Cnm aslında bende büyük bir şevkle başlamştım ama malesef talihsz şeyler yaşadım... deprem oldu eve giremedk bi kaç gün
yurtdışından misafr geldi falan filan derken çok oyalandım.... Bende aynı sen gibi bugün kaydımı yaptrdım... kayıt yaptrnca biraz daha çalşma isteğim geldi... Cnm başla bi an önce.... Ve burda paylaşalm hangi konularda olduğumuzu.. netlermzde artma var mı paylaşalm..
Cnm bende 2010 da çalşmadan 68 almıştım önlisansdan girmştim... gerçi yalan olmasın çok az coğrafya ve tarih den de ilkelere bakmştım... Kpss çalşmak için kitabım yoktu almamıştım eski öss kitaplarmdan çalşmştım o puanı almştım... Bide o gün ben sınava girerken erkkek arkadaşmla çok kötü kavga yapmştım moralim tam sıfırdı sınava girerken....
inşallah bu defa talhsz şeyler yaşamm... Bu kez kendime bi sürü kpss için kaynak aldım tek iş çalşmak..
Cnm bence direk sorulara bakma... piyasa da çok kısa ders notları tarzı kpss konu anlatımları var... hatta sana soru cevp şeklinde ihtyaç yaynlarınnn sen sor ben söyleyeym kitabını önerrrm...
Eki Görüntüle 453255 Bu kitaptan al bence cnm çok uygun fiyatıda.. 7 liramı, 8 mi öyle bişey... Bu kitabı oku bitr bir ayda bitrrsn bütün genel kültür konularını sonra kalan 1 buçuk ay da soru çöz...