slm bende ayın 8de ögrenicem 24dünde transfer yapıldı zaman geçmek bilmiyor daha erkenden yaptırsammı diyede düşünmüyo değilim buarada bendede kanama falan olmadı sadece gögüslerde hassaslık ve aşırı şiş bide kasıklarda agrı oluyo çok hareket ettiğimde dinlendiğimde bişeyim kalmıyo olumsuz düşünmek istemiyorum allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
kızlar transferden sorna kaç gün dinlenmek yeterli?yani yatmak.çalışıyorumda ona göre izinimi ayarlıcam.
sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırsınız ve bebeişlerinize kavuşursunuz
canım benim kanamam olmadı hiç yani bazılarında tutunma kanaması dedikleri bi kanama oluyormuş CADIARZU göğüslerde hassalık var dokunamıyorum ama crinone jel kullanıyorum ondan da olur dediler açıkçası kendimi kandırmak çok umutlanmak da istemiyorum. kasıklarımda arada batışmalar olmaya başladı 1-2 gündür ama dinlendiğimde kayboluyor bunlar birer belirti mi bilmiyorum
canım ınsallah kalırsın kacıncı denemen bende bayramdan sonra 2. denememı yapcam senı bende 4 gozle beklıyom ınsallah en ıcten dıleklerımle kalırsın
:enbuyukkk:
canim yerlesme kanamasi herkeste ve her gebelikte olmaz..ben bir kere hamile kaldim ve yerlesme kanamasi olmustu..ama ikincide olucak diye bisey yok arkadasimin ilk gebeliginde olmamis ama ikincisinde olmus...yani yerlesme kanamasi olmadanda gebe olabilirsin....bence kasiklarindaki batmalar gebelik belirtisi..kim kasiklarimda batma var dediyse gebe cikti..insallah sendede oyledir canim...
benimde test gunum 13 kasım
allahım bekleyen herkesın yuzunu guldursun ınsallah
canım benim aminn. inşallah sen de bende bekleyen ve isteyen herkes de hamiş kalır inşallah yarabbimmm:CüvCüv::Saruboceq:
senle aynı gun trasferlerımız olduuuu
benımde 7 kasım test gunu bakalım ınsallah ıkımzde pozirif sonu alırız
benımde pek bı belırtım yokkkk ara sıra kasıklarıma ağrı batma gırıyor 15-20dk surup gıdyor
ama gogslerım hala aynı tık yok :))) aa bıde herkeste yerleşme kanaması olmaz benım kardeşım normal yolla hamış kaldı ne kanamasıoldu ne belırtısı sadece regl gecıkmıştı ıdrara bakım dedı çıktı
hadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsn inşallah ben ayın 7 sini bekleyemeyebilirim
walla cuma ya geliyo şimdi sonucumu vermezler falan perşembe gideyim diyorm. olmazsa cuma ya da pzt tekrar giderim. bi de ben de kendi kendine hamiş kalanlardanım aslında 4 düşük yaptım hiçbirinde kanamam olmadı. kasık ağrım var ama o zaman da varmıydı bilmiyorum bu daha farklı bişey. senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cnm umarımm ıkımız ıçınde hayırlısı olurrr bendede ara ara gelen kasık ağrıları varrr
bende perş yaptırabılırımmm bekleyemıcem sanırımmm
:ecrin_bebek:
allah gusel gunler gosterır ınsallahhh
bu uğurda mücadele veren bütün arkadaşlarıma Rabbimden sabır diliyorum...gerçektende çok zor bir süreç..yaşamayan bilemez derlerye aynen öyle...inşallah sonucunuz çokkkkkk güzel olur..