Kızlar acilll bir bakarmısınızzz... 2010 da girdiğim sınavdan düşük aldım diye tercih yapmamıştım ama bugün tercih yapmam gerektiğini hissediyorumm ama yapamıyorum. Lütfen geçerli bir program kodu girin hatası veriyor. tercih yapan varsa yardımcı olabilir mi. Özellikle siboşum görüyo musun bilmiyorum ama sen tercih yapmıştın diye hatırlıyorumm
Cnm bugün son günmüş.. hiç bilmiyorum cnm neden öyle dedi.... bence bi kpss kaydı yapan bi yere git sor
hayrlı olsun cnmcanım yaptım sabah :)
hayrlı olsun cnm
matematiğim hiç yok bu arada... antremanlarla matematk diye bi kitap aldım çok iyi bi kitap.. sıkı çalştıktan sonra iki ayda matematği öğretiyor... o kitaba biraz giveniyorum.. onun sayesinde 2 ayda matematği hallederm diye düşünüyorum.. geri kalan 1 buçuk ayı 1 ayı da sürekli kpss uyumlu matematk soruları çözüp en azından bi 15 nete gelmek istyorum... Gündüzleri Genel kültür, geceleride genel yetenek çalşmayı düşünüyorum... 3 ay matematk... 15 gün türkçe.... Türkçede sadece noktalama işaretleri ve anlatım bozuklukarında eksklerim var.. 15 gün yeterli.... Gündüzde genel kültür.. özellkle tarihe 2 ay vermeyi düşünüyorum... kalan 1 buçuk ay da coğrafya ve vatandaşlk.... Bunlar benm elimde ki kpss arşivim
Eki Görüntüle 438183 Eki Görüntüle 438184 Eki Görüntüle 438185 Eki Görüntüle 438186 Eki Görüntüle 438187 Eki Görüntüle 438188 Eki Görüntüle 438189 Eki Görüntüle 438190 Eki Görüntüle 438191
Goldflay sen 3,5 aydan bahsetmişsin biliyor musun ben daha yeni başlayacağım.2 kere başlama denemem oldu hep araya bi şey girdi.Bugün kaydımı yaptırdım.Artık düzenli çalışırım diye düşünüyorum.Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz.Hakkımızda hayırlısı.
Bende katıldım size.Hiç umudum yok aslında annem istiyor girmemi umutlu olmadığımı bile bile gireceğim ve hazırlanacağım.Bu süreçde Allah herkese yardım etsin.Hiç çalışmadan 2010 kpssden 69 aldım.Şimdi de inşallah bu puanın üstünde puan alırım.Bebeğim var ve ayrıca çalışıyorum.Evde çalışmam mümkün değil.İşte bakacağım sorulara.Ben diyorum ki hiç konu anlaımını okumadan direkt sorulara mı bakayım?
açıkcası matematik konusunda kendini bu kadar zorlama derim 2010 kpss önlisans sınavında hiç matematik yapmadan 79 almış biriyim matematik haricindekiler full değil yanlışım vardı bide matemati haricindekileri fullesem kaç olurdu bilmiyorum açıkcası kpss puan hesaplamada çan eğrisi kullandıkları için büyük coğunlukta bize zor gelen matematikleri yaptığı için çok puan getirmiyor kpss de matematik yapamıyosan zorlamaki en azından diğerlerinin hakkını adam gibi ver .tabii yinede sen bilirsin kolay gelsin
Cnm aslında bende büyük bir şevkle başlamştım ama malesef talihsz şeyler yaşadım... deprem oldu eve giremedk bi kaç günyurtdışından misafr geldi falan filan derken çok oyalandım.... Bende aynı sen gibi bugün kaydımı yaptrdım... kayıt yaptrnca biraz daha çalşma isteğim geldi... Cnm başla bi an önce.... Ve burda paylaşalm hangi konularda olduğumuzu.. netlermzde artma var mı paylaşalm..
Cnm bende 2010 da çalşmadan 68 almıştım önlisansdan girmştim... gerçi yalan olmasın çok az coğrafya ve tarih den de ilkelere bakmştım... Kpss çalşmak için kitabım yoktu almamıştım eski öss kitaplarmdan çalşmştım o puanı almştım... Bide o gün ben sınava girerken erkkek arkadaşmla çok kötü kavga yapmştım moralim tam sıfırdı sınava girerken....inşallah bu defa talhsz şeyler yaşamm... Bu kez kendime bi sürü kpss için kaynak aldım tek iş çalşmak.. Cnm bence direk sorulara bakma... piyasa da çok kısa ders notları tarzı kpss konu anlatımları var... hatta sana soru cevp şeklinde ihtyaç yaynlarınnn sen sor ben söyleyeym kitabını önerrrm...
Eki Görüntüle 453255
Bu kitaptan al bence cnm çok uygun fiyatıda.. 7 liramı, 8 mi öyle bişey... Bu kitabı oku bitr bir ayda bitrrsn bütün genel kültür konularını sonra kalan 1 buçuk ay da soru çöz...
Tamam canım notumu aldım.Birazdan işten çıkacağım ve eve gitmeden önce bir kitapçıya sorayım bakalım inşallah bulurumda başlarım bir an önce.Sağolasın.İyi çalışmalar dilerim..