- Konu Sahibi karbeyaz.ocean
-
İnsan tanımak zor olacak zaman geçecek diye bu yaşantıdan vazgeçmemek sana cazip mi geliyor yani?
Sen galiba ayrılmak istemiyorsun ve kendine geçerli sebepler üretmeye çalışıyorsun ne dersin?
6 yıl 6yıl diyorsun 30 yıl evli eşler ayrılıyor rahmetli babamın bir lafı vardı su bulanıksa içmeyeceksin !sen en iyisi bu adam ile evlen arabesk bir yapın var acı çekmeyi seviyorsun bazı insanlar acı çektikçe yaşadığını sanır yıllarını ve gençliğini böyle heba eder!
imzanda da damata doğru yürüyen bir gelin var. :)
birini bulmak tanımak zaman geçmesi vs bunlara inanmıyorum ben. senin kafanla uyuşan kişiyle üç günde de evlilik yoluna girebilirsin, altı yılda onu tanımış ve ona alışmış olman hayatına zorluklarla devam etmen anlamına gelmemeli. oluruna bırakmak çok zor ancak oluruna bırakrak yaşamak lazım. şu kadar zamanda birini bul bu kadar zamanda tanı vs diye plan yapmaya çalışman yanlış bana kalırsa. önemli olan, senin için öncelikli olan nedir bunu seçmedikten sonra çok bocalarsın.
önemli olan evlenmiş olmak mı?
önemli olan biriyle geçirdiğin süre mi?
yoksa senin geleceğin mi?
offff çok iyi anlıyorum seni yaaaa
sankı ben yazıyorum gıbı hıssetım
ilgisiz sevgisiz monoton
bıraz ılgılı ol dersin nası rahatsam oyle davranıyorum bu saatten sonra sana sevgıımımı ıspatlayım der
sen beklersın bı oylesıne msj gelsın seni seviyorum dıye
eve bı cıcek gelsın tek bı gul yaa
ama yok odun bunlar zaman gectıkce sönüyo onlarda aşk meşk
artık hayatın akışına kapılıyolar
benimki bana naber la dıye msj atar bu dereceye geldık
yakında senınle karı kız muhabbetınede gırerız dıyorum guluyo
ama acıkcası ben fazla rahatsız degılım bu durumdan alıstım galıba
senin söyledıklerınede deger vermeyecek canım her haltı kendı cok ıyı bılıyomus gıbı davranacak herzmn ya alışacaksın yada bırakacaksın.. pısman olurmusun evet olursun ama evlenıncede bı acaba bıraksamıydım dıceksın.. yanı ıkı yolun sonuada pısmanlık...
6 sene dile kolay ama canım evleneceğin kişi evlendikten sonra nasıl olacağını şimdiden belli etmiş zaten , vede sen bu davranışlarından dolayı mutsuz , üzgünsün vede ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızsın
iyi düşün şimdi sevgilisiniz vede evlendikten sonra ayrılmak bu kadar kolay olmayacak
önce şu varki bi insanı değiştiremezsin herkes kendibildiğini yapar
iyi düşün derim
valla uyuz oldum ben k.bakmada bi ev aliniosa sizin icin ikinizden baska kimse buna karisamaz kacinci yüzyilda yasiorz -.- yok abisi sunu annesi sunu istiyo olmaz sonucda sirf ikiniz o evde ömürnüzü gecirceksiniz. bnm anladigima göre o seni harbi ciddiye almiyo arayip sormuyosada artik pesinden kosmani istio ama sakin yapma. tek tarafli savasiliosa bi iliskide orda sevgi yokdr demek birak o cabalasin gercekden kirildigini anlasin seni geri kazanmaya calissin ama sakin cabuk ikna olma.. & seninle barismak icin caba gösteriosa bastan sartlarini koy & derdini söyle ona de annenin basimn üstnde yeri var ama evliligimize hayatimiza karismasini istemiorm de bu bizm hayatmz &ikimizden baskasi ne senin nede benim ailem tarafindan sunu yap bunu yap diye emir istemiorm fln de.. hayirlisi olsun ya..
canım benim ya sen bilirsin ama bir insan neyse o öyle devam eder değişeceğini sanmıyorum çoook iyi düşün yanlış karar verme ama dünyanın sonu değil bu hayırlısı olsun senin için..
