Merhaba kızlar ekol hoca animasyonlarla geometri bir baksın yapamayanlar.
En azından üçgenler vs. konularını bilseniz birer soru kurtarırsınız.
Goldflay beni de eklesene listeye :) Gözüm doysun dimi bir topik yetmiğ bana o topik senin bu topik benim geziyorum
ne kadar güzel calısmıssınız maşallah
nasıl bir yol izliyorsunuz kızlar? beni biraz bilgilendirirmisiniz?
Zapzup deneme sonucunu yaz çözünceÇocukla zor oluyor bu ders işleri:26: Cnm senin yaşın kaçtı? Erken mi evlenmiştin? Ben evde kaldım
18 yaşında evlendim canım şimdi 22 yaşındayım.Denemem yarım kaldı kızım erken uyandı sanırım netim düşük çıkacak . öyle atlaya atlaya çözdüm.Şimdi kızıma pepee açıp devam edicem denemeye
Geç olsun güç olmasın canım.Yeterki hayatının erkeğini bul.Gerçe eşimi keşke daha önce tanısaymışım diyorum bazen ama daha ne kadar küçük tanıyabilirdim ki ama onun 20 li genç havai bensiz geçirdiği yıllarını merak ediyorumAma birbirimiz için zamanla olgunlaşıp yıllar yoğurdu bizi belki de .Herşeyin vakti zamanı var işte canım . İlişkiler bölümüne bakıyorum da bazıları yeriyor erken evlenmeyi bazılar göklere çıkarıyor.Bence önemli olan doğru insan .yoksa erken evlensende hata geç evlensende .önemli olan zamanı yoğun anlamlı geçirip kalan zamanı telafi etmek oyy oyy çok derin konular
Allah bağışlasın cnm ne güzel erkenden anne olmuşsun şanslısınBen senden 2 yaş büyüğüm nişanlımdanda arıldım artık yakında evlilik yok bana evde kaldım Ama dediğin doğru nemli olan doğru kişiyi bulmak... Sen şanslısın İnş. memur olursun da evliliğinz daha da güzelleşr
ay kızlar çok komiksiniz yaa, şimdi bana gıcık olmuşsunuzdur.inşallah canım yaa .Maddi sıkıntılar çok boğuyor romantizm falan kalmıyor sinir stresten valla . İnşallah hayatımızı istediğimiz düzene sokarız hepimiz
valla canım benim durumum pek iç açıcı değil, ama sana şunu söyleyebilirim konuların bitince, deneme çöz bence, insan kendi durumunu görüyor ona göre yol haritası belirlersin. Hangi konudan eksiksin falan...
Bende konu çalıştım sonundakileri çözdüm şimdi deneme çözüyorum öyle
kızım uyudu şimdi gene deneme çözücem.Eşimde geldi yemeğe gitti.ütüler yarım kaldı off off ::neyse akşama vakit kalırsa vatandaşlığa bakıcam.Sabahtan yine muharebeler ve antlaşmalara göz gezdirdim bu 7. denemem bunda da yanlış yaparsam artık yuh diycem kendime illallah ettim neymi bu arkadaş ya .Aptal mıyım neyim diye düşünüyorum bazen
inşallah canım yaa .Maddi sıkıntılar çok boğuyor romantizm falan kalmıyor sinir stresten valla . İnşallah hayatımızı istediğimiz düzene sokarız hepimiz
kızlar bu denemeler,test gibi birşeymi? yoksa nettenmi bakıyorsunuz?
inşallah canım yaa .Maddi sıkıntılar çok boğuyor romantizm falan kalmıyor sinir stresten valla . İnşallah hayatımızı istediğimiz düzene sokarız hepimiz
kızlar bu denemeler,test gibi birşeymi? yoksa nettenmi bakıyorsunuz?
evet canım test , ben netten çalışmıyorum ama çalışan arkadaşlar var, kitapçılarda lisans, önlisans-lise kpss denemesi bulabilirsin, sen kpss 'ye ne mezunu olarak girceksin canım?
ben mutedeynin yazdığını görmemişim kusura bakma canım 120 soruluk sınav gibi test kitapcıkları karadutun da dediği gibi bende netten çalışamıyorum zaten hem hipermetrop hem astigmat var gözlerim ağrıyor çok bakınca.
Ben gıcık olmadım karadutcum ben kıyamam size yaa
bi de bişey itiraf edicem sana dut diyorlar ya karadut yerine benide kısaltıp zap falan diyecekler diye korkuyorum
kızlar ben geldddiimmmmmm
en yüksek nete ulaştım
gy 51 net
gk 30 net 81 neti gördüm çok şükür bilmediğim yerlerden soru yoktu hiçşu sakarya inönüden soru gelmedi gelse kesin yapamazdım gene
goldflay 81 netle kasımda atanılır mı ki hemen yaa
canım sen lise olarak girceksin.sagol. nette buldum ben. ordan çözerim olmazsa...
lise mezunuyum ben. önlisans oluyor herhalde. ay hiç anlamıyorum bu işlerden
bakayım netten calısabilirsem yapayım.olmazsa alırım. ücreti ne kadar? hangi yayınevinin denemelerini kullanıyorsunuz?
Cnm Çözdüğün denemeleri paylaşman için senide panomuza ekledm aramıza hoşgeldnAma cnm senin netler bizim psikolojimizi bozar kesn Cnm netlerini hergün paylaşmaya çalş bizle hergün güncellycez
Tamam yazayım tatlım ne de olsa hergün deneme çözüyorum. Çözemesemde söylerim.
Önceki çözdüklerimi söylemeyim bugünden başlayarak söyleyim iyisi.
Bugün gk çözüp bırakmak zorunda kaldım. sonra devam ederken annem geldi gitmek bilmedi.
Bölük pörçük bir deneme oldu anlayacağın.
Türkçe:29
Mat : 20
Tarih: 24 ( ilk defa bu kadar çok yanlış çıktı )
Coğrafya: 18
Vatandaşlık: 10
Toplam: 98,75 net
2010 a göre 94,841 puan yapıyormuş
Canım maşallah ,Allah artırsın ,bence canım bi 5, 6 net daha yükseltebilirsen atanırsın ilk atamada, hemde sınav bu denemelerden daha kolay oluyor.
canım sen lise olarak girceksin.
Bende beyazkalem, akademi, murat, kariyer yayınlarının denemesi var. Fiyatlarda 10 ile 15lira arası,içinde 10 deneme oluyor!