kızlar ben deneme aldım ve tabi dayanamadım konu tekrarım bitmeden 1 tanesini çözüverdim. 55 genel kültür 45 genel yetenek yaptım ihtiyaç denemesinden ihtiyacın denemeleri mi kolay yoksa eksiklerim çoktu benim daha zor bir yayın mı almalayım sevineyim mi yoksa bilemedim
asya ne yapıyorsun. ben kurtuldum sınavdan. darısı sana İnşallah
günaydın kızlar.dün aksam matematık rasyonel sayılar ondalık sayılar bıttