maşallah hırslısın cnm... Deprem çalşma planımı allak bullak etti... gece evde yatamıyoruzparka çadır kurduk... bi de dün yine bi artçı depremde dışardaydım ayağım kaydı düştüm hem de feci düştüm her yanım yara bere içinde dirseklerim avuç içim ve sol parmaklarım çok kötü uykusuzluk bi taraftan Ama mecburum planımı aksatmamam lazım.... aerobic yapmaya başlamştım artık yapamıyorum.....
daha tarihde islam dönemndeyim arkadaşlar... Tarih dersine teorem yayıncılık sıra dışı tarih kitabından çalışıyorum.
Eki Görüntüle 442327
Çok beğendim bu kitabı arkadaşlar tavsiye ediyorum.. boyutu çok güzel ne büyük ne küçük... yazıları falan da güzel.... anlatış şekli..... ama gerçekten de tarih de tek kaynak yeterli olmyor... en az 2 kaynaktan çalışın ben öyle yapıyorum.. yargı yayınevinden de çalışıyorum... ihtyaç yayınlarıda var.... aynı anda 2-3 kaynaktan çalşınca uzun sürüyor biraz... İslamiyet dönemine geldim daha... tabi depremnde etkisi var... yoksa islamyet dönemini yarılamştım.... Antremanlarla matematk kitabınn da 90. sayfasndaym
off geçmiş olsun.başka sarsıntı olmaz inşallah.
bu konu anlatımlı sanırım. bende bunun sıradışı soru bankası var. konuyu nasıl anlatmış bilmiyorum ama sıradışı kitabında çok kazık sorular var
maşallah hırslısın cnm... Deprem çalşma planımı allak bullak etti... gece evde yatamıyoruzparka çadır kurduk... bi de dün yine bi artçı depremde dışardaydım ayağım kaydı düştüm hem de feci düştüm her yanım yara bere içinde dirseklerim avuç içim ve sol parmaklarım çok kötü uykusuzluk bi taraftan Ama mecburum planımı aksatmamam lazım.... aerobic yapmaya başlamştım artık yapamıyorum.....
cnm o hipotez mat. kitabını bende duydum merak ediyorum... gelince bana da haber ver... nasıl bi kitap diye.... cnm ben moda tasarım mezunuyum 2 yıllık... Açıköğretim iktsat fakültesi/iktsat bölümü okuyorum. inşallah seneye mezunum.. bu yıl önlisans grcem... 2014 e ede Allah nasp ederse lisans olarak
Hiç matematikle uğraşmayın , tarih , coğrafya ezber yapın.. Anayasa çalışın birde Türkçe çalışın zaten 80 puanı buluyorsunuz..10 tane de matematik yaptınız mı , 80 puanı garantilersiniz.Ancak 68 Puanı 3 ayda 90 yapmanız imkansız..
Hiç matematikle uğraşmayın , tarih , coğrafya ezber yapın.. Anayasa çalışın birde Türkçe çalışın zaten 80 puanı buluyorsunuz..10 tane de matematik yaptınız mı , 80 puanı garantilersiniz.Ancak 68 Puanı 3 ayda 90 yapmanız imkansız..
Neden 2013 KPSS sınavına girmiyorsunuz ? Seneye mezun oluyormuşsunuz ..
Lisans seviyesi her sene yapılıyor , Ortaöğretim/Önlisans ise 2 senede bir yapılıyor..Ayrıca Lisans seviyesinde işin çok daha zor olacak , alanından yerleşmek istersen Kpss hukuk-işletme-iktisat-maliye sınavlarından oluşan bir oturuma tabisin.Oraya geçince de artık 4001 den yerleşmek isteyebilirsin.. Ki orada 70 puan almak çok zor..İstersen çıkmış soruları incele..
valla bence imkansız diye birşey yok.çalışan insan onuda yapar.
merhaba.hipotez kariyer yayınlarının kpss temel matematik kitabı geldi.çalışmaya başladım.şimdilik iyi gidiyor.önce konu anlatımı var.sonra o konuyla ilgili örnekler.sonra çözümlü sorular.en sonda test.şimdilik iyi gidiyor bakalım.
cnm şöyle bi bak memnun kalırsan bende alayım. bu antremanlarla matematk kitabı bitince 2 ay sonra tabi.... artık kpss den sonra bi de ona başlarım... bu matematiği benm halletmem lazım.. 2014 e kadar 20 nete yükseltmem laızm inşallah tabi... cnm kargosuyla birlkte 20 tl miydi...?? öyle yazıyordu reklamda.... kapıda ödeme yapabiliyoruz demi bide ??
bende liseden giricem ilk kez. çözümlü sorular çözüyorum çözerken yapamadıklarımı öğreniyorum.18inde de kursum açılıyor sıkı bir tempoya gireceğim.umarım yerleşebilirim pek çok soru bankası da aldım zaten.üniyi okuyamadım inşallah kpssyi kazanırım çok ihtiyacım var
en başta kitabın görünümü güzel.yani özenilmiş.sadece 20 tl verdim.kapıda ödeme.şu an ebob ekok konusundayım.çok zor anlatmamış.yani ben anlayabildimumarım konular ilerleyincede zorlanmam.hedefim 20 net.fazlasında gözüm yok :)
canım ben sınav yayınlarının kpss kitabına çalışıyordum.ondanda çok memnundum.sonra fem ilk adım soru bankası aldım.çok iyi oldu ama işte çözemediğim zaman soracak kimse olmayınca çözümlü kitap arıyordum.şu an 3 kaynaktan çalışıyorum matematiğe.yeni başlamamın sebebi çok çabuk unutmam.o yüzden yeni başladım.Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın.benm de cnm 20 net hedefim... inşallah şu matematiğide halederz.. bu matematk kitabı bitince onu da alayım.... seneye kışın 4. sınıf derslerini verrken matematiğin üstüne düşücem....
merguna cnm sende çalışıyor musun kpss ye???
canım ben sınav yayınlarının kpss kitabına çalışıyordum.ondanda çok memnundum.sonra fem ilk adım soru bankası aldım.çok iyi oldu ama işte çözemediğim zaman soracak kimse olmayınca çözümlü kitap arıyordum.şu an 3 kaynaktan çalışıyorum matematiğe.yeni başlamamın sebebi çok çabuk unutmam.o yüzden yeni başladım.Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın.