz arkadaşlar.
Kadın o dediklerinizi yaparken çekmiş .
Adam 3 sene önce ne ayrı eve çıkarmış görüşmelerini azaltmış.
Kadın 2 senedir aldatıyor , çektiği zamanlardan değil farkındamısınız ?
Çekerken boşansaydı işte.

Konu sahibi arkadaşım hep deriz aldatmanın bahanesi olmaz, boşan ne yaparsan yap, namus bilmem ne...

Demiyorum arkadaş! Karısına tecavüz eden bir adama az bile yapmışsın

Evladının selameti için boşan, ancak anladım ki sevgilin de evliymiş, herkesin evliliği senin ki gibi değil , bu yoldan dön derim. Kendine yeni bir hayat kur, kimsenin hakkına girme, evlilikler, ilişkiler sadece gönül işi değil, kal sağlıcakla ...

ben biyeri mi kaçırdım sevgilisi olduğu için isteksiz olduğu nerde yazıyor?
bence isteksiz olması için adamın yaptıkları yeter de taşar bile
adam zaten tecavüz ediyor bence başkasına gerek kalmamış
ayrıca konu bu diil ki yani ortada hergün tecavüze uğrayan bi kadın var
dünyanın en kötüsü de olsa boşanması için yeterli bi sebep

Benim annem zamanında kayınpederinden , kaynından tokatlar yemiş.
Şuan benim annemin çoktan aldatması lazımdı.
Annemin yaşadıklarının yanında bunlar hiç o kadar söylüyorum.
Namus insanın içindedir , boşanır ne istiyorsa yapar.
Kocam şöyle yaptı , ailesi böyle yaptı ondandı bilmem neydi bana çok ters.

Aynen boşanması için ama aldatması için değil .
En azından başkasının nikahı altındayken başka adamla olunmaz :)

Aynen boşanması için ama aldatması için değil .
En azından başkasının nikahı altındayken başka adamla olunmaz :)

sizin bu söylediklerinizden tecavüzün aldatmaktan daha kabul edilebilr bişey olduğunu çıkarıyorum malesef.
çünkü tecavüze uğrayan bir kadın olduğu gerçeğini ısrarla yok sayıp aldatılma üzerinde duruyosunuz.

Eğer bu konunun içinde pitirtay yorumları varsa polemik kaçınılmazdır..

Son düzenleme:

Size ne diyorum okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba.
Benim sözlerimi kendinizce çarpıtamazsınız.
Tecavüze göz yummuyorum bunu yaşadıysa insan boşanırdı aldatmazdı diyorum . Tecavüzü neden kabul edeyim adam haklımı diyorum ben te allahım ya.
Aldatmak o kadar normal mi yani .
Namus kavramlarımız farklı demek ki hanfendi .
İyi günler :)

arkadaşlar şu olaya tecavuz deyip durmayın.tecavuz ise kaçmaya çalıştı da adam yakaladı mı bağırdı da yetişen mi olmadı nedir yani? kadın adamı idare etmeye çalışıyor.boşanır mı bence hayır? sevgilisi evli olmasaydı boşanırdı ama şimdi boşanmaz bir sonuç çıkmaz yani.

arada sevgilisine de sevgililer günü hediyesi alır.

e ben aldatmak normal mi dedim?siz neden çarpıtıyosunuz?
e tecavüze göz yummuyosanız aldatmış da aldatmış diyeceğinize bikere de tecavüze uğramanın maduriyetinden bahsedin o zaman.
hayret bişey.

bence kocanızdada suc var sizdede var belki evliliğinizde yaşadınız sorunlar eşinizin size olan ilgisizlii ve kötü muamelesi sizi başkasına itmiş olsada aldatmanın genede gerçekten bir nedeni oldunu düşünmedimi sölemek isterim keşke bu durumlara girmeden boşanmayı seçip ondan sonra kendinze ister bir başka hayat arkadaşıyla ister tek başınıza cocugunuzla geçirmesini bilseydiniz ama hayat devam ediyor artık hayanızın yanlışlarını düzeltmeniz elinizde boşanmakmı istiyorsunuz boşanın ama su anda konuşmakta oldunuz adamın bir karsını oldunuzu ve her defasında hem kendinizi hemde karsı tarafında ailenin zarar uratmakta payınız oldunu unutmayın belki bunalımdasını belkide depresyonda bunu bilemem ama hayatınızı düzene sokun ve gerçekten doru bir şekilde kimselere zarar vermeden mutlu olmanın yollarına bakın

Kayınpeder ayaklarını yıkatıyo
Oğlu tecavüz ediyo
Bunun adı evlilik değil zaten, Coşkun'un nikah kıymışıdır asıl adı
Bunca zaman dayanmanız bile çok çok zor olmalı
Ayrılmak tek seçenek.

sizin şu an fikir tartışması yapmakta olduğunuz bayan için söylemiyorum ama aldatıyor diye tecavüzü hak mı ediyor yani konu sahibi. bazı yorumları anlamak imkansız :44:

Son düzenleme:

tecavüz her zaman sandığınız gibi filmlerde görüldüğü gibi koşarak kaçarak olmuyor
aynı evde yaşadığın adamdan nereye kadar nasıl kaçacaksın
hayır dendiği an zorlama varsa tecavüzdür.net.

eger karısıysa hayır demeyecek; aksi ise gitsin boşansın.işin ilginç tarafı adamın bunu boşaması lazım.adam bu karının ne zoru var eş olarak görevini yapmıyor diye neden düşünmüyor anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…