kızlar kanun hükmünde kararname çıkarma yetkisini bakanlara cumhurbaşkanı veriyor meclis mi :26: meclis gibi kalmış aklımda ama . olağan halde başbakan başkanlık yapıyordu olağan üstü durumlarda ccumhurbaşkanıkafam bulamaç oldu yaa reklam var ya kafa gitti diye o durum bu durum için söylenmeli bence
sonunda anayasayı bitirdim ama görüldüğü üzere herşey çorba oldu
çok teşekkürler canımkhk çıkarma yetkisini meclis verir.
bakanlar kuruluna başbakan başkanlık eder ama cumhurbaşkanı da gerekli gördüğü durumda bakanlar kuruluna başkanlık edip toplayabilir ama illa olağanüstü durumda mı toplar onu bilmiyorum.
canım benim Allah yardımcınız olsunDün akşam üstü uzun uzun yazmıştım bayağ ama hata verdi silindi.Sinir küpü oldum bende .özet geçeyim size
Beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim öncelikleBaşımızdan bu ramazan belalar hiç eksik olmadı.Eşimin taa bekarken aldığı kredinin 1.5 milyarını ödememiş .Bunun için mal beyanında falan bulunmuş ırt zırt bi daha dönen olmamış.şimdi bize taa ankaradaki abzürt bi şirket kredinin tamamını ödenmemiş gösterip 4 .5 milyarlık borcu 7 gün içinde ödeyin demiş .Kayınpederimin arabasıyla ankara icraya gittik .İtiraz ettik ama bi itiraz dilekçesi pulu bilmemnesi 100 lira gitti.50 de benzin.Böylelikle bi kira paramız daha boşa gitti.Bu ay eşimin parası da çalışmıştı tabi. Bi de kullandığı iş yerinin motoru bozuldu.260 lira da o .Daha sayamadığım bi dünya borca girdik bu ramazan mahfolduk.canım çok sıkkın koca gün canımız çıktı.Keşke ben gitmeseymişim çocukla bin pişman oldum.eşim döner dönmez işe döndü.Kaynanamlar bana geldiler tabi .Bi de sular gitti lavabonun üstü sırf bulaşık dolu şuan ne yapıcam bilmiyorum.E bayram temizliği de yapmam lazım tabi off off
Kızlar birbirimize hergün dua edelim artık .Bir mü'min diğer mü'mine dua edince meleklerde ona dua ede deneme rmiş .İnşallah kazanırız. Başımızdan kara bulutlar bi eksilemedi gitti.
Neyse ben dün yolda coğrafya ovaları falan tekrar ettim bi . dün değil evvelki gün deneme çözdüm yargının akıllı adam şifreli cevap anahtarlı falan diyor .75 net yaptım :26:daha tekrar yapmadım ama :26: geçmişte bi arkadaşta adını unuttum benim gibi sabırsızlanmış .Benimde bi fikrim yok.Acaba şimdilik nbu net iyi midir tekrar yapsam artar mı *Genelkültürden 18 yanlışım çıktı çünküyargının denemeleri kolay mı ki acaba diye merak ettim bende.
şimdilik gelişmeler bunlar kızlar .kızım 6 buçukta uyandı zaten eşimi yol et bilmem ne uykum var çok yaa şu sınavı kazanmayı çok istiyorum yaa
bakanlar kuruluna meclıs yetki verir, olağanüstü durumlarda cumhurbaşkanı başkanlığında toplanırlar. Bende kitaptan baktım şimdi!kızlar kanun hükmünde kararname çıkarma yetkisini bakanlara cumhurbaşkanı veriyor meclis mi :26: meclis gibi kalmış aklımda ama . olağan halde başbakan başkanlık yapıyordu olağan üstü durumlarda ccumhurbaşkanıkafam bulamaç oldu yaa reklam var ya kafa gitti diye o durum bu durum için söylenmeli bence
canım benim Allah yardımcınız olsun
çok üzüldüm! Ama olaya şu tarafından bak, bebeğinin, senin, eşinin sağlığı yerindeyse insanın üstesındn gelemeyeceği şey yok, hepimizin bi derdi var bu dünyada maddi sıkıntın biter ama bi başkası başlar. Doğru diyorsun canım birbirimize bol bol dua edelim. İnşallah hepimiz atanırız! Canım başlangıç olarak iyi net çıkarmışsın, bende 2010 da ne yapmışım diye baktım netten. GY: 36 doğru 6 yanlış GK: 41 doğru 19 yanlış çok kötü yapmışım ama o kadar kötü bi puan gelmedi:79.438 almışım lise olarak girmiştim.
