slm kızlar bnde sizinle aynı durumdayım ziraat bankası zedelerindenim malesef 8 ay sonra açıklandığı için çok geç başladım çalışmaya ve araya bide isteme tatlı olayım girdi. genel kültür ve vatandaşlık hiç çalışamadım şu an sadece deneme çözerek eksiklerimi kapatmaya alışıyorum. Allah yardımcımız olsun....
tarihten iki ünitem kaldı sadece. beklediğimden hızlı ilerliyorum.coğrafya bitmişti zaten.vatandaşlığa geçicem sonra.
Canım ben de İhtiyaç yayınları ve Yedi iklim yayınları taaa Aralıkta almıştım.Ama aniden başlayan ağrılarla 1 hafta içinde kendimi Ankara'da buldum.Burada rahmin alınabilir ,ameliyat sırasında her şey olabilir dediler sinirlerim alt üst oldu.(Antalya'da yaşıyorum)5-6 gün sonra da myomektomi ameliyatı oldum.15 cm miyom çıkarıldı. Sonra 20 gün Ankara'da kaldım.toparlanma,kontroller derken derslerin hepsi arada kaynadı.Temmuz sonunda yine kontrol için Ankara'ya gidicem.Bakalım bugün başlıyorum. Dedim ya dün kayıt yaptırınca iyice şevklendim.Ama benim matematiğim sıfır.Eşim lisede sayısalcıymış.O yüzden o bana göstericek artık.En azından şu süreyi iyi değerlendiriyim diyorum.
cnm çok büyük geçmş olsun:26: Rahmini almadılar demi:26:
Ne mezunusun cnnm bu arada? Lise,önlisns,lisans?
Teşekkür ederim canım.Hayır almadılar çok şükür. Ben önlisans Halkla İlişkiler mezunuyum. Şu an İşletme 4. sınıftayım 1 dersim var mezum olmama ama bilerek kayıt dondurdum.Malum alan bilgisi işin içine girince bir Açıköğretimli ne kadar başarılı olabilir ki?
Cnm iyi ki almamşlar sevndm.. Cnm niye dondurdun.. alan bilgiis sorularınn sorulduğu kpss A grubu kpss her yıl yapılan var ya... senin gireceğin B grubu kpss çift yıl yapılıyor... onda alan sorulmuyor attlım sadece G.K. ve G.Y.
ayrıca hiç öyle düşünme alanda aöf liler başarsz olur falan diye.. çalştıktan sonra herşey olur tatlm. Benim çevremde bi dünya A kpss ye giren var örgün açık... benm nişanlm hukuk mezunu o bile örgün açık farkı yok diyor...
Ama B grubu kpss de lisns önlsans farketmez hep G.K. ve G.Y. soruluyo tatlm... ama sen bu yıl son kez bi daha gir önlisns dan . önlisns soruları daha kolay oluyor
Bu sene B grubundan kendimi bi deneyeyim de seneye de A dan girerim.Şu an B bana daha kolay geliyor o yüzden.
cnm maşallahatom karınca gibisin
Benim daha çok varrr... sen böyle dedin ya kendimi çok tembel hissettm pc yi kapatıp acil derse konuyorum
Arkadaşlar bend aranıza katılabilir miyim? Ben önlisans olarak gireceğim sınava . Konular hala bitmedi.moralim bozuk .
Hoşbuldum! Buraya gün gün hangi derslere ne kadar çalıştığımızı yazarsak belki düzene girer . Ben bu geceden yazmaya başlayacağım inş.Hoşgeldin. Merak etme ben de aynı durumdayım bi de düzenli çalışamıyorum o yüzden hiç verimli gelmiyor bana ama bakalım elimden geleni yapıcam.
Arkadaşlar bend aranıza katılabilir miyim? Ben önlisans olarak gireceğim sınava . Konular hala bitmedi.moralim bozuk .
Hoşgeldin. Merak etme ben de aynı durumdayım bi de düzenli çalışamıyorum o yüzden hiç verimli gelmiyor bana ama bakalım elimden geleni yapıcam.
Hoşbuldum! Buraya gün gün hangi derslere ne kadar çalıştığımızı yazarsak belki düzene girer . Ben bu geceden yazmaya başlayacağım inş.
Bugün sadece vatandaşlıktan bir konu çalısabildim. Yarın çok çalışmam lazım ondan sonraki günlerde tabiki...
2012 Eylül KPSS'ciler | Bitirilen Konular |
Karadut99 | MATEMATİK: ................. TÜRKÇE: ..................GEOMETRİ: ........................ |
Suacan | |
GOLDFLAY | MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti |
Yorgun | MATEMATİK: .............. |
İsmihan | COĞRAFYA: Bitti TÜRKÇE: ..............TARİH: BittiANAYASA: ........... |