Son noktadayim. Yorumlara gore hareket etmek istiyorum. Lutfen objektif bir sekilde degerlendirir misiniz?Konu uzun.

Adam sapıklığın örtmek için sizi kullanıyor.
Karısı ile aynı okulda,çocukları var diye düşünerek bir çok insan yakistiramiyordur ona. Samimi,içten diyorlardır. Kendinizi kullandirmayin.
Hem vajinan geniş ne demek öyle.
Seninki kucuk,sundu,porsudu derdim ben.
Ayrica böyle çıplak kadın fotoğrafları var telefonunda yazmışsınız,rontgencilik de onda başka sorunlarda olabilir. O sebepten sizi suçluyor bence.

Bir koca uğruna girdiğiniz hallere bakın. Bir koca uğruna hakkına girdiğiniz öğrencilere bir bakın. Diyeceklerim bu kadar.

Çok ciddi söylüyorum ayrıl kendine yapmışsın kardeşim göz göre göre hayatından çıkarman gereken biri varken ilaç dozu yükseltmek nedir kurtul abaza heriften vajinan geniş nedir ayrıca bunun bir operasyonu vardır onu olsak falan diye araştırır insan böyle bir herif için o operasyonu olmaya değmez ne iğrenç bir kocanız var Allah aşkına kurtul şundan istediğiyle yavşak yavşak konuşsun

Eşiniz tam bir pislik daha fazla hakareti de hakediyor ama burda yazılmaz. Da bu kadar ne halt olduğunu görmene rağmen neden siz tedavi görüyorsunuz bu kadar dayanıyorsunuz?? BOŞANIN!!!!!!!!!

benim bir dayım var haddi olmamasına rağmen annem babam ona bu yüzü verdiği için ben kapalı olmama rağmen sırf diz altında tesettür tuniği altına bol pantolon giydim diye benim üstüme yürümüştü az kalsın dövecekti beni.Dışarıda ise bizim yanımızda şort giyen kadına gözlerini ayırmadan bakmıştı ve 30 lu yaşlarda birisi kendisi,uyardık güldü iğrenç iğrenç.Anne tarafım dindarlıktan geçmez her şeye laf yapar ama dayım sırf erkek diye karısını aldatmasına içki içmesine bir şey yapamadı.Şu an yengem 4 çocuğu varken evi terk etti az bile yapıyor.Böyle din namaz diye geçinip sokaktaki kadına ulan ne biçim giyinmiş diye yargılayan erkeklerin hepsi sapık oluyor.En çokta kendileri bakıyor insan müsveddeleri...
Kocanız tam bi aşağılık ama sizde de hata gördüm ben ,neden ona dünyayı dar etmediniz her yaptığını bu kadar alttan aldınız.Sizi sindirmiş bir pısırığa çevirmiş sadece ve sırf birisi istiyor diye tesettüre girilmez.Koca kim ya koca kim onun ne hakkı var da o dediği için kapanıcam ben.Baştan zaten adamın eline ipleri siz vermişsiniz hiç kusura bakmayın.Umarım boşanır ve bu adamdan ayrı güzel bir hayat yaşarsınız.

Ay inanmıyorum pis sapık bir de öğretmen , bunlar gibilere çocuk emanet ediliyor. Sen de hala bir yere gitmesin bakmasın derdindesin hiç mi miden bulanmıyor bundan

Siz onun öğretmeni değilsiniz, ikiniz de o okula öğrencilere öğretmenlik yapmak için görevlendirilmişsiniz ama ikiniz de bu konuda oldukça kötüsünüz. Kız öğrencilerini dikizleyen bir adama insan kocam demeye utanır, hala kurtarmaya çalışıyorsunuz. Sizi mahvetmiş bu adam görmüyor musunuz, bunun için mi okudunuz meslek sahibi oldunuz? o çocukların hakkına giriyorsunuz. Linç yiyeceğim belki ama söyleyeceğim, artık buraya konu açan öğretmen profilleri bana geleceğimi daha karanlık gösteriyor

Herifin mayası bozuk siz onu adam edemezsiniz. Kendisini kontrol etmeye gerek duymayacağınız, size güven veren ve güveninizi hak eden bir adama layıksınız. Bu sapığa değil. Keşke görebilseniz.

Hala düşünüyor musunuz ben bu kadarını yaşamadım ama bazı şeyler bende yaşadım sizin gibi olsa asla düşünmezdim bi dk bile

Lise mi,yüksekokul mu burası anlamadim..Bence kurumun adını, kocanızın adını açıkça yazın da soruşturma açılsın, insanlar çocuklarını korusun bu ahlaksızlardan..okul idarecisi sapık,hepsi birbirleriyle flört halinde..nasıl bir eğitim kurumu burası...

Deger mi? Kendi kendine dusun. Bir damla gozyasini hakkediyor mu?

Zorlaniyor bence. Bosanma kararini vermek icin bizlerden biraz guc almak istedi. Bence noktayi koyar. Biraz gaz vermek lazim

Yazılacak çok şey var ama değmez gerçekten. Eşiniz sizi kapatmış dışarıda gönül eğlendiriyor. İlla ki fiziksel olarak görmenize gerek yok gözleriyle kaç kez aldatmış resmen. O ilacı değmeyecek biri için içip kendimi yıpratacağıma boşanarak huzuru bulurum al sana terapi. Sonra boşan deyince biz suçlu oluyoruz ama şu bahsettiğiniz kişiyle nereye kadar evli kalmayı sürdürebileceksiniz? Herkese kuyruk sallıyor dedikleri tam olarak bu oluyor işte.

Ablacım ne zaman toksik evliliğini sonlandıracaksin kocan sapik pislik bir adam seni sevmiyor sana saygısı yok gözünün önünde seni aldatıyor sen kendini cek lafından başka birsey bilmiyor musun işin var kendi ayaklarının üstünde duruyorsun nie gül gibi ömrünü solduruyorsun

Bizim okulda da vardı sizin gibi bir çift. Adamdan hepimiz y.vşak diye bahsederdik, karısına da acırdık. Ama ben sizin gibi kadınlara üzülmüyorum artık. İstiyorsunuz, adamın bulunmaz Hint kumaşı gibi inatla, ısrarla devam ediyorsunuz. Bu zihniyette birini hayatınızda tutmaya devam ettiğiniz için bu muameleyi maalesef hak ediyorsunuz. Bu durumdan gerçekten şikayetçi olsaydınız yapacağınız şey belliydi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…