mutlu olucağına inanıyorsan evlen
nişanımı atarsam onsuz yapabilirmiyim diye düşünme
hiç özel biyerede gitmiyorsunuz
evlenincede borcum var şu var bu var bahane eder yine biryere çkartmaz
bir insanın cebinde çay parasıdamı olmaz
mutsuz olucaksan hayatın boyunca hiç evlenme daha iyi
evet bir insanı değiştiremeyeceğimi öğrendim ben.çünkü ama normal konuşarak ama tartışarak ondaki sevmediğim huyları değiştiremedim.şimdiden sonra da ailemin yanında tamam düzelicem derse bunun gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum.sadece alışkın değilim bu duruma ayrıldıktan sonra zorlanmaktan korkuyorum.he diyince de konu kapanmıyor.Allah hayırlısı versin ve sabır da versin inşallah...
en dooğru kararı verecek olan sensin canım
hayırlı bi karar olsun inşallah
benim de evlenmeden önce eşimle problemlerim vardı sandım ki evlenince yanyana olunca bütün problemler bitecek eşimde aynısını söylüyordu şimdi 6 senelik evliyim boktan bi evliliğim var...bu sana yeteri kadar fikir vermiştir sanırım....sakın kızma bana ama inan değişir dediğin hiçbirşey değişmiyor
karbeyazcım,ailen konuşunca adam kararlarından anında vazmıgeçecek ??
Evleninceye dek isteklerine evet diyebilir...
Elbette karar senin,kırılma ama başka adam mı kalmadı dünyada ??
Sırf evlenmiş olmak için evlenip bile bile lades diyerek üzülmezsin umarım...
Kişisel fikrim bu işin yaş olduğu..Tabi benim fikrimin mühimmiyatı yok..Önemli olan senin ne düşüneceğin...
Hayırlısı ne ise o olsun senin için...
Adam şimdi size tamam değişeceğim diyecek ve evlendikten sonra eski haline dönünce siz evliliği bitereceksiniz.Daha nişanlıyken bitiremeyen biri evlenince böyle bir durumda bitirebilecek mi ?
Ben sizde böyle bi kararlılık göremiyorum...
Hakkınızda hayırlısı olsun diyelim
Yakında evli yazısını okuruz gibi
bu sabah abim bize geldi kahvaltıya.bu konuyu detaylı konuştuk.son kararı bana bıraktığını ama bir erkeği de özellikle belli bir yaştan sonra değiştiremeyeceğimi,saygı konusuna bulunacak çözümün geçici olacağını,ailesinin gözünde bikere sıfır olduğumu ve ailesinin onu sen ev aldın onu bile beğenmedi ne yapsan yaranamazsın kurtulduğunna sevin tarzı yorumlar yapıp ayrılmaya adapte etme ihtimalleri olduğunu(ki kaynanam bunu yapar bunu ben bile düşünüyordum),buna rağmen gelinleri olarak beni alabileceklerini ama tek sebep oğullarının beni sevdiği için olacağını söyledi.ileride kaynanandan ağır bir söz duyduğunda kaldırabilecek misin?saygısızlıklara ve ilgisizliklere cimriliğinin boyutuna tahammül edebilecek misin?bunları iyi düşün tart dedi...ayrılıyorum arkadaşlar.çünkü bu soruların hiçbirine net bir yanıt veremedim.ömür boyu üzülmekense bikaç ay bu tarz bir sıkıntı yaşayabilirim.en hayırlısı bu olacak.abimin konuşmaları üzerine annem ve ablam da artık bana destek oluyor.şuan kafam biraz daha rahat yani..Allah hakkımızda hayırlısını versin...bayram ertesi o dediğim son şansı vermeyi de düşünmüyorum.nikah kaçınılmaz olabilir çünkü..hayırlısıyla bitecek...
Abin çok mantıklı ve gelecekle ilgili gayet yerinde tahminleri olan biri ..Kesinlikle her söylediğine harfi harfiyen katılıyorum..Normalde ayrılığı kimse istemez ama ayrılık kararının hem senin hem de ailen için çok daha hayırlı olacağına inandığımdan ve hatta emin olduğumdan çok sevindim verdiğin karara...İlerde verilmiş sadakam varmış diyeceksin..Daha güzel ve huzur dolu günlerle hayatında yeni bir sayfa açman dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?