sona yaklaştık..

bir de beni etrafa istekleri hiç bitmeyen,gözü malda eşyada falan olan biri olarak konuşmuş etrafa..
komik..
o dışarda lüks yerleri götürmeye çalışırken,hayatım gevrek ,poğaça ,çay ile de karnımızı doyuruz şart değil lüks yerlere gitmemiz dememe rağmen illa hilton da brunch,özel tango dersleri vs bunlarla karşıma çıkıyordu..bak evlenicez yeni eşya alıcaz para biriktimemiz lazım diyordum..yok..nasılsa kafasına koymuş hiç eşya mobilya alınmıcak,eskilerle idare edicez..ben de sahipsiz.fakir fukarayım ya (!) başımı sokacak ev olsun diye bakıcam,koltuktur,halıdır hiç heyacanlarım olmuyacak..hadi diyeceksiniz ne romantik ne hoş..hepsi göz boyamak içindi...insan evinde cimri ötesi dışarda sanki yalı sahibiymişçesine davranışlar sergiliyorsa ne kadar güven verirki..

Son düzenleme:

yazdıklarını okuyunca sana bir kere daha hak verdim.senimn beraber oldugun bu kişi asla balık olamaz :)))))))
ama verilmiş sadakan varmış ki kurtulmuşsun.benim su aramın acıldığı bay yengeç tam tersi.eski esyalarını dağıtmış çoktan.para biriktiricem evimi kendi zevkime göre son model düzücem derdinde..
insanlar ne kadar değişikler yaaaa

evet senin hatan ona verdiğin değer ona hissettirmen.ve ona sadık kalman.o sana rahatlıkla hayatında birkaç kız olduğunu bunlarla mecbur görüştüğünü ve aranızdan da birinizi seçeceğini söylemiş..sen bunu ilk öğrendiğinde tepki vemeliydin.ya da şayet ilk görüşte beğendiysen hemen havalanmaması için;doğrudur benim de görüştüklerim olacak ilerleyen zamanlarda.benim için de acelesi yok birbirimizi tanıyabiliriz gibi bir cümleyle ona o kadar da bağlanmayacağını hissettirmeliydin.yani bir şekilde o bu bağımlılığı seviyor.istiyor ki herkes onu beğensin.karşı taraf ne kadar severse onu o kadar iyi kullanırım mantığı anladığım kadarıyla.ama uzun vadede kaybettirir.
bak şimdi diyelim ki ona böyle bir mail attın.uzaktan bi gözle cevaplayım;nefret etmek,olumsuzlukları kişiye direkt söylemek onu ne kadar sevdiğini gösterir.ki şuan onun bunu bilmesi büyük kayıp olur senin için..erkekler neden kaybettikten sonra anlar...?çünkü koşulsuz şartsız sevmemizi beklerler.bunu göremedikleri zaman da hırslanırlar ve eskisi gibi sevdirmek için uğraşırlar.o çabayı sarfederken sevmeye başlarlar ama bizim sevgimiz bitmiştir birkere.tabi bu benim şahsi fikrim yanılıyor da olabilirim..

onun iyi yönlerine gelince.iyi ve kötü yönlerini sıraya koy istersen üşenme yaz kağıda bak neler çıkacak..o kadar olumsuzluk varken 3-5 tane iyi yönünü görmen kendine haksızlık olmaz mı?sen şimdi bu sevgisizliği hazmedemiyorsun ama gün gelip de senin sevgin bittiğinde o da bunu hazmedemeyecek emin ol herşey sırayla:)
evli arkadaşların olabilir.ama onların da elbet bekar bikaç arkadaşı vardır.evliler diye tamamen onlardan çekme kendini bence.biliyorsun ki aşk ummadık ortamlarda çıkar dimi:)))nerden ne geleceği hiç belli olmaz:)hayatını bu kadar sessiz yaşama ama içine kapandıkça kaybedersin.dışarı çıkıp çevreni kazandıkça kıskanılan olursun.erkekler herzaman çalışan ve sosyal kadınları kıskanır.bir adım önde olmak istiyorsak bunlar şart..

ve buarada ben sana özelden msj atamadım:))) ekledim seni teklifim geldi mi bilmiyorum.ama msn face hepsi bana uyar:)ne zaman istersen ulaşırım.kolay kolay böyle benzerlikler bulunmuyor çünkü..

gerçekten haklısınız.karakterler farklı oluyor.ama ne bileyim birden yengeç aslan bu kadar aynı olunca meraklandım birden:)Allah herşeyin hayırlısını versin..karakterime uysun da başka bişey istemem:)

yok benimki de gezmeyi seviyor niğdeye gider yazları hep bodrumda zaten.ama benle öyle çıkayım sinemaya gideyim yok sevgilimle bi başbaşaya vakit geçireyim..öyle huyları şimdi yok.tek bahanesi ev alıcam,ev yaptırıyorum..emin ol devam etseydik sıradaki bahanesi düğün parası olurdu.evlendikten sonra gezecekmişiz..ama inanmıyorum o parasına kıyamaz(((((((

Aslında 'normal şartlarda' tanıdığım 3 yengeç erkeğine bağlı olarak yengeçler fazla ilgililer...
Sevgililik konusunda da öyle, çok iyi arkadaş olurlar aynı zamanda.
Biraz kıskançtırlar ama asla sizi üzmezler.
Kendileri de çok fazla severler ilgiyi sağolsunlar.
Düşünün sevgilime hem de arkadaşının yanında tatlı yedirdim kendi çatalımdan sen yedir lütfen diye mızıldadı. Bir an annesi sandım kendimi.

okurken gerçekten filmin konusuymuş gibi geldi.bu nasıl bir nişanlılık dönemi..iyi ki evlenmemişsiniz iyi ki gerçekler çıkmış...Allah sizi nasıl korumuş..bu nasıl bir insan ya okuyunca şoktan şoka girdim..böyle bir insan gerçek olabilir mi..Allah ıslah etsin böylelerini...

benim nişanlım da bana ayrılsak da dost kalalım küskün olmak istemem dedi..olmaz ki..nerden bakarsak bakalım olmuyor...

Eski sevgiliden de eşten de arkadaş olmuyor...
Merhabalık kalsa deseniz belki derim ona ama onun olması için de düzgün şekilde ayrılmak gerekiyor.
Hırla gürle biten ilişkilerde de bence merhabalık selamlık halin kalması mümkün değil gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:

yok böyle birini Allah düşmanımna vermesin..rezil adam bi de siz lüks yaşam istemişsiniz gibi anlatıyormuş..ona inanan olmamıştır ama sanmıyorum..kafasındaki planlar fenaymış ama en iyisini yapmışsınız..böyle bir insanlar bir ömür düşünülemez bile...

yok büyük kavgayla ayrılmasam bile onun arkadaşlaığını kabul edemem.çünkü onun hayatına biri girse elimde değil üzülürüm yıpratırım kendimi.benim de hayatıma biri girse eminim o da üzülür.ayrıldıktan sonra iyi ya da kötü hayatımızda olanları bilmemeliyiz.üzülmemek yıpranmamak adına.hem de sebepsiz bir umut olur insanda ya barışırsak gibi..elde olmuyor çünkü.ben yolda görsem merhaba dermiyim bilmiyorum ama demem sanırım..tabiiki tamamen bittikten sonra.daha bitemedi.

bir ihtimal birleşebiliriz empati yapayım demişsin, bir tek ben olumlu bakmışım vs o yüzden tekrar yazma gereği duydum. :)

bence sevgilin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, tek şartı ona tam olarak uyman. ben de diyorum ki uyarım diyebillecek kadar seviyorsan bu adamı, tüm kalbinle gerçekten kabul edeceksen aldığı evi mahalleyi kuşlarını vs. sana karşı farklı davrandığını göreceksin. kabalıkları vs kalmayacak. yok ben uymuş gibi yaparım ama değiştirim diyorsan her şey daha berbat olacak. yani iş tamamen sende bitiyor aslında.

alttan alta değiştirmeya çabalamak senin için de yorucu olur ve İŞE YARAMAZ. kendini ölç tart, uyar mıyım uymaz mıyım diye ve noktayı koy son kararını ver.

burçlara inanmamakla beraberrr, babamın bir yengeç olduğunu, dediklerine itaat edildiğinde dünyanın en iyi eşi olabileceğini biliyorum. :))

işte tam olarak uymak istedim ama evi benimseyemiyorum.hele ki şu kulaksızdan bana gına geldi.keşke kulaksızı da yıkıp yeni binalar inşa etseler diyecek kadar abarttım ben bu olayı..kaynanamın ileride değişik bahaneler üretip yine ikimizin hayatına karışmasından korkuyorum.kuşları kabul etmiştim yine.söylendim ama kabul de ettim.benim onlara izin vermem mucizedir aslında.ama bunları kabul etmeme rağmen ilgi görmedim.seviyormuş beni.ben bunu biliyormuşum yetmez miymiş.yapmacık olamazmış.ama insan biraz hareketlilik bekliyor.bir sürpriz bekliyor.hadi gel bu sabah bi yürüyüşe çıkalım diyebilir mesela.ne bileyim bi haftasonunu bize ayırabilir.ama yapmıyor.o ne derse tamam dememi bekliyor.çoğu zaman anlıyorum onu.ama artık ben de hayatımda bir nişanlımın olduğunu hatırlamak istiyorum.keşke biraz ilgi gösterse.emin ol hiçbirşeye ses çıkartmazdım...

