Son noktadayim. Yorumlara gore hareket etmek istiyorum. Lutfen objektif bir sekilde degerlendirir misiniz?Konu uzun.

Bir erkek yüzünden psikolojiniz bozuluyor üstüne de ilaca başladıysanız o adamı boşamaktan başka çareniz yok. Ondan sonra düzelince ilaçları da bırakırsınız zaten. Genç yaşınızda vücudunuzu uyuşturuyorsunuz. Önce adamı bırakın sonra kendiniz için kilo verin bakımlı olun. Aslında güzel ve güçlü bir kadınsınız ama farkında değilsiniz farkına varın lütfen.

Hayretler içinde okudum.lütfen bedeninize bunu yapmayın.Bu adam hep böyleymiş aynı okulda çalışınca görmüşsünüz.Ne yapacağınızı söyleyem ama en azından mental sağlığınızı düşünmek zorundasınız.Evlatlarınız için...

Şöyle düşün sen bu hayata, böyle saygısız, terbiyesiz bir erkeği adam etmeye mi geldin? Amacın bu olmamalı. Yani ömrün çürür onu takip etmekten hasta olursun hatta kafayı bile yersin yanlış anlama ne olur stres, sıkıntı, takıntılar... sonu kötü olur sağlığın için.
Bırak gitsin istediği hayat bu onun. Nasıl dayandın bilmiyorum. Ya bırakıp hayatına bak o çatlasın yada görme. Çünkü uyarman fayda etmemiş. Yalnız şöyle bir ley de var o kadına da 2 laf edemedin mi? Benim kocama tabak hazırlamak sana mı kaldı diye? Eşin senden korkmuyor çekinmiyor.

Herkese çok çok teşekkürler. Kafayı yiyecek gibiyim. Beraber dışarı çıkamıyorum. Sürekli onu izliyorum. Ne yapacak... kime bakacak diye izlemekten takip etmekten yoruldum. Birlikte yemeğe gidiyoruz. Sürekli etrafı sağı solu izliyor. Ben de nereye kime bakıyor kontrol etmekten yoruldum.
Evlilik danışmanına gittik. Bi daha yapmayacam dedi. Hatamı anladım dedi. Yanımda artık kızlara bakmıyor. Ama bende oluşturduğu kontrol hissinden takip etme isteğinden bir türlü kurtulamıyorum.
Okula servisleri kontrol etmek için jandarmadan bayan komutan geliyor. Gidene kadar gulusuyorlar. Niye yapıyorsun bunu dediğimde ben insanların rahat etmesini istiyorum diyor. Hayatında ilk defa gördüğün bir insanla ne kadar birsey paylaşabilirsin ki.
Bana sürekli okuldaki bayanlarla davranislarima konusmalarima dikkat edeceğim diyor. Bir beklenti içine giriyorum. Bir iki ay hersey yolunda gidiyor. Sonra hopp tekrar başa dönüyoruz. Niye herkese samimi davraniyorsun dediğimde ben kadınlarla erkeklerle samimi sohbet etmeyi çok seven bir insanım diyor.
En son ki kavgamızda yaptıklarını yine yüzüne vurdum. Bana diyorki ben bazı şeyleri inadına yaptım. Yani benim gıcık olduğumu, bu durumun bana , psikolojime iyi gelmediğini bile bile yaptığını söyledi.
O kadar hassaslastim ki artık gülen insan görmek istemiyorum

Mesajimin neyini begenmedin? Sirf merakimdan soruyorum?

Eşin s.r.fsizin önde gideni iğrenç biri boşanma zamanınız gelmiş geçiyor bile. İnsan bu hayatta sadece doğurduğu çocuğa katlanmak zorunda o da bir yere kadar.
Ruh haliniz çocuklarınızı da olumsuz etkiliyordur yazık bunu yapmaya hakkınız yok. İleride o çocukların sizi nasıl tanımladığı önemli önce kendi iyiliğiniz için sonrada çocuklarınız için boşanmanız gerekiyor. Herkes hayata bir defa geliyor ve bu hayatı mutlu huzurlu severek ve sevilerek yaşamak herkesin hakkı.

Naçizane bir uyarıda bulunmak istiyorum: “Bayan öğretmen” değil, “kadın öğretmen”, “bayan komutan” değil, “kadın komutan”, “bayanlar” değil “kadınlar” denir. Şiddet dilde başlar. Öncelikle “kadın” sözünü gururla kullanın kendiniz ve hemcinsleriniz için. Zihniyet değişiminize dilden başlayın. Belli ki eşinizin yaptıklarına bilinçaltınızda “Erkekler aldatır, erkektir yapar.” şeklinde açıklamalar buluyorsunuz her ne kadar diliniz aslında kendinize yediremediğinizi söylese de. Eşiniz aldatmıyor sizi, o bir sapık. Küçük büyük demeden tüm kadınları cinsel obje olarak görüyor. Okuldaki öğrencilerden birini taciz bile edebilir. O zaman ne hissedeceksiniz? Sizin, okuldaki pozisyonunuz ne olacak sosyal anlamda? Ya çocuklarınız? Tacizcinin karısı, tacizcinin çocukları vb. kalacak adınız. Hatta “Karısının gözünün önünde yapıyordu bunları, karısı da hiç sesini çıkarmıyordu.” diyecekler. İşin ciddiyetinin farkında olmadığınızı düşünüyorum. Siz kendinizi aldatılıyor olarak görüyorsunuz ama mevzu kesinlikle öyle değil. Tam bir rezalet!

Bilmedigim icin soruyorum: Bayan kelimesi neden siddet icerir? Aydinlatirmisiniz?

Eşiniz sapık ve şerefsiz malesef! Soğumadınız mı bu hareketlerinden sonra ondan?
Ayrıca bir erkek mesafe koymak istediği zaman gayet güzel mesafe de koyuyor kadınlarla. Sizin eşinizin işine gelmiyordur.
Bu kadar kendinizi ruhsal olarak hasta etmeye değer mi bu adam? Bence değmez. Zamanında boşasaydınız şimdi yaranıza merhem sürmüş, unutmuş kendi hayatınızı, düzeninizi kurmuş belki de mutlu şekilde yaşıyordunuz. Bu adamın koca olarak bir vasfı var mı hayatınızda dertten başka? Boşanın, kurtarın kendinizi dertlerden.

Bilmedigim icin soruyorum: Bayan kelimesi neden siddet icerir? Aydinlatirmisiniz?

Araya girecegim ama siddet olmasa da cinsiyetciligi cagristiriyor. Normal kosullarda iki cinsiyet var kadin ve erkek. Bizim toplumumuz bakire kadinlara 'kiz', bakire olmayan kadinlara 'kadin' dedigi icin cinsellik temelli bir diskriminasyon yapiliyor. Ayrica sanki kadin kelimesi ayip ya da kabaymis gibi, bayan diyerek yumusatiliyor -sozde- ama erkekler icin ayni durum soz konusu degil. Yani erkegin karsilik kelimesi her zaman kadindir, bayan sadece bir hitap bicimidir (madam gibi).

Bayan kelimesi şiddet içermez. Kadın sözcüğü yerine bayan sözcüğünü ısrarla kullanmak şiddet içerir. “Bayan” sözcüğünün karşı cins için kullanımı “bay”dır. Yolda yürürken bir kadına “Bayan, bakar mısınız?” denmesine kulağımızı alıştırdılar. Peki bir erkeğe “Bay, bakar mısınız?” diyor muyuz? Tuhaf geliyor değil mi? Bunlar yerine “Hanımefendi, beyefendi bakar mısınız?” şeklinde kullanabiliriz. “Bayan arkadaşlarla sinemaya gittik.” cümlesi normal geliyor değil mi? Peki “Bay arkadaşlarla…” şeklinde kullanıyor muyuz? Hayır. Bay sözcüğünün kullanılmadığı yerlerde bayan sözcüğünün kullanılması art niyet taşıyor, üstelik bu özellikle normalleştiriliyor. Kadın dememek için kırk takla atılıyor. Çünkü kadın, cinsellik yaşamış ya da halen yaşayan anlamını içeriyor ataerkil zihniyette. Bu da ataerki için büyük bir tehdit. Saklanması, gerekirse kınanması, utanılması gereken bir durum. Kadınların kendilerini kadın hissetmesi tehlikeli yani onlara göre.
Daha çok şey yazabilirim bu konuda, çok uzun olur. Bu kadarla bırakayım. Son söz:
Kadınlar vardır

Takıntılarınız eşinizin hiçbir çirkinliğini değiştirmemiş. Zaten gözleyerek, hizaya getirmeye çalışarak sarsılan güveninizin geri gelmeyeceği aşikar. Eşiniz muma dönse yanınızda bir ömür, içiniz yine rahat etmeyecek.

Adamın gözleri namussuz, kapanmanızı istemesi çok manidar.

Hiçbir zaman bir kere bile beni yanına çağırdığını, önemli bir iki şey dışında sohbet ettiğimizi hatırlamıyorum.
Ben buna bile tavır koyarım. Adama bak ya.

Diğer yazdıklarınız için ise eşiniz olacak adam terbiyesiz. Gözüne ve karakterine tükürdüğümün herifi. Fingirdekleri sevmem. Boşanırdım. Düzelecek bir tarafı da yok. Adamın karakteri bu belli ki.

Konuyu yeni gördüm.

Biz de karı koca öğretmeniz, aynı okulda da çalıştık. Bu şekilde davrandığını görsem hiç uzatmam. Hele vajinan geniş diyecek yırtarım o ağzını, genişse başkası genişletmedi. Bence kendinize yazık etmeyin. Varsa malınızı güzelce paylaşıp çocuklarınızın nafakasını da bağlatarak güzelce def edin hayatınızdan.

Yalnız hatayı baştan yapmışsınız, okulda çalışmaya başladığınız anda eşinizin ortamına o istemese de dahil olmaya bakacaktınız ki bu kadar üzülmeden yolun sonunu görün.

Bu Adam sizi sevmiyor. Seven insan eşinin bu kadar rahatsız olduğunu bile bile hatta inadına hareketlerine devam etmez. Size bunu yapmaktan zevk alıyor artık. Bunca tedavi görmüşsünüz hiç mi içi sızlayıp ben bu kadına bunu yapmamalıyım demiyor. İğrenç yaaaaa

Siz, bu konuyu bir kere daha açımıştınız. Demek ki daha değişmemiş hatta üzerine eklenmiş.

Kendinize değer veriyorsanız hemen boşanır. Kendinize çeki düzen verirsiniz.

Pis adamın sunduğu sebebe bak; vajinan geniş eeee beyzade sen yaptın desene. Kimbilir ne sapıklıklar deniyordur üzerinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…