sonun da boşanıyorum galiba

Eşinizden boşanın ancak sevgilinize de fazla bel bağlamayın diyecektim ki size eski konunuzu okudum. Konunuz kapandığı için alıntılayamadım. Bu sebeple kopyalayacağım.

"herkesin ilk tepkisi bunu bide buraya yazıyo musun olucak ama ben yinede anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim ama 2 yıldır hayatımda başka birisi var. nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben onu seviyorum ve daha kötüsü oda evli uzak durmaya çok çalıştık ama olmadı şimdi ne onla oluyo ne de onsuz boşanıp beraber olmak istemiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorum ve onun da benim de çocuğumuz var ikisine de kıyamam yapamam ayrılsam da hiç bişe düzelmicek hayatımızı mahvettim ben bu acıdan vicdanımdan nasıl kurtulucam "

Böyle ifade etmişsiniz kendinizi daha önce. Belli ki sizde farkındasınız yaptığınızın doğru olmadığını. Anlayamadığım 2 yıldır eşiniz hiç mi anlamadı şüphelenmedi sizden? Nasıl haberdar olmadı. Buna çok şaşırdım. Bilse kahrolur herhalde adam! Sizin sessiz sedasız boşanmak istemenizde bundan kaynaklı sanırım. Eğer ki boşanma sürecinde bunca zamandır kocanızı aldattığınız ortaya çıkarsa rezil olacaksınız. Aileniz bile sizi dışlayacak belki. Yazık etmişsiniz kendinize.

Böyle bir durum da boşanman daha hayırlı olur bence,böylelikle eşine de daha fazla haksızlık yapmamış olursun.
Hakkın da hayırlısı olsun.

vay be 2 yıl ha bide 2 yıl nasıl saklamayı başardınız helal olsun valla tebrik ederim, aldatmaya kalksam ilk günde yakalanırım iki yıl gizleyenler var helal olsun valla. .. yazık ben kızınıza üzüldüm baba ilgisiz anne başka adamla yazık kızın geleceğini yaktınız bir erkek uğruna hemde

Bu olayda üzüldüğüm tek şey , çocuk..

Onun günahı ne ?

Zaten olan çocuklara oluyorr lanet gitsin..
Bende boşandıım
Oğlum 6 aylıktı ben ailemin ewine geldiğimde..
Şimdi oğlum 5 yaşında..
Ve ben o insanı (eski eşimi) onun nikahı altındayken 3,5 sene boyunca
ailemin ewinde oturdum bekledim belki düzelir diye..
Ve yalnızdım boşluktaydım psikolojikmen..
Ama yan gözle kimseye o 3 sene içerisinde bakmadımm..
Her ne kadarda karı koca ilişkimiz bitmiş olsada ve ayrı ewlerde yaşıyor olsakta
Ve en önemlisi ona karşı sewgim zerre kadar kalmadığı halde, Hala da onun soyadını taşıdığım için kesinlikle
kimseye yan gözle bakmadımm.. Yaşımda genç şimdi 25 yaşındayım 3 sene önce 21-22 yaşındaydım... o boşlukta yapabilirdim ama yapmadım..
Yapabilirdim kelimesini bile yakıştırmıyorum ağzıma düşün artık konu sahibi !!!

Şimdi 1 sene oldu boşandım...
Şimdii çokta mutluyum..
Sağlam adımlarda ilerleyen bi ilişkimde war şu an..
Yani senin attığın adım yalnışşşşşş !!!!
Madem istemiyor musun, boşanacaktınn..
2 sene eşinin nikahı altındayken başkasıyla ilişki kurmayacaktınnn ..

Son düzenleme:
konu sahibi pek tınlamıyor zaten yorumları arkadaşlar

Sen başkasın ..

en azından birkaç yorum yapsın.
başta millet kendini savunurken gayet seri cevap veriyordu

Evet o zaman olayin icyüzü belli degildi, kötü adam pis adamdi esi, ama olay degisti,ondan toparliyordur simdi yazcak bisiler, gelir birazdan güzel bi yazi...

Son düzenleme:

en azından birkaç yorum yapsın.
başta millet kendini savunurken gayet seri cevap veriyordu

işte bizi salak yerine koyuyolar canım adamın günahını aldırıyolar sonra bomba patlıyor kendisinin yemediği halt kalmamış oysaki şimdi düşünüyorumda demekki konu sahibine iyi davranmak yaramıyormuş kaynanasıylayken okadar şey çekmiş boşanmamış ayrılmışlar rahata ermiş rahat batmış

yaşadıkları yaptıkları yanında hiç kaldı yazık

fikir verilecek bişey yok tecavüze uğruyosun o evde neyin fikrini vereyim ben sana tabiki boşan istemeden cinsellik ay kabus gibi zorla olması ne demek bunun adı tecavüzdür dava etsen edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…