Ooooo... Maşallah. Sevgi meleği bana açık adresini gönder , seni vurmaya geliyorum:)
Tamam yazayım tatlım ne de olsa hergün deneme çözüyorum. Çözemesemde söylerim.
Önceki çözdüklerimi söylemeyim bugünden başlayarak söyleyim iyisi.
Bugün gk çözüp bırakmak zorunda kaldım. sonra devam ederken annem geldi gitmek bilmedi.
Bölük pörçük bir deneme oldu anlayacağın.
Türkçe:29
Mat : 20
Tarih: 24 ( ilk defa bu kadar çok yanlış çıktı )
Coğrafya: 18
Vatandaşlık: 10
Toplam: 98,75 net
2010 a göre 94,841 puan yapıyormuş
kızlar ben geldddiimmmmmm
en yüksek nete ulaştım
gy 51 net
gk 30 net 81 neti gördüm çok şükür bilmediğim yerlerden soru yoktu hiçşu sakarya inönüden soru gelmedi gelse kesin yapamazdım gene
goldflay 81 netle kasımda atanılır mı ki hemen yaa
sagol. nette buldum ben. ordan çözerim olmazsa...
lise mezunuyum ben. önlisans oluyor herhalde. ay hiç anlamıyorum bu işlerden
bakayım netten calısabilirsem yapayım.olmazsa alırım. ücreti ne kadar? hangi yayınevinin denemelerini kullanıyorsunuz?
Cnm ne güzel darısı başımızaTamam yazayım tatlım ne de olsa hergün deneme çözüyorum. Çözemesemde söylerim.
Önceki çözdüklerimi söylemeyim bugünden başlayarak söyleyim iyisi.
Bugün gk çözüp bırakmak zorunda kaldım. sonra devam ederken annem geldi gitmek bilmedi.
Bölük pörçük bir deneme oldu anlayacağın.
Türkçe:29
Mat : 20
Tarih: 24 ( ilk defa bu kadar çok yanlış çıktı )
Coğrafya: 18
Vatandaşlık: 10
Toplam: 98,75 net
2010 a göre 94,841 puan yapıyormuş
Ben neyim ki diğer topiklere bakarsan benim solda sıfır olduğumu görebilirsin.
Matı fulleyip bir köşe atanlar felan.
Çok korkuyorum açıkcası..
hay maaşallah canım ben daha okadar netı hıc gormedım darısı butun topıcın basına . Ben senin kötü dediğin tarih metin ömür billah yapamam herhalde hatta g k daki hiç birini suralarda intihar eden ifade yok mu yaayalnız goldflay da tablo yapalım kızlar soru çözelim kızlar kendi yok nerelerdesin gene . Bi de neden puan netten daha düşük oluyo onu anlamadım. Bence o 150 soru üzerinden hesaplamış
şindi beyazkalem çözüyorum canım, gayet zor geldi bana.kızımla ugrasıp duruyorum canım iki kere meSAJ YAZDIM silindi deli oldum. Yeni uyuttu çok huysuzdu koca gece ağladı. Denemeden sonra bir daha çalışamadım. Inşallah hepimizin netlerı artar. Ben kendimi çok zorluyorum ama daha da artmaz sanırım. Sende ne çok deneme varmış sence hangisi daha zo
2012 ÖNLİSANS KPSS'ciler | Çözülen sorular--Netler---- |
KARADUT | GK. GY.: 110 soru çözüldü |
........... | |
GOLDFLAY | G.K. sadece coğ. ve vatandaşlık soruları çözüldü: 21 doğru, 9 yanlış 18.75 net :19 |
Zapzup | G.K.-G.Y.: g.y.51---gk..30 net |
SEVGİ MELEĞİ | G.K.-G.Y.: g.k. 52 net--- gy. 45 net |
Goldflay, sıfır sözelle başlamıştım.
Matematiğim ona göre daha iyiydi. Ama çözmeye çözmeye körelmişim resmen
Sözelleri yapayım derken onu bozdum.
Baksana 20 tane ancak. Gerçi daha 6 ünitem var bitmedi matematiğim
Ne bilim matematiğim iyiydi. Şimdi böyle olunca çok hüzünleniyorum
Moralim bozuluyor.
Siz daha 3 ayda yükselttiniz netlerinizi ben ekimden beri çalışıyorum düşün
benimle ayı başlayan arkadaşlarımdan seviyem baya düşük
Matematiği çok dert ettim iki gündür eskisi gibi takır takır çözmek istiyorum
cnm yaparsın senmaşallah iyiisn... Benim durumum vasat... ben sadece genel kültürü yetştrdm ancak o da daha bitmedi... genel yetenek hiç çalşmadım senin yaşın benden genç hem..............
Herkese hayırlı cumalar .Dün gece stresten hemen uyuyamadım bile.kalkıp çalışmak istedim ama bugüne hayrım kalmaz dedim sonra bugün için çalışma planlarım var ama vaktim olacak mı bilmiyorum inşallah olur içim daralıyor kızlar yaa
Ah gel bide bana sor ic daralmasini Sinav gunünü saymıyorum tam 21 gun var 3 hafta sonra yarın sınava giricez Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda artık stresten yemek bile giyemiyorum ben hangi derse çalışayım hangi denemeyi çözeyim hep plan program 10 ay oldu yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah hepimizin yardımcısı olsun ins. Bol bol dua edip rahatlayın