- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Asidik gidalarin ph i kactir.Insan vücudu pH 7.30-7.45 arasında yer alır 7.30 un aldı asidoz, 7.45 in üstü alkalozdur denge eğer bozulursa sağlığımız tehlikeye girer .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asidik gidalarin ph i kactir.Insan vücudu pH 7.30-7.45 arasında yer alır 7.30 un aldı asidoz, 7.45 in üstü alkalozdur denge eğer bozulursa sağlığımız tehlikeye girer .
Başkan dedik ya 7 nötrdür ,7nin altında olursa pH bilin ki canlaaar o asidiktir limonun PH ı 2,8 miş örneğinAsidik gidalarin ph i kactir.
PH : Patates HaşlamasıSorulardan kaciyorsun bilmiyorum sanki.
Anaa kahve de asidikmiş fazla tüketmeyelimAsidik yiyecekler tatlandırıcılar tatlandırılmış meyvesuları ekmek süt ve süt ürünleri et tavuk ekmek çay kahve kabuklu deniz ürünleri bal kuru meyveler sirke en fenası da kahve aklımda kalanlar bunlar bide makarna buğday falan var
Bana silah mi cektin sen.Ehehee nerdesiniz soruların karşısında dimdik duruyorum dıkşın dıkşıııın
Batates olarak degistirmistik.PH : Patates Haşlaması
Tek tek sormamin nedeni akilda kalmasini saglamak sena.Başkan dedik ya 7 nötrdür ,7nin altında olursa pH bilin ki canlaaar o asidiktir limonun PH ı 2,8 miş örneğin
Evet hem de en yüksekleer arasında ben vazgeçemem ya kahvedenAnaa kahve de asidikmiş fazla tüketmeyelim
Huuuu çok sıkıntılı neyini hesaplicaz ph değerini mi bide bu soruları öğleden önce sor kız benim telefon 10 saatte 1 mesaj zor yazıyorBana silah mi cektin sen.
Batates olarak degistirmistik.
Tek tek sormamin nedeni akilda kalmasini saglamak sena.
Yiyecekleri herkes kendi menusunde kendi hesaplayacak . Carsamba gununden itibaren.
Ehehee baktım bizimkinde 7.4 yazıyorSimdi gidin. Evinizdeki icme suyun ph ina bakin.
Anaa nasıl yanii 2 limon yedim 2,8 çarpııı 2 eşittiir 5,6 çıktı gibi miiiHuuuu çok sıkıntılı neyini hesaplicaz ph değerini mi bide bu soruları öğleden önce sor kız benim telefon 10 saatte 1 mesaj zor yazıyor
Yok kiz oyle hesaplamak degil. Bir tablo var mesela yuksek dusuk alkali asidik.Huuuu çok sıkıntılı neyini hesaplicaz ph değerini mi bide bu soruları öğleden önce sor kız benim telefon 10 saatte 1 mesaj zor yazıyor
Limonun soyle bir ozelligi var , ph i dusuk oldugu halde vucuda girdiginde alkali etkisi yaratiyor.Ehehee baktım bizimkinde 7.4 yazıyor
7.97Simdi gidin. Evinizdeki icme suyunun ph ina bakin.
her yiyeceğini yazacağız yoksa menüyü genel mi değerlendireceğiz söz bu son sorum :)Yok kiz oyle hesaplamak degil. Bir tablo var mesela yuksek dusuk alkali asidik.
Yuksek az orta demek yeterli. Zaten 4 haftanin sonunda listeyi ezberlersiniz.
Limonun soyle bir ozelligi var , ph i dusuk oldugu halde vucuda girdiginde alkali etkisi yaratiyor.
Benzemez kimse sana tavrına hayran olayımYazimin arkasina emoji koymustum lakin cikmamis nerden tanidik geliyor size anlmadim tavir kolay gelsin
Yedigin her seyi kendin hesaplayacaksin . Sadece kendi menun. Listeyi ozelden yolluyorum.her yiyeceğini yazacağız yoksa menüyü genel mi değerlendireceğiz söz bu son sorum :)
Anladım canım kendi menümüzü daha kolay olur tabi çarşambaya kadar adapte oluruz:)Yedigin her seyi kendin hesaplayacaksin . Sadece kendi menun. Listeyi ozelden yolluyorum.
Sanirim her gun 7 kisiyi yorumlamak yerine kendimizi yorumlamak daha iyi olacak soyle ki,
Ornek menu
Sabah latte : yuksek asidik
Oglen patates asidik
Aksam ispanak yuksek alkali gibi.
Yalniz benim latteler asidik tablosu olusturacak.Anladım canım kendi menümüzü daha kolay olur tabi çarşambaya kadar adapte oluruz:)