Sonuca ulaşmaya az kaldi stesli zamani geçmek bilmiyor...

kızlar transferden sorna kaç gün dinlenmek yeterli?yani yatmak.çalışıyorumda ona göre izinimi ayarlıcam.

canım demekki herkesteki belirtiler farklı. benim 27 sinde oldu transferim ama bana ayın 7 sinde test günüm öle dediler. sanırım benimki 5. gün transfer olduğu için. ama umutluyum hiç kötü düşünmüyorum onlarla konuş ben öyle yapıyorum kendimi daha iyi hissediyorum.. sonuclarımızı arka arkaya alcaz ben sana dua ederim sende bana et canım hakkımızda hayırlısı olsun inşalah bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:

kızlar transferden sorna kaç gün dinlenmek yeterli?yani yatmak.çalışıyorumda ona göre izinimi ayarlıcam.

canım normalde 3 gün yatak istirahati veriyolar ondansonra günlük hayatına dönebiliyorsun ama kendini yormadan ağır çekimde yapıyorsun işlerini ben ce alabiliyorsan 5 gün dinlen ondan sonra işin çok yorucu değilse git. ben de çalışıyorum ama baştan pazarlık yapmıştım test günüme kadar yokum diye patronum sağolsun anlayışlı çıktı bugün 6. günm yatmıyorum ama dinleniyorum hiç bi iş yapmıyorum. arada ağrım oluyo korkudan hemen yatağa giriyorum stresli yanii.

sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırsınız ve bebeişlerinize kavuşursunuz

canim yerlesme kanamasi herkeste ve her gebelikte olmaz..ben bir kere hamile kaldim ve yerlesme kanamasi olmustu..ama ikincide olucak diye bisey yok arkadasimin ilk gebeliginde olmamis ama ikincisinde olmus...yani yerlesme kanamasi olmadanda gebe olabilirsin....bence kasiklarindaki batmalar gebelik belirtisi..kim kasiklarimda batma var dediyse gebe cikti..insallah sendede oyledir canim...

senle aynı gun trasferlerımız olduuuu
benımde 7 kasım test gunu bakalım ınsallah ıkımzde pozirif sonu alırız
benımde pek bı belırtım yokkkk ara sıra kasıklarıma ağrı batma gırıyor 15-20dk surup gıdyor
ama gogslerım hala aynı tık yok :))) aa bıde herkeste yerleşme kanaması olmaz benım kardeşım normal yolla hamış kaldı ne kanamasıoldu ne belırtısı sadece regl gecıkmıştı ıdrara bakım dedı çıktı

canım ınsallah kalırsın kacıncı denemen bende bayramdan sonra 2. denememı yapcam senı bende 4 gozle beklıyom ınsallah en ıcten dıleklerımle kalırsın
:enbuyukkk:

canım ınsallah kalırsın kacıncı denemen bende bayramdan sonra 2. denememı yapcam senı bende 4 gozle beklıyom ınsallah en ıcten dıleklerımle kalırsın
:enbuyukkk:

canım benim ilk denemem. çok heyecanlıyım. bugün 7. günüm. inşallah senin de güzel haberlerini alırız buradan...a.s.

canım benim ağzından bal damlıyor. inşallah öyledir söylediğin gibidir. az zaman kaldı bakalım sonuç ne olacak?:1hug:

hadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsn inşallah ben ayın 7 sini bekleyemeyebilirim
walla cuma ya geliyo şimdi sonucumu vermezler falan perşembe gideyim diyorm. olmazsa cuma ya da pzt tekrar giderim. bi de ben de kendi kendine hamiş kalanlardanım aslında 4 düşük yaptım hiçbirinde kanamam olmadı. kasık ağrım var ama o zaman da varmıydı bilmiyorum bu daha farklı bişey. senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu uğurda mücadele veren bütün arkadaşlarıma Rabbimden sabır diliyorum...gerçektende çok zor bir süreç..yaşamayan bilemez derlerye aynen öyle...inşallah sonucunuz çokkkkkk güzel olur..

cnm umarımm ıkımız ıçınde hayırlısı olurrr bendede ara ara gelen kasık ağrıları varrr
bende perş yaptırabılırımmm bekleyemıcem sanırımmm
:ecrin_bebek:
allah gusel gunler gosterır ınsallahhh

:ecrin_bebek:
ne güzell bencede perşembe yaptıralım. senin de güzel haberlerini bekliyorum inanıyorum ki ikimiz de güzel haberlerimizi buradan haykıracağız. :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

Son düzenleme:
bu uğurda mücadele veren bütün arkadaşlarıma Rabbimden sabır diliyorum...gerçektende çok zor bir süreç..yaşamayan bilemez derlerye aynen öyle...inşallah sonucunuz çokkkkkk güzel olur..

canım beninm iyi dileklerin için çok teşekkürler umarım herkes özlemle beklediği meleklerine kavuşur:Saruboceq:

zenann eyetkıner sızın sonucunuz bellı oldugunda benım tedavım baslayacak 7 kasımda randevum var allah hepımıze sabır versın sonucunuzu merakla beklıyorum

:1shok:acaba idrarda gebelik testi yapsam çıkar mı şimdiden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…