kızlar kanun hükmünde kararname çıkarma yetkisini bakanlara cumhurbaşkanı veriyor meclis mi :26: meclis gibi kalmış aklımda ama . olağan halde başbakan başkanlık yapıyordu olağan üstü durumlarda ccumhurbaşkanıkafam bulamaç oldu yaa reklam var ya kafa gitti diye o durum bu durum için söylenmeli bence
Denememdeki yanlışların çözümlerine anca bakma fırsatı buldum .genelkültürünkilere de bakıp sonra işlerimi yapmaya başlıycak .Bugün tarih tekrar edesim var ama geometriyle vatandaşlığı bitirmem de lazım .Hangisini yapacağımı bilemedim.daha vakit var gerçe tarihi tekrar unuturum belki.En iyisi kalan konulara çalışmak bakalım ne yapacağım .Birazdan şu pril reklamlarındaki kadınlar gibi dağ gibi bulaşıklara girişmem gerekecekkeşke durulamadan direk makineye koyunca makine yıkasa eşimde diyoki sanki elde yıkıyorsun alttarafı makineye atıyorsun diyo ama onları kırk saat elimde ovalamam lazımki makine kirleri yapıştırmasın ah şu işler ah
Kızlar çok kötü gaza geldim. Bugün deli gibi çalışmayı istiyorum.Bir saat sonra uğrarım. 3 2 1 başla...
tarihi inkılap tarihine kadar tekrar ettim canım. Canım annende sende çok üzgünsünüz daha taze olduğu için ama bugünlerde geçecek, hep kendinden daha kötü durumda olanları düşün canım, mesala benim en küçük kardeşim kanser hastasıydı bundan iki sene önce dünya başımıza yıkılmıştı elhamdülillah kurtuldu, şu anda bunu sana söylemem anlamsız gelebilir ama hayattasın sağlıklısın ve en güzeli daha gençsin :) nasibimde ki kişi o değilmiş deyip eyvallah de! Onunla ilgili herşeyi unut kolay değil biliyorum ama bunu kendin için yap! Canım benim annen içinde zor tabiki, ailende ilk ayağa kalkan sen ol, onlarada güzellikle anlat herşeyi canım benim, herşey yoluna girecek inşallah.Cnm mrb...
Ne yaptın çalştın mı epey?? Bende kaç gündür annmle tartışıyorum. nişanı bozdumdurumum pek iç açıcı değil 2 gündür zaten derste çalşmıyorum.. ne olacak bu halim
tarihi inkılap tarihine kadar tekrar ettim canım. Canım annende sende çok üzgünsünüz daha taze olduğu için ama bugünlerde geçecek, hep kendinden daha kötü durumda olanları düşün canım, mesala benim en küçük kardeşim kanser hastasıydı bundan iki sene önce dünya başımıza yıkılmıştı elhamdülillah kurtuldu, şu anda bunu sana söylemem anlamsız gelebilir ama hayattasın sağlıklısın ve en güzeli daha gençsin :) nasibimde ki kişi o değilmiş deyip eyvallah de! Onunla ilgili herşeyi unut kolay değil biliyorum ama bunu kendin için yap! Canım benim annen içinde zor tabiki, ailende ilk ayağa kalkan sen ol, onlarada güzellikle anlat herşeyi canım benim, herşey yoluna girecek inşallah.
Cnm mrb...
Ne yaptın çalştın mı epey?? Bende kaç gündür annmle tartışıyorum. nişanı bozdumdurumum pek iç açıcı değil 2 gündür zaten derste çalşmıyorum.. ne olacak bu halim
amin canım. Bende şimdi kalan çayımı ısıtıyorum, sonra köklü sayıların bi kökùnü kazıyım diyorum. Nasılım!! Bekle beni matematik ben geliyorum, sen kimle uğraştığının farkında mısın? Oğlum bak git! Neyse daha fazla delirmeden, şu matematikle bi tekvando yapıp geliyorum, HÜCUUUUM!!Cnm çok teşekküredrm evet zor ve çok ters zamana denk geldi.....kardeşininde o hastalığı yendiğine çok sevindim. Allah herkesi sıkıntılardan kazalardan belalardan korusn...
Amin canım çok sağol .Cnm inş. sorunlarınız bi an evvel hallolur... Evet birbirimize dua edelim inş. dualarımz kabul olur. Ev hanımı olmak zor dersler bi tarfatan ev işleri bi taraftan bi de çocuk... Allah yardmcın olsun cnm. Rabbim emeklerinin karşılığını versn tez vakitte
Sana bir şey diyeyim mi nişanlıyken ayrılmak daha kolay .Evlendikten bi iki sene sonra mutsuz olsaydın ayrılmak çok daha zor hayat çekilmez hale gelirdi.ÜStündeki baskı daha da artardı.Rabbim inşallah hayallerinden de daha daha iyi süper biriyle evlenmeyi nasip etsin canım .(Cnm mrb...
Benim köklü sayılar bitti ama bende bittim!
Amin canım çok sağol .
Sana bir şey diyeyim mi nişanlıyken ayrılmak daha kolay .Evlendikten bi iki sene sonra mutsuz olsaydın ayrılmak çok daha zor hayat çekilmez hale gelirdi.ÜStündeki baskı daha da artardı.Rabbim inşallah hayallerinden de daha daha iyi süper biriyle evlenmeyi nasip etsin canım .(ben evlenmeden önce öyle dua ederdim kendime de:)
Bende aynı böyle oluyorum canım
KArdeşin içinde çok geçmiş olsun canım .Öyle canım ya dertlerin biri gidiyor biri geliyor allah beterinden korusun