Hakikaten ara vermek gerekiyor. İnsanın beyni yoruluyor yaa
Ben dinlenemiycem ama eşim evde olunca tabi yemek bilmem ne derdi çok oluyor.
Ben de hiç unutmuyorum.Telefondan girdim gece gördüm ama yorum yazamadım.wi fi çekmiyo bi türlü kontörüm de yoktu.Pcyi eşim kapıyor akşamları
Bende anadolu lisesi okudum çok pişmanım .Ben ya hemşirelik ya da ticaret meslek lisesine gitmek istemiştim
baban büyüyünce vazgeçersin demişti .düzenli işi varya eşinin canım daha ne olsun .
keşke benim kocamda imam olsaydı. Bi de lise terk.iş bulmak çok sıkıntı.Aslında istanbulda oturuyorduk biz önceden orada çok iyi firmalarda çalışıyordu ama buraya gelince kendi mesleğiyle çok alakasız damlama sulama sistemleri kuruyor bayağ ağır işi .Araba tamiri lastik tamiri vesaire .Şimdi açıktan okuyor liseyi .İşi çok yoğun olduğu için eve gelince çalışacak vakitte kalmıyor.Öyle işte
pazar bile çalışıyo sabah 8 buçuk akşam 8 bazen 9 10 .12 de geldiği bile oluyo
Ah şu sınavı bi kazansam o da rahat rahat işini değiştirir hatta buradan taşınabiliriz bile.(Daha önceden de sormuştun burası eskişehirle ankaranın ortasında bi köy canım ikisine de aynı uzaklıkta 1.5 2 saati)Yarama tuz bastın döküldü bi anda bende
Zaten çenem çok düşüktür
Goldflaycim notlar içinde çok teşekkürler.Hele tarih slaytı en süperi çok kısa kısa notlar .Tekrar ederken çok kolaylık olacak sağol canım emeğine sağlık