Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

2012 ÖNLİSANS KPSS'cilerÇözülen Soru Sayısı Ve Doğru-Yanlış-Boş ve Net sayıları
KaraDut
ZAPZUP
GOLDFLAY
SeVgİ MeLeĞi
.............

Son düzenleme:

Cnm Çözdüğün denemeleri paylaşman için senide panomuza ekledm aramıza hoşgeldn Ama cnm senin netler bizim psikolojimizi bozar kesn Cnm netlerini hergün paylaşmaya çalş bizle hergün güncellycez

ne kadar güzel calısmıssınız maşallah

nasıl bir yol izliyorsunuz kızlar? beni biraz bilgilendirirmisiniz?

Cnm eğer temelin varsa ve sanırım çalşmaya yeni başladın sana önerim çok kısa ders notları oluyor x yay. vs. onlardan hemen edin 1 hergün 1 dersi tekrar yap.. Ve Uzman kariyer yay. tamamı çözümlü soru bankasından edin son 3 haftanı soru çözerek geçir.

Zapzup deneme sonucunu yaz çözünce Çocukla zor oluyor bu ders işleri:26: Cnm senin yaşın kaçtı? Erken mi evlenmiştin? Ben evde kaldım

Dutcummm ünite bitince çözdüğün soru sayısını yaz bugün künü ama hergün güncelleyelm...

Zapzup deneme sonucunu yaz çözünce Çocukla zor oluyor bu ders işleri:26: Cnm senin yaşın kaçtı? Erken mi evlenmiştin? Ben evde kaldım

18 yaşında evlendim canım şimdi 22 yaşındayım.Denemem yarım kaldı kızım erken uyandı sanırım netim düşük çıkacak . öyle atlaya atlaya çözdüm.Şimdi kızıma pepee açıp devam edicem denemeye
Geç olsun güç olmasın canım.Yeterki hayatının erkeğini bul.Gerçe eşimi keşke daha önce tanısaymışım diyorum bazen ama daha ne kadar küçük tanıyabilirdim ki ama onun 20 li genç havai bensiz geçirdiği yıllarını merak ediyorum Ama birbirimiz için zamanla olgunlaşıp yıllar yoğurdu bizi belki de .Herşeyin vakti zamanı var işte canım . İlişkiler bölümüne bakıyorum da bazıları yeriyor erken evlenmeyi bazılar göklere çıkarıyor.Bence önemli olan doğru insan .yoksa erken evlensende hata geç evlensende .önemli olan zamanı yoğun anlamlı geçirip kalan zamanı telafi etmek oyy oyy çok derin konular
Ben çok dua ederdim eşimi bi kerecik bari göreyim.Acaba hiç evlenmeyecek miyim kimse beni sevmeyek mi? şuan da nerdedir falan diye .Meğer biz eşimle hep dipdibeymişiz.Belki de karşılaştık .Ama eşim ben küçük olduğum için bana bakmamıştır ben o büyük diye ilgimi çekmemiştir.Bi de küçükken sarışınları beğenirdim eşim buğday tenli .İşte zamanı gelince tanıştık sevdik Belki merak etmişsinizdir eşimle aramda 8 yaş var.Eşimde bi kaç ilişki yaşamış.Şimdi diyorumki eğer o o illişkileri yaşamasaydı benim sevdiğim adam haline gelemezdi.Böyle olgunlaşamazdı.Şİmdi sende olgunlaştın ilişkilerde belki evleneceğin kişi için zaman seni yoğurdu .İki kişinin bir hayatı paylaşması o kadar zor ki biraz mucizevi birşey çünkü .Zaman bizi birbirimiz için geliştiriyor .kader kısmet işte

Son düzenleme:

Allah bağışlasın cnm ne güzel erkenden anne olmuşsun şanslısın Ben senden 2 yaş büyüğüm nişanlımdanda arıldım artık yakında evlilik yok bana evde kaldım Ama dediğin doğru nemli olan doğru kişiyi bulmak... Sen şanslısın İnş. memur olursun da evliliğinz daha da güzelleşr

inşallah canım yaa .Maddi sıkıntılar çok boğuyor romantizm falan kalmıyor sinir stresten valla . İnşallah hayatımızı istediğimiz düzene sokarız hepimiz

kızlar bu denemeler,test gibi birşeymi? yoksa nettenmi bakıyorsunuz?

kızlar ben geldddiimmmmmm
en yüksek nete ulaştım
gy 51 net
gk 30 net 81 neti gördüm çok şükür bilmediğim yerlerden soru yoktu hiç şu sakarya inönüden soru gelmedi gelse kesin yapamazdım gene
goldflay 81 netle kasımda atanılır mı ki hemen yaa

inşallah canım yaa .Maddi sıkıntılar çok boğuyor romantizm falan kalmıyor sinir stresten valla . İnşallah hayatımızı istediğimiz düzene sokarız hepimiz

evet canım test , ben netten çalışmıyorum ama çalışan arkadaşlar var, kitapçılarda lisans, önlisans-lise kpss denemesi bulabilirsin, sen kpss ye ne mezunu olarak girceksin canım?

evet canım test , ben netten çalışmıyorum ama çalışan arkadaşlar var, kitapçılarda lisans, önlisans-lise kpss denemesi bulabilirsin, sen kpss 'ye ne mezunu olarak girceksin canım?

ben mutedeynin yazdığını görmemişim kusura bakma canım 120 soruluk sınav gibi test kitapcıkları karadutun da dediği gibi bende netten çalışamıyorum zaten hem hipermetrop hem astigmat var gözlerim ağrıyor çok bakınca.
Ben gıcık olmadım karadutcum ben kıyamam size yaa
bi de bişey itiraf edicem sana dut diyorlar ya karadut yerine benide kısaltıp zap falan diyecekler diye korkuyorum

evet canım test , ben netten çalışmıyorum ama çalışan arkadaşlar var, kitapçılarda lisans, önlisans-lise kpss denemesi bulabilirsin, sen kpss 'ye ne mezunu olarak girceksin canım?

sagol. nette buldum ben. ordan çözerim olmazsa...
lise mezunuyum ben. önlisans oluyor herhalde. ay hiç anlamıyorum bu işlerden

bakayım netten calısabilirsem yapayım.olmazsa alırım. ücreti ne kadar? hangi yayınevinin denemelerini kullanıyorsunuz?

Canım maşallah ,Allah artırsın ,bence canım bi 5, 6 net daha yükseltebilirsen atanırsın ilk atamada, hemde sınav bu denemelerden daha kolay oluyor. canım sen lise olarak girceksin.
Bende beyazkalem, akademi, murat, kariyer yayınlarının denemesi var. Fiyatlarda 10 ile 15lira arası,içinde 10 deneme oluyor!

Cnm Çözdüğün denemeleri paylaşman için senide panomuza ekledm aramıza hoşgeldn Ama cnm senin netler bizim psikolojimizi bozar kesn Cnm netlerini hergün paylaşmaya çalş bizle hergün güncellycez

Tamam yazayım tatlım ne de olsa hergün deneme çözüyorum. Çözemesemde söylerim.
Önceki çözdüklerimi söylemeyim bugünden başlayarak söyleyim iyisi.

Bugün gk çözüp bırakmak zorunda kaldım. sonra devam ederken annem geldi gitmek bilmedi.
Bölük pörçük bir deneme oldu anlayacağın.

Türkçe:29
Mat : 20
Tarih: 24 ( ilk defa bu kadar çok yanlış çıktı )
Coğrafya: 18
Vatandaşlık: 10

Toplam: 98,75 net
2010 a göre 94,841 puan yapıyormuş

Ooooo... Maşallah. Sevgi meleği bana açık adresini gönder , seni vurmaya geliyorum:)

sagol teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…