canım sana özelden msj attım msn adresimi.ama bu yazımı yazdıktan sonra bir iki saat nette olamayabilirim.
yemek,duş falan işte :)
seni çok iyi anladığımı,yazdığın bir cümleden aslında ne büyük anlamalar çıkardığımı bilmeni istiyorum.çünkü senin yazılarını okurken kendimi okuduğumu hissediyorum.
bir şeyi benimseyemediysen eğer benimseyemezsin....
ben sana ayrıl bitir diyebilirim.
ama ben dışarıdan bir insanım.ne seni tanıyorum ne de nişanlını.anlattıklarına göre yorum yapabiliyorum.kendimi senin yerine koyuyorum.
benim içime sinmeyen bir eve,evim diyemem ki ben.kuşlar falan bunlar kabul edilecek basit konular.ama bir ev öyle değilki.evi kendi zevkine göre alması,kendine göre döşemesi ve en çıldırtıcı olanı ilgisizliği...
herkes insandır.belli yerlerde müsammaa gösterilecektir elbet ama buda karsılıklı değilmidir? bi insan ne zaman kadar hep tamam derki.o zaman bi kukladan ne farkı kalır ki?
neden sadece onun istekleri önemli olsun? ve bak en azından hadi hepsini geçelim silelim.iyi yönlerini düşünelim sadece.
kaç gün oldu hala daha ben buraya aradı yazdığını görmedim.aramamış demekki? nasıl bir vurdumduymazlık ki bu?
arkadaş doğru demiş.seni neyin mutlu ettiğini ancak sen bilebilirsin ve eğer sen de benim gibiysen bunun sana getirisi sadece mutsuzluk olacak.başaklar cok sabırlı değildir çünkü.yıllarca annelerimiz gibi susup sineye cekemezler.bi yerde patlarla ve o patla öyle şiddetli olur ki arada ne ip kalır ne bağ ne de köprü....
şimdi diyeceksin ki bak ne güzel söylüyorsun e kendindede uygulasana :))))
olmuyor.senin içinde bu böyle biliyorum.her ne kadar vazgeçtim desende olayları başka bi pencereden gördüm desende hala ara ara elin gidiyordur tlf na ya neden aramadı diye.hala bir umut vardır yüreğinin bi köşesinde acaba diye.
çünkü emek verilmiş.öyle bi çırpıda değmez değil silinmiyor ki...
ben de işte sana akıl veriyorum ama iş kendime uygulamaya geldiğinde maalesef çok beceriksizim.
aslında eminimki ikimiz içinde olumlu ve olumsuz yönleri buraya yazdıklarımızla sınırlı değil.
oturup konussak seninle eminim ki milyonlarca neden üretebiliriz :))))
ve bence bunu yapalım derim ben.sen anlat önce mesela en başından...herşeyiyle.dinlerim ben yorumlarım da kendimce.ben senin aynan olabilirim.
sonra sen beni dinle sen yorumla.sende benim aynam olabilirsin.
çünkü yasadığımız sehirler ortamlar dertler farklı da olsa sen bensin aslında ben de sen...
olayalara bakısımız anlayışımız tepkilerimiz öyle çok benzer yönlerimiz var ki...
ve bence bi kişiyi en iyi anlayacak,onun aynası olabilecek tek kişide onunla aynı karaktere sahip olan kişidir...

Sizi görünce ayrıldığıma sevindim nedense

Son durum ne peki ?

sunshine1111

bende bu muhabbetten geri kalmak istemiyorum...

Son düzenleme:
"Similia similibus currentur ..."

profilimde işte ben yazısının karşısına yazdığım cümleydi...Anlamı "benzer benzeri çeker....."

"Similia similibus currentur ..."

profilimde işte ben yazısının karşısına yazdığım cümleydi...Anlamı "benzer benzeri çeker....."

anlamadım ben ????

Sizi görünce ayrıldığıma sevindim nedense

Son durum ne peki ?

sunshine1111

bende bu muhabbetten geri kalmak istemiyorum...

tabi cnm buyur ne demek :))) ne kadar kafa o kadar fikir o kadar güç demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…