Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Hemen yazıyorum. Matematik:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... Türkçe:sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi... Geometri: açı kenar bağıntısı... Tarih: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön. Coğrafya: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü Vatandaşlık: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları.

Hemen yazıyorum. Matematik:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... Türkçe:sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi... Geometri: açı kenar bağıntısı... Tarih: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön. Coğrafya: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü Vatandaşlık: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları.

Bizim evde net yok , telefondan yazıyorum canım bi hata yaptıysam kusura bakmayın:)

ekliyorum cnm:KK16::KK16:

ayyy bi türlü beceremedim panoyu yapmayı :KK1: yapıcam ama:KK1:

Son düzenleme:
2012 Eylül KPSS'cilerBitirilen Konular
suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ......
ismihannTarih:Bitti Coğrafya::KK16: Bitti:21:
GOLDFLAYMATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti :KK16:)
yorgunMATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu .....
karadut99GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi... TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön. ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları.
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri

Sonunda oldu :KK9:

Son düzenleme:
Karadutcum sen bayağı ilerlemişsn:KK1: Ben senden daha az konu bitrmşim.. yetişmem lazım sana:KK1::KK1:

Kızlarrrrrrrrrrrr nerdesnz???????? Eylül kpss ciler nerde????????

valla çalışıyordumda taki şu burun ameliyatını olana kadar o kadar şişki gidemiyorum dersaneye:KK43: umarıme ylülde herkesin sınavı iyi geçer:KK43:

Karadutcum sen bayağı ilerlemişsn:KK1: Ben senden daha az konu bitrmşim.. yetişmem lazım sana:KK1::KK1:

burdayız:) ama koca burnumla dersaneye gitmeye çekiniyorum işte:) parayıda peşin ödemiştim yaw :KK70:

valla çalışıyordumda taki şu burun ameliyatını olana kadar o kadar şişki gidemiyorum dersaneye:KK43: umarıme ylülde herkesin sınavı iyi geçer:KK43:

Geçmiş olsun tatlım.. Bu topiktekilerin çoğu dersaneye gitmiyo tatlım burda açtığımz konular e-dersane gibi :KK60: birbirimizi motive ediyoruz bildklermizi paylaşıyoruz... inşallah hepimz hakettiğimz puanları alırız cnm:KK16:

Geçmiş olsun tatlım.. Bu topiktekilerin çoğu dersaneye gitmiyo tatlım burda açtığımz konular e-dersane gibi :KK60: birbirimizi motive ediyoruz bildklermizi paylaşıyoruz... inşallah hepimz hakettiğimz puanları alırız cnm:KK16:

inşallah canım ben tarihde çok iyiyim fulluyorm türkçede hemen hemen öyle bende biraz matematik sıkıntı birazda anayasa:KK43: onlara bakıcam bu iki ayda ama dersaneye gidememem sıkıntı işte:=)

inşallah canım ben tarihde çok iyiyim fulluyorm türkçede hemen hemen öyle bende biraz matematik sıkıntı birazda anayasa:KK43: onlara bakıcam bu iki ayda ama dersaneye gidememem sıkıntı işte:=)

cnm ne güzel işte tarihi ful yapıyorsun türkçede öyle... eder sana minimum 55 net.. eee coğrafyada basit bi ders onda da 18 soruda 15 net çıkartrsn... etti 70 net :KK9: 15 net de vatandaşlkla mat. dan çıkartablrsn... matematği 1 buçuk ay da halledeblceksen bence otur mat çalş canm.... peki bişi sorsam tarihi nasıl fullemeyi beceriyorsun :KK9: bu kpss ye kaçıncı girişin cnm??? tarihi liseden beri mi seviyorsun :KK1: bu tarih yeteneği nerden gelio

cnm ne güzel işte tarihi ful yapıyorsun türkçede öyle... eder sana minimum 55 net.. eee coğrafyada basit bi ders onda da 18 soruda 15 net çıkartrsn... etti 70 net :KK9: 15 net de vatandaşlkla mat. dan çıkartablrsn... matematği 1 buçuk ay da halledeblceksen bence otur mat çalş canm.... peki bişi sorsam tarihi nasıl fullemeyi beceriyorsun :KK9: bu kpss ye kaçıncı girişin cnm??? tarihi liseden beri mi seviyorsun :KK1: bu tarih yeteneği nerden gelio[/Q
Canım tarihi geçen yıl çalışarak hallettim. sadece çok iyi mantıkla gitmek lazm aslında tarih ezber işi değil birazcık senaryo gibi düşüneceksin tarih film şeridi gibidir.. mesela diyeceksinki ezelden beri rusya bize düşman:) bu mantıkla kaç soru çözülür bilionmu sen:)) yani bunun gibi birazcık akıcı gitmelisin birde ben seviyorm geçmişi öğrenmeyi filan ki zaten kpss tarihi basit ya az konular var. kurtuluş dönemini iyi bilsen çoğu ordan ve inkilaplardan zaten:) umarm iyi geçer cnm:)

cnm ne güzel işte tarihi ful yapıyorsun türkçede öyle... eder sana minimum 55 net.. eee coğrafyada basit bi ders onda da 18 soruda 15 net çıkartrsn... etti 70 net :KK9: 15 net de vatandaşlkla mat. dan çıkartablrsn... matematği 1 buçuk ay da halledeblceksen bence otur mat çalş canm.... peki bişi sorsam tarihi nasıl fullemeyi beceriyorsun :KK9: bu kpss ye kaçıncı girişin cnm??? tarihi liseden beri mi seviyorsun :KK1: bu tarih yeteneği nerden gelio[/Q
Canım tarihi geçen yıl çalışarak hallettim. sadece çok iyi mantıkla gitmek lazm aslında tarih ezber işi değil birazcık senaryo gibi düşüneceksin tarih film şeridi gibidir.. mesela diyeceksinki ezelden beri rusya bize düşman:) bu mantıkla kaç soru çözülür bilionmu sen:)) yani bunun gibi birazcık akıcı gitmelisin birde ben seviyorm geçmişi öğrenmeyi filan ki zaten kpss tarihi basit ya az konular var. kurtuluş dönemini iyi bilsen çoğu ordan ve inkilaplardan zaten:) umarm iyi geçer cnm:)

Cnm haklısın dediğin çok doğru tarih biraz hayal gücünü kullanma işi... Bende sen gibi merak ederek yaklaşıyorum tarihe ilgi duyarak ama bazı şeylerde ezber mesela atıyorum tanzimat döneminde yapılan yenilkler.. 1. tanzimatta ne yapılmış 2. de ne yapılmş karışıyor... Bunları da bol bol soru çözerek halledicez sanırım... yaş kaç cnm senin??? Ne mezunusun bölüm ne??

ben valla davetlerde sürtüyorum... Hemen oturuyorum dersin başına. Telaşlandım, tutuştum, yanıyorum kızlaarrr yetişiiiin...

Cnm haklısın dediğin çok doğru tarih biraz hayal gücünü kullanma işi... Bende sen gibi merak ederek yaklaşıyorum tarihe ilgi duyarak ama bazı şeylerde ezber mesela atıyorum tanzimat döneminde yapılan yenilkler.. 1. tanzimatta ne yapılmış 2. de ne yapılmş karışıyor... Bunları da bol bol soru çözerek halledicez sanırım... yaş kaç cnm senin??? Ne mezunusun bölüm ne??

aynen canım yaş 24 bölüm sağlk

Cnm başlarsn bende başlycam tarihi inkılap tarihine kadar tekrar yapıcam bu gece... evli misin cnm sen?
evet evliyim canım:) bugün tarihten 3 konu çalışabildim çok kötü, rüyamda tekrar etsem bari:))
Tarih: iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... Ben uyuyorum ii geceler tatlı rüyalar...

Selam kızlar dersin başına yeni oturcm. Bugünkü hasılat ne kadar olacak çok merak ediyorum. Hepimize kolay gele...

X