Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

cnm bende aynı durumdayım :KK43: şurda 1 aydan daha az bi zaman kaldı :KK43: şimdi yurtdışından misafrler gene gelicek beni bi kaç gün daha oyalycak, istanbuldan da bi tane misafrm gelşcek :KK43: İnsanlarada gelme diyemyorsun :KK43:

Kızlar valla diyen gelme de diyor, gelemem de.
Benimde halam doğurdu. Üstüne tek bebede değil 3 tane.
Biri sussa öteki öteki sussa öbürü.
3 gün dayanabildim 3. gün sinirlerime yenilip döndüm
Ders çalışamamak vicdan azabı oluşturdu suçlayıp durdum kendimi
şimdi şehir dışından akrabalar da gel diyor ama gelemem diyorum
zaman az kaldı
iyice sinirlerimiz de gerilmeye başladı
keşke çoook relax olabilsek:KK31:

aynen canım, benide bayramda ablam çağrdı izmir e gelemem dedim, bi küsmeler, telfnu suratıma kapatmalar, sonunda gittim ama benimde 6 günüm gitti!

cnm bende aynı durumdayım :KK43: şurda 1 aydan daha az bi zaman kaldı :KK43: şimdi yurtdışından misafrler gene gelicek beni bi kaç gün daha oyalycak, istanbuldan da bi tane misafrm gelşcek :KK43: İnsanlarada gelme diyemyorsun :KK43:

Valla ben kayınvalidemlere sınavdan sonra gelin dedim benden müsait olunca hbr bekliyorlar esime dedim gelirlerse ilgilenemem napim eğer bu yılı değerlendirmezsek benim 2 yilima mal olacak kusura bakmasın kimse ben ruh gibi oldum bu yıl ne sosyal hayat ne uyku kendime böle vakit ayırmıyorum niçinin KPSS için ozaman kimse vakit ayırmamalı hastalık bisi olmadıgı sürece keyfi kimseyi bu en sıkı çalıştığım donemde ağırlayamam sınavdan sonra isterse bana yerleşsinler bir memur olayımda herkesle ilgilenirim evelallah esimdede konuştum bastan tv bile 1 saat acıyor sesten rahatsız oluyorum kitap okulr pc de kulaklıklar film izliyor dün gece deneme cozerken baktım ütüsünü yapmış ynapim çalışıyorsam ikimiz için calisiyorum arada oluyor kendi ütüsünü falanyaptigi:KK31:Bence kimseye tolerans gösterme ailenden başka ben esim ve annemlerdende baskasına maalesef ilgi alakayı kestim komşularım bile edermisin hic sesini duymuyoruz görmüyoruz diyorlar ama İnan balkona bile pek çıkmıyorum kapandım eve ders calisiyorum Allah hayırlısını nasip etsin ins. Emeklerimizin karşılığını alır hayirli bir memurluğu tadariz bizde

Çok şükür dualarımız kabul oldu kalmadılar ama eşim dedi ki keşke bugün kalsalardı sonra bi iki haftalığına gelirseler kötü dedi.Evlerini topladılar taşınacaklardı.Vazgeçtiler şimdi o evden de soğudular taşınıp taşınmayacakları da belli değil bastıkça ev bana gelcekler sanırım ama eşim sağols:KK31:un ben konuşurum stres yapma dedi .
Ben tam finallere çalışırkende bi ay aman aksilik olmasın dedikçe gelip iki hafta kaldılar.Hasta oldum kızım hasta oldu ayy kabus gibiydi.İnşallah aksilik olmaz.
Bende çok gerginim rüyalarıma giriyor artık şu sınav :KK30:İnşallah kazanırız hepimiz çok emek veriyoruz :KK31:
Ben vatandaşlıkta idari hukuka geldim bıraktım.Benim kitabımda çok uzun karmaşık anlatmış.X yayıncılığın vatandaşlık kitabı haftaya gelir herhalde ozaman çalışıcam .Daha denemelerimde hiç 90 net görmedim :KK30: göreceğimi hiç sanmıyorum ya

Zapzup sevindim kalmadıklarına, eşin konuşsun bencede, keşke benim eşimde konuşsa. Amaaan, tv izliyordum, rüzgar ders notlarımı önüme attı, rüzgar bile ders çalış diyor, saf saf oturma diyor!

Zapzup sevindim kalmadıklarına, eşin konuşsun bencede, keşke benim eşimde konuşsa. Amaaan, tv izliyordum, rüzgar ders notlarımı önüme attı, rüzgar bile ders çalış diyor, saf saf oturma diyor!

Şu aile meseleleri o kadar karışıkki :KK31: Kazansakta kurtulsak yaa :KK31: Ben işteyken gelsin kalsınlar isterlerse :KK52: Hayali bile güzel bee :KK52: Bende analitik geometri çalışıyorum.Okuldayken de hiç dinlemez kopyayla geçerdim . Hiç ilgimi çekmiyor ama çalışmaya çalışıyorum.İnşallah geometri bitti diye gelirim bugün :KK52: bi türkçeyle vatandaşlık kalır geriye:KK52:

Şu aile meseleleri o kadar karışıkki :KK31: Kazansakta kurtulsak yaa :KK31: Ben işteyken gelsin kalsınlar isterlerse :KK52: Hayali bile güzel bee :KK52: Bende analitik geometri çalışıyorum.Okuldayken de hiç dinlemez kopyayla geçerdim . Hiç ilgimi çekmiyor ama çalışmaya çalışıyorum.İnşallah geometri bitti diye gelirim bugün :KK52: bi türkçeyle vatandaşlık kalır geriye:KK52:

he yaaa valla bi atansaydık, bu kadar kafayada takılmazdı. Bende vatandaşlık 3 . Ünıteyi tekrar yapyorum. Kızlar ben matematik çalışmayı bırakacğm ilk konuları bitirmiştim birde problemlere çalışcam diğer konulara bakmıycm!

he yaaa valla bi atansaydık, bu kadar kafayada takılmazdı. Bende vatandaşlık 3 . Ünıteyi tekrar yapyorum. Kızlar ben matematik çalışmayı bırakacğm ilk konuları bitirmiştim birde problemlere çalışcam diğer konulara bakmıycm!

Benim genel kültürden 20li netler bile çıktığı için gy ağırlık verdim bu ara .türkçe falan da çözücem artık.Kendimi çok zorluyorum ama hep karışıyor gk konuları

Benim genel kültürden 20li netler bile çıktığı için gy ağırlık verdim bu ara .türkçe falan da çözücem artık.Kendimi çok zorluyorum ama hep karışıyor gk konuları
maşallah canım sen matematiği iyi yapıyorsun. Benimkilerd hep karıştı, inşallah sınavda karismaz. Ben daha bi üniteyi bitiremdim. Tüüü banaaa...

maşallah canım sen matematiği iyi yapıyorsun. Benimkilerd hep karıştı, inşallah sınavda karismaz. Ben daha bi üniteyi bitiremdim. Tüüü banaaa...

Benimde tarih coğrafya berbat . Bugünde deneme çözdüm kontrol etmedim daha .Sonucu yazarım :KK52: Kızım bi deneme boyunca uyumuyor hep bi ders sonraya sarkıyor ya

Slm herkese... Goldflayciğim bugünkü denememde 20 mat. sorusu yaptım ama biri yanlış çıktı 19 yapmışım sana haber vereyim dedim benimde mat. sıfırdıya belki sana ilham kaynağı olur gerçi ilk kez yaptım 19 hep benim yapabildiğim tarz sorular vardı kesin ondan yoksa bu kadar yapmam imkansız

Benimde tarih coğrafya berbat . Bugünde deneme çözdüm kontrol etmedim daha .Sonucu yazarım :KK52: Kızım bi deneme boyunca uyumuyor hep bi ders sonraya sarkıyor ya

Denemeyi gece çöz canım at eşinin üzerine cocuğu baksın sen çözene kadar başka bir odaya geç çöz madem öğlen uykusunda yetişmiyor eğer bebeğin sabah geç kalkıyorsa erken kalk sen öyle çöz benim esim 6 buçukta kalkıyor bende kalkıp kahvaltı hazırlıyorum o gittiğinde yatmıyorum sabah bir deneme cozuyorum

Matematiğin zayıfla canım bir çözümlu soru bakası al onu çöz en azından sınava kadar faydası olur çözüm yolunu öğrenmiş olursun hem
sağol canım önerin için. Bende çözümlü deneme aldım, senin dediğin gibi yapıyorum, inşallah faydası olur!

Ben de çözümlü deneme çözüyorum iyi oluyor.Ahh ahh okyanuscum ben sabah 8 de bile zor kalkıyorum kızım gece 11 de yatıyor ve gece 10 kez kalkıyoruz sanırım.Sabah nasıl kalktığımı bilemiyorum onu da gene kızım kalkıp kaldırıyor :KK9:
Bugünkü netimden 76 net yaptım geçenki 69 du tarihte kronoliji karışıyor hiç birini bilmiyorum hep karışıyor hangi savaş hangi antlaşmadan önceydi sonraydı.sonucum şöyle aslında
doğru yanlış boş
mat 25 5 (şimdiye kadarki en iyi netim)
türkçe 23 6 1 ("" "" "" " ")
tarih 18 10 2
coğr 12 4 1
any 5 3 4 ("" "" "" "")
bugün daha iyiydim ama bakalım inşallah artar.AH karadutcum hiç anlamıyorum ben bu tarihi aklımda tutamıyorum ya :KK30:

Ben de çözümlü deneme çözüyorum iyi oluyor.Ahh ahh okyanuscum ben sabah 8 de bile zor kalkıyorum kızım gece 11 de yatıyor ve gece 10 kez kalkıyoruz sanırım.Sabah nasıl kalktığımı bilemiyorum onu da gene kızım kalkıp kaldırıyor :KK9:
Bugünkü netimden 76 net yaptım geçenki 69 du tarihte kronoliji karışıyor hiç birini bilmiyorum hep karışıyor hangi savaş hangi antlaşmadan önceydi sonraydı.sonucum şöyle aslında
doğru yanlış boş
mat 25 5 (şimdiye kadarki en iyi netim)
türkçe 23 6 1 ("" "" "" " ")
tarih 18 10 2
coğr 12 4 1
any 5 3 4 ("" "" "" "")
bugün daha iyiydim ama bakalım inşallah artar.AH karadutcum hiç anlamıyorum ben bu tarihi aklımda tutamıyorum ya :KK30:
gıcık oluyorum gızım sana şu netlere bak yaa bide dert yanıyor maşallah . Ben ne yapıyım alıyım başımı gidiyim bari!Bu netlerle kazanırsın inşallah canım sen!

Kızlar mrb nber:KK3:
Kızlar konuları bitrnz mi hepsini??? Yeni bi pano hazrlycam hergün kaç soru çözdüğümzü eklycem:KK34:

Slm herkese... Goldflayciğim bugünkü denememde 20 mat. sorusu yaptım ama biri yanlış çıktı 19 yapmışım sana haber vereyim dedim benimde mat. sıfırdıya belki sana ilham kaynağı olur gerçi ilk kez yaptım 19 hep benim yapabildiğim tarz sorular vardı kesin ondan yoksa bu kadar yapmam imkansız

cnm çok iyi tebrik ederm:KK34::KK34: hayalmde bile göremm :KK52::KK52:

X