Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1shok:acaba idrarda gebelik testi yapsam çıkar mı şimdiden ?
elifim transferin olmuş çok sevindim.ben de bekliyorum bakalım sanırım prş .yumurta toplanacak.hafta sonu da transfer olur gibime geliyor.kaç yumurta topladılar senden .merak ettim.
***canım demekki herkesteki belirtiler farklı. benim 27 sinde oldu transferim ama bana ayın 7 sinde test günüm öle dediler. sanırım benimki 5. gün transfer olduğu için. ama umutluyum hiç kötü düşünmüyorum onlarla konuş ben öyle yapıyorum kendimi daha iyi hissediyorum.. sonuclarımızı arka arkaya alcaz ben sana dua ederim sende bana et canım hakkımızda hayırlısı olsun inşalah bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:
kızlar hepinizden güzel haberler bekliyorum .bir haftaya kadar benimde transferim gerçekleşecek.beklemek çok zor biliyorum.allah hepimizin yüzüne baksın inşallah.çok heyecanlıyım ben de..
yaptırma desekte heyecanını anlıyorum bende herseyı erken yaptım sonuc olumsuzdu
ama yınede erken ypatırdım hala umut var dedım devamlı tekrarladım
bana sorarsan bekle ve en kesın olan gunde 1 kez yaptır
ınsallah guzel haberi alırsın
18 yumurtada 1 embryoya dustuk
9 tanesı pgt ye gıttı nasıp boylymıs 1 tane saglam cıktı oda tranfer oldu %35 sans verıldı
cnm sıkkın degıl desem yalan soylemıs olurum
ınsallah sızler daha sanslı olursunuz benden
benim test günümde 11 kasım beklemek gerçekten çok zor Allahım hepimize sabır versin ve yüzümüzü güldürsün
slm çok sagol böle olumlu yazılar okudugumda okadar seviniyorumki kendime kızıyorum olumsuz düşünüyorum diye inş. hepimiz olumlu sonuçlar alırız en kısa zamanda herkese dua ediyorum inş. isteyen herkes en kısa sürede :CüvCüv: kalsın diye
arkadaşlar başlık açtım ama kimse cevap vermedi benimde cumna günü transfer yapıldı ama bende hiç bir belirti yok ne göğüste hassasiyet ne de kasıkta batma bu sabahta ateşimi ölçtüm 36,5 yani yüksek değil çok ümitsizim sizin ateşiniz kaç belirtiniz varmı
canım ya inşallah tutunurlar hepimize bebişlerimiz
ilk 2 gün kasıklarımda ağrı vardı ateş falan olmadı hiç şimdide gece kabuslarım dışında hiç bir şey yok kaydirigubbakcemile3
rüyalar umarım tersine çıkar ha bide çok susuyorum ama bunun bebişlerle bi alakası varmı bilmiyorum
canım farklı farklı belirtilerle karşılaşıyoruz ama inan bana ben de aşırı su içiyorum hiç içmediğim kadar normalde 3 gün içmesem aklıma gelmezdi şimdi şişem yanımda geziyorum nerdeyse gece su içmek için kalkıyorum bi de çok su içtiğim için wc ye sık çıkıyorum. allah sonumuzu hayır etsin bekleyip göreceğiz bakalıma.s.
canim allah bilirde sanirim hamilesin sen ikinci cizgide digince bir heyecan kapladi bence hamilesin batmalarim felanda var diyon kimde kasikta batmam var dedigse hamile cikti demedi demekaydirigubbakcemile3