- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
Al sana bir bırakma sebebi daha :)Yalniz benim latteler asidik tablosu olusturacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al sana bir bırakma sebebi daha :)Yalniz benim latteler asidik tablosu olusturacak.
Uc hafta sonra kokten birakiyorum.Al sana bir bırakma sebebi daha :)
Ben de yorgunum film izleyip yatarim. Alkali ruyalar gor.Bana müsade tel yazmıyor artık şaşırdı iyice. İyi geceler yarın görüşürüz
Tmm atacam foto yakindaSeni doyuracak vücuduna yağ yaktıracak hiç birşey yememişsin ki ve baş ağrında emin ol yeterli beslenmemenin etkisi de var... azıcık besle kız vücudunu bırak pilavı tatlıyı kurabiyeyi.... Hem daha dinç olursun hem doyarsın hem zayıflarsın...
Bir de bişeybsoracağım bu tekli dondurma ne olaki foto atsana Vallahi meraktayım tek top dondurma mı demek istiyorsun
tulip menunu yazdin mi bugun. Teke tek.Tmm atacam foto yakinda
Muttapa755523.06.18
Sabah nobet cikisi yattim birsey yemedim
AKSAM bir tabak kıymalı makarna.yogurt.Gece yine iki kucuk kase kıymalı yoğurt bir kucuk kurabiye bir halley.misafirlikte iki hurma.Iki sakızlı şeker çay.Biraz kiraz.Su cok az yarim litre bile degil.Zerre canim istemiyor napim.
Tamam canım bekliyorum tarifleri..Canım orjinal tarifi epey uğraştırıyor ben daha garantili bi tarifle yapıyorum dışının hamuruna haşlanmış patates koyuyorum daha kolay oluyor. Ama bu tarif sadece kızartma yapılıyor haşlama olmuyor onun için başka bi tarif kullanıyorum ama biz haşlama sevmiyoruz o yüzden kızartma olanı yapıyorum hiç fark yok eşim diğerinden daha çok seviyor :)) bi ara atayım ben sana ikisini dedenersin hangisini seversen onla devam edersin
2 saatle kurtuluyorsan iyi valla benim 2 tane benim de 2 saat sürüyor hatta daha fazla büyük artık kendi yıkanmaya başladı ama bir tür saçlarını ben yıkıyorum spnra kendisi devam ediyor :)))
Fatmacım benim internet problemliydi bugün, giremedim, zaten şarjımda erken bitti. Eve az önce geldik, çocukları yatırdım telefonu aldım kusura bakma bugün çok geçe kaldım biliyorum ama tamamen telefonun azizliğiKızlar menüler nerde hadi yazın artık
Fatma ilimlidir kabul eder bence.Hemen yazıyorum menüyü, eksi artı ne olursa artık :)) Muttapa7555
Sabah; 1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Beyaz peynir, çay
Akşam; yarım peynirli, yarım ıspanaklı börek, ayran, salata, karpuz
Şekersiz türk kahvesi
Limonlu su
Limon ağacını ye bide öyle dene bööFatma ilimlidir kabul eder bence.
Borek disinda guzel menu. Bir borek de yiyemeyecek miyiz. Insulin direncim konusuyor su an. Aciiimm accc. 2 litre limonlu su ictim bana misin demedi.
Hortlayinca limon sokmuyor. Tencere lazim.Limon ağacını ye bide öyle dene böö
En sevdiğim diyettaş modeliHemen yazıyorum menüyü, eksi artı ne olursa artık :)) Muttapa7555
Sabah; 1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Beyaz peynir, çay
Akşam; yarım peynirli, yarım ıspanaklı börek, ayran, salata, karpuz
Şekersiz türk kahvesi
Limonlu su
Anlamadım ama beğendim msjınıHortlayinca limon sokmuyor. Tencere lazim.
Ya sana laf sokuyorsam. Tencere yemek lazim yani.Anlamadım ama beğendim msjını
Canın sağolsunYa sana laf sokuyorsam. Tencere yemek lazim yani.
Valla yorgunum gidip yaticam da yataga gitmeye useniyorum.
Böreği hiç istemedim ama başka seçenek yoktu birde erken gittim anneme, karnım tok desem gizli gizli yemek mi yedin ne ara doydun diyecek kadın yemek zorunda kaldımFatma ilimlidir kabul eder bence.
Borek disinda guzel menu. Bir borek de yiyemeyecek miyiz. Insulin direncim konusuyor su an. Aciiimm accc. 2 litre limonlu su ictim bana misin demedi.
En sevdiğim diyettaş modeli
Börek yiyor
Bende aynen, daha az önce ayaklarımı uzatıp oturmuştum, bi baktım yatma saati çoktaan geçmişYa sana laf sokuyorsam. Tencere yemek lazim yani.
Valla yorgunum gidip yaticam da yataga gitmeye useniyorum.
İyi geceler diyetdaşımCanın sağolsun
Bende öyle ya hatta sayfayı yeniledim bildirimin gelsin cvplayıp gideyim diye iyi geceler öptüm cörüşürüz