Son noktadayim. Yorumlara gore hareket etmek istiyorum. Lutfen objektif bir sekilde degerlendirir misiniz?Konu uzun.

Ben hatırlıyorum sizin perdeli genç kız sorunuzu. O zamanda da çok söylenmişti ama iyice ayyuka çıktı demek.

Tesettür Allah için yapılır, el âlemin kart horozu için yapınca hiç demediniz mi ne alaka diye merak ettim. Çat diye kapandınız mı o dedi diye?

Yapacak şey belli. Bu davranışları sadece siz değil çalıştığınız iş yerindeki kişiler de fark ediyordur emin olun. Size karşı olmayan sevgisi, saygısı her yerden akarken devam etme kararı yine sizde elbette

Daha ne kadar yapma etme diye kendini yıpratıcaksın eşin sapık zihniyetli , gözü dışarda olan bir insan niye düzeltmeye çalışıyorsun adam resmen senin hayatında bir parazit sana faydasından çok zararı var boşan Allah aşkına neyini zorluyorsun.

Gerçekten anlamıyorum kazık kadar adama “yapma, bakma, konuşma” derken ne hissediyorsunuz? Neden böyle bir hayatı kendinize reva görüyorsunuz?
Bu adamdan vazgeçemediğiniz müddetçe o yaptığı ahlaksızlıklara tam gaz devam edecek.
tedavi görüyormuşsunuz. Doktorunuz demedi mi “Aşamıyorsun başka çözüm bulalım” diye. Bende yazın psikiyatriste gittim. Adam bana seçeneklerimi, karşılaşacağım zorlukları ve nasıl bunları aşabileceğimizi net bir şekilde anlattı.

Seni gördüğüme çok sevindim arkadaşım.

Bu
Bu igrenc ve sapik adamdan ayrılmak için ne olması lazim

Boşayın, çalışan öğretmen kadınsınız. Koca peşinde hafiye olup ruh ve akıl sağlığınızı bozmaya değer mi? O kadar takıntı ve takip hiçbir işe de yaramamış zaten kendi kendinizi yiyip bitirmişsiniz boş yere yazık günah ya

Hem ayrılmıyorsunuz hem şikayet ediyorsunuz. Esiniz pislikleri sizin önünüzde yapıyor devam da edecek. Biz isterseniz sabaha kadar kendisine sövelim tatmin olacak mısınız?
Boşanmıyorsanız eşinizde suç yok kusura bakmayın. Bile bile onunla olan sizsiniz

Kendinize dürüst olarak başlayın; sizin ve toplumdaki ahlak anlayışının dışında kalan, sizi psikolojik olarak değersiz ve yetersiz hissettiren bu adamla birlikteliğinizi devam ettirmenizdeki temel sebepleri irdeleyin.

1)Düzelecek, sizi anlayacak ve hakkınız olan takdiri, özrü, görmek istediğiniz pişmanlığı göstererek değişeceğine dair kuru umudunuz mu?
2)İçeride bir yerlerde, tamamen yalnız ve yardımsız kalma korkusu mu?
3)İyi kötü başka konularda hayatınızı kolaylaştıran bir faktör olup, şu anki maddi vb bir rahatın bozulabileceği endişesi mi?

Böyle böyle sorular çoğaltılabilir, ne istiyorsunuz, hangi endişelerle farkında olmadan hala daha birlikteliğinizi devam ettiriyorsunuz bunları tespit edebileceğiniz, size yardımı dokunabilecek terapistler olabilir. İlaçlı bir tedavi obsesyonunuzu ve depresyonunuzu hafifletse de, bunların çevresel kaynağı hala bu ilişkiyi sürdürmeniz ise; o halde bu ilişkiden neden kurtulamadığınızı tespit etme kısmından başlamalısınız. O zaman hareket gelir belki size de böyle bir araftan çıkarsınız.

Merhaba.

Çok tehlikeli bir noktadasınız. O pislik herif şu an sizi elinin altında gördüğü için böyle yapıyor. Bakın siz şu an siz onu bıraktığınız zaman bütün kadınlar kollarını açıp onu bekleyecek sanıyorsunuz. Çok mutlu olacak sanıyorsunuz. Zaten istediği hayat o sanıyorsunuz.

Ama değil hanımefendi. Siz evde beklemediğiniz sürece o dışarda dikizlediği kadınların hiçbir anlamı olmayacak. Hiçbir kadın sizin o sümüklü kocanızı istemeyecek. Hayatı suratına öyle bir çarpacak ki inanamayacaksınız.

Lütfen bu adamı boşayın, spora yazılın, kocanızın peşinde harcadığınız vakti artık kendinize ayırın. Yazık değil mi size.

Ya lütfen kendinize neden bunu yapıyorsunuz aşırı üzüldüm. Bırakın o adama çözüm üretmeyi kendinize bakın odaklanın sağlığınıza keyfinize. Hiç bir şey sizden değerli olmamalı. Okuldaki kadınlara karşı hareketlerine gelene kadar adam zaten başlı başına bir sapik arsız. Böylesi değer görmeyi hak etmeyen bir insan için ilaç kullanıp kendinizi yıpratmak yazık değil mi ? Özur dileyip af bekleyen bir insan olsa bile huy değişmez . Ben mümkün değil böyle bir adamla bir hayatı dusunemiyorum. Lütfen kendinize bunu yapmayın. Bundan öte daha ne olabilir ki. Kurtulun su adamdan.

Ne kredisi ya hasta olan siz değilsiniz eşiniz hem hasta hem sapık öğrencisini dikizliyor ne demek

Ayyy bu Kızılcık Şerbo tipi erkeklerin bu azgınlığı ne olacak ya???! İyi ki namazında niyazındaymış mazallah içki falan içse ne yapacak kimbilir. Sizi kapatması da kendi içinin pisliğinden ve herkesi kendi gibi bildiğinden. Pis adam sapık adam boşayın bunu bacım sizi de sindirmiş yok vajinan geniş yok bilmem ne. Gashlighting deniyor bu yaptığına adamın, mesleğiniz de varmış koyun kıçına tekmeyi.

Hic sasmaz, nerede asiri yobaz karisini kisitlayan hir gur cikaran bir adam var, bilinc alti agir sapik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…