- Konu Sahibi karbeyaz.ocean
-
Amin aminnnn:)))) yalnız sen daha şanslısın bize göre..sen de yengeç burcu olduğun için sevgilinin ne yapmak istediğini hemen anlayabilirsin..bizim öyle bi şansımız yok..düşünsene sevgilimin aylardır ne yapmaya çalıştığını şimdi farkettim her hareketini anlamam aylarımı alacaksa yandım ben:))))
Her zaman değil tabii... İki taraflı nazlı insan düşünsene
Genel anlamda güzel gene de
Sen de kendine oğlak bul yükseleni de yengeç ya da balık olsun :78:
Valla süper anlaşırsın
bilmiyorum da iki taraf da yengeç olursa bence çok eğlenceli olur:) tamam nazlısınız ama bi okadar da eğlenceli olabiliyorsunuz:) oğlak burcu....bundan sonra hayatıma giren erkeklere ilk soracağım burçları olacak o zaman:) Allah oğlak burcu nasip etsin mi desek
Başak oğlağın en iyi anlaştığı burçtur.
Sor sor ama çok da kafa patlatma :76:
Yengeç önyargısına bakın ya
Benim de erkek arkadaşım yengeç! Eee ben de yengecim :132:
Biraz nazlılar sadece kabul...
karbeyazcım doğru karar verdiğine inanıyorum inşallah hayırlısı olur.
Üzülme diyemem ama geçecek diyebilirim...
Hemen değil 1-2 ay içinde toparlanırsın :79:
hayalcim çok merak ettim.senin sevgilinde dengesiz mi? bir saat önce verdiği karar bir saat sonra değişebiliyormu.etrafından çevresinden bu kadar kolay ve çabuk etkilenebiliyormu?
bu kadar bencil mi? ya bu kadar açgözlümü kadınlar konusunda.cevresini genişletme konusunu sadece kadınlarmı oluşturuyor.eğlenilcek evlenilcek diy ayırıyormu kadınları? daha aklıma gelmiyo bile o kadar cok yani.yengeç yükselen aslan....gına geldi üstüne alınma.
burçlar evet önemli ama sanırım insanların yasadığı aile cevre kültürü eğitimi yaşı karakterlerini etkiliyor.ben başak burcuyum mesela.yükselenimi bilmiyorum.ama başağın bazı özelliklerini tasıyor bazı özelliklerini tasımıyorum.
ama eğer 31 yaşına gelmiş,başından bir evlilik ve bir nişanlılık geçmiş 6 yasında bir cocugu olan bi insan bu kadar dengesizse sorun bende değildir diye düşünüyorum.zaten aptal olan benim burca kapıldım yengecin özelliklerine kapıldım ve boşanır boşanmaz daha 1 yıl olmadan nişanlanan,nişanlısı tarafından daha karını unutamamışsın diye terkedilen birini hayatıma sokmak aptallıktı.ama ben ne bileyim bu kadar dengesiz olduğunu.
Canım, benim erkek arkadaşım dengesiz değil.
Yani en azından şimdilik değil.
Yok yok iyidir ya canım benim
Mesela vaktiyle teraziden çok çektim mesela, onlar tam dengesiz :26: Aydan aya değişir yaptıkları, söyledikleri...
Ha bu arada benim burcum yengeç, yükselenim de aslan heÇok kötü laflar da etme burçlarıma
O adam 2 kadınla birden de böyle ciddi deneyimler yaşayıp da hepsinde sorunlu olmuşsa sana da böyle kötü tecrübeler yaşattıysa bunun adı dengesiz yengeç değil, dengesiz erkektir.
Hiç kafa yormaya değmez at gitsin cidden. Yaramıyorsa
tatlım yükselenin aslan olsa bile burcun kadını farklı erkeği farklıdır:)))) ya merak ettim bişley sorcam yengeçlerde cimrilik var mıdır?seni de soru yağmuruna tuttuk bugün burçlardan yana kızmıyorsun dimi?:)))
Cimriler evet hem de fazlasıyla...
Kızmıyorum sorun ya burcumu benden iyi analiz eden çıkmaz
sunshine1111 tatlım öncelikle hoşgeldin:) bugün seni bekledim tam da zamanında geldin biz de burçlardan konuşuyorduk:))))
şimdi sırayla başlıyorum..kendini rahatlatmaya başla öncelikle çünkü kaybeden gerçekten sen değilsin..bu sana bildiğimiz erkeklerden ciddi bir örnek olmuş.bundan sonra böyle biriyle tanıştığın anda daha ikinci görüşmeye gerek kalmadan amacını ve basitliğini anlarsın ona göre yol verme şansın olur.
neyse annemi söyleyim aklımdayken:)bu sabah kahvaltıda söyledim.bak hava ne güzel adam gibi bi nişanlım olsaydı şimdi bu havada onunla sahilde olurdum ama nerdeeee dedim..yok kızım ondan adam olmaz vallahi üzülüyorum dedi.evlenmeni istiyorum ama bundan sana koca olmayacak anladım ben dedi..bir sevindim anlatamam:))))
ve stres belirtilerimiz de aynı seninle..o beze için backtroban sür çok iyi geliyor.ama iltihap varsa önce kara merhem al.o patlatsın sonra o dediğim kremi sür hemen düzelir.ben onu sürüyorum şimdi.tamamen bitmedi ama faydasını da görüyorum ufaktan:)
ve ben artık neşeliyim:)kendimi zorlicam bunun için.çünkü yüzüm birkez asılırsa mümkün değil uzun süre bu neşemi bulamam.ve artık ikimizi de neşelendirmek gibi bi hedefim var:) senin de yüzünü güldürmek için elimden geleni yapıcam.ama bunun için senin de yardımın gerekiyor:))))
biliyor musun nişanlımla ben de 2 yıl ayrılmıştım.daha sonra o beni faceden buldu.o günden sonra da 2 ay içinde söz yaptı.biz de çok tartıştık.ama ben de hayırlısı olsundan çok olsun diye dualar ettim ve nişana kadar oldu..artık olsun demiyorum hayırlısı olsun diyorum.ve oluyor da Allahın izniyle:))))
senin ilk evliliğin neymiş bitanem ya..dayaklar,aldatmalar... nasıl dayanabildin?Allah sana çok büyük sabırlar vermiş.kaldırılabilecek şeyler gerçekten değil..kendini kolay kolay toparlayamam sebebini çok iyi anladım.
ve bu son hayatına giren insan...kaçan kovalanır taktiğini tam olarak uygulamış.umut vermiş ama öyle profesyonel ki sen kendini acaba ben mi gelin güvey oluyorum diye sorgulamaya başlamışsın...senin bağlanman kıskanman normal.çünkü o sana bu samimiyeti verebilmiş.umut verip masum ayağına yatmış..
şu kız ekleme olayları benimkinde de oldu.sözlüyken 3 kıza msj atmış bu.şifresini aldığımda yakalım.bana yeminler etti bidaha olmayacak.ama geçen yaz da yakalım?ve bu yaz hep tartıştık.o da şifresini değiştirdi.ve abuk sabuk kızları eklemeye başladı.eminim ki kıskandırmak için.çünkü ben son zamanlarda erkek arakdaşlarımla netten konuşmaya başladım.facede biliyorsun yorumlar yapılıyor.vay onlar nasıl yorum yapar diye kavga çıkarıyordu.ben de ona enazından benim erkek arakdaşlarımı ailem tanıyor senden önce onlar vardı..senin gibi peynir türlerini ekleyecek kadar olamadım ben dedim ve bidaha tartıştık:)))
bak arkadaşım.kendinde birtane bile suç bulma.adam sana umut vermiş.hatta face şifresini sana verebildiyse adı konmamış ama konmak üzere olan bişeyler var demektir.yoksa sıradan birinin facesinde ne işiniz olabilir dimi?kıskanmak ve hesap sormak hakkınızdır o andan itibaren.ve telefon verme kısmını anlayamadım.bak bu adam daha kadınlara doyamamış.halen yaşamak istediği şeyler var.tamamen doymadan da bu adam evlenmez.evlense de alacağı kadının boynuzları edirneden görünür.üzgünüm ama gerçek bu...
yengeç burçları evlenilecek insan.buna sonuna kadar katılıyorum.ev konusu harici evlenilecek tip olarak görüyordum nişanlımı.şu da var ki iki taraf da hayata dair isteklerine doymuş olmalı.çünkü yengeç kolay doymuyor.doyduysa da içine kapanık sakin bir evlilik yaşıyor.yani ortayı bulamıyor.ya da başak burcuna böyle hissettiriyorlar bilmiyorum ne kadar doğrudur...
ve geceleri bir kadın nete giriyorsa ya kocası gece çalışıyordur can sıkıntısına girer bunu anlarım.ama cep numaranı bir erkeğe verip de bu tarz msjlar atmak kadının amacının ne olduğunu çok belli ediyor.kadın böyle açık kuyruk sallarsa da erkeğe suç bulamam.çünkü suçlayacağım erkek de zaten o kadından farksızdır.alan razı veren razı olmuş biraz...
ve bu adı konumayan arkadaşlıkta kız tarafı o olmuş damat tarafı sen...bir sürü kız var aradan birini seçip evlenmek ne demek?sen neden başka biriyle görüşmeyi denemiyorsun?onun çevresi yeteri kadar geniş baksana seçmece kız buluyor kendine.başkasına şans ver?bak o zaman telefonun susuyor mu?adam kokoş ve farklı bi kadın arıyor.öyle hanım hanımcık biri onun tarzına uymaz bence..o Allahtan fazla şey istiyor..bu insan senin tarzın değil.sen ayakları yere sağlam basan ne istediğini bilen birini arıyorsun.ama bu adamda bunlar yok..evet kadın dilinden çok iyi anlıyor.ama bunu bir kişi için değil her kadın için uyguluyor bu da hiç adil değil.emin ol o aramadıkça aramazsan çevreni genişletip yeni insanlarla tanışıp hayatına farklı bir yol çizersen bu adam seni arar..ama tavsiyem bu adamla hayatını karartma.çünkü bu adamın gözü henüz doymamış.hayattan istediklerini elde edememiş.onun şu anki psikolojisiyle kim evlense sıkıntı yaşar.aşırı çapkın belli..bence onu aklından silmeye çalış.ona söylemek istediklerini bana söyle.kızmak istiyorsan beni onun yerine koy kız.ama ona ulaşma asla...kendini küçük düşürme onun karşısında.çünkü onu arayıp neden bana bunları yaptın diyecek tek kişi emin ol değilsin..daha kimlerin aklında o vardır tahmin edemiyorum...bu 2 yıllık ayrılıkta benim de hayatıma biri girdi.netten tanıştım karşı komşum çıktı.çocuğun izmirde eski sevgilim var dediği benimle birlikte devam ettiği kızmış.birgün çocuğun balkonunda bir kız gördüm kim o kız dedim.ve telefonu hemen kapattı eski sevgilim geldi kalacak yeri yok bende kalacak kardeşiyle beraber dedi kapattı hemen.sonra bu beni aradı işyerinden.napıyosun senin yüzünden kavga ettim kızla bidaha arama beni dedi.ben de deli gibi seviyorum o zamanlar tabi..aradım aradım salak ben işte.tam ben unutmaya başladım artık eskisi gibi onu düşünmüyorum.o beni arıyor bir hata ettişm nolur barışalım felan...onu öyle bir gönderdim ki ablam ayrı ben ayrı...evet yine çok seviyordum ama bu gerekiyordu..ona küçük düşürseydim kendimi şimdi kaç kişiyle paylaşıyor olacaktım düşün...ona tepkini koy.kendini ye bitir ama o bilmesin.havalandırma onu..
Canım, benim erkek arkadaşım dengesiz değil.
Yani en azından şimdilik değil.
Yok yok iyidir ya canım benim
Mesela vaktiyle teraziden çok çektim mesela, onlar tam dengesiz :26: Aydan aya değişir yaptıkları, söyledikleri...
Ha bu arada benim burcum yengeç, yükselenim de aslan heÇok kötü laflar da etme burçlarıma
O adam 2 kadınla birden de böyle ciddi deneyimler yaşayıp da hepsinde sorunlu olmuşsa sana da böyle kötü tecrübeler yaşattıysa bunun adı dengesiz yengeç değil, dengesiz erkektir.
Hiç kafa yormaya değmez at gitsin cidden. Yaramıyorsa
kızlar kızmayın da her insan farklı olduğu gibi aynı burçtan olan insanlar da çok farklı...yani şimdi hayyal arkadaşım yengeç ama bilemezki her yengecin huyunu suyunu..çünkü kalıplaşmış huylar dışında kolay değildir her zaman bilmek mümkün değildir insanların vereceği tepkileri önceden tahmin etmek..balık bir nişanlım vardı,aldatmaları,aptallıkları,bencillikleri,yalanları oldu ayrıldık..bir daha balık olmaz inşallah diyordum yine balık oldu hayatımdaki insan..şu an evliyiz ve Allah a şükürler olsun çok ta mutluyum ve eski nişanlımla en ufak benzerlikleri yok..al işte kova burçları için de neler neler denir,benimle alakası yok çoğu özelliğin..hadi diyeceksiniz yükselen burç davası..eee o yükselenler de insanı 40 ından sonra etkiliyormuş..sizler 40 tan henüz küçük olduğunza göre...
demem o ki şu burcu olmuş bu burcu olmuş,şu burç şunla uyumlu,şuna uymaz falan filan hepsi hikaye...ne burçtan olursa olsun önemli olan size değer vermesi...diyelim tekrar biri çıktı,herşey tam istediğiniz gibi ,soruyorsun yengeç ..eee ne olucak herşey tamamken adam burcu yüzünden mi egale olucak ?
en güzeli mantığın duygusallıktan 1 adım önde olması ve gözlerin açık olması..hemen yelkenleri suya indirmemek....
Allah inşallah size layık ve kıymetinizi bilen insanlarla karşılaştırır hepinizi.....
canım benim çok teşekkür ederim...şimdi nişanlımın neden eskiden ev parasını şimdi de evi yaptırmasını sorun ettiğini anladım..1 seneyi geçti bi dışarı çıkamadık.sinir oluyordum bu huyuna.peki bu düzeltilebilir mi?hani bu konuda bir yengece nasıl yaklaşmak lazım? ve bir de eskiden aşırı ilgiliydi.şimdi aşkım canım bekliyorsun ama seni sevidğimi biliyorsun e yapmacık olamam ya demişti bana.bu ilgi ve saygı durumunu nasıl düzelttirebilirim?hani kazara olur ya arar da bişeyleri düzeltmeye çalışır.umut ışığı görürsem nasıl bir yol izleyim o açıdan sordum.birazda empati kurmak lazım çünkü.nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilirsem daha iyi olur benim için...
canım benim çok teşekkür ederim...şimdi nişanlımın neden eskiden ev parasını şimdi de evi yaptırmasını sorun ettiğini anladım..1 seneyi geçti bi dışarı çıkamadık.sinir oluyordum bu huyuna.peki bu düzeltilebilir mi?hani bu konuda bir yengece nasıl yaklaşmak lazım? ve bir de eskiden aşırı ilgiliydi.şimdi aşkım canım bekliyorsun ama seni sevidğimi biliyorsun e yapmacık olamam ya demişti bana.bu ilgi ve saygı durumunu nasıl düzelttirebilirim?hani kazara olur ya arar da bişeyleri düzeltmeye çalışır.umut ışığı görürsem nasıl bir yol izleyim o açıdan sordum.birazda empati kurmak lazım çünkü.nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilirsem daha iyi olur benim için...
bir de şu var..boşanmış olan erkeklerin çoğu yeni ilişki yaşadıklarında karşılarındaki yeni insana boşanma nedenini doğruyu söylemiyorlar...çok iyi araştırmak,çok iyi tartmak ve her söylediğine hemen inanmamak lazım.....
Valla o huyun değiştiğini pek görmedim canım...
Ama zamanla açılabilir birazcık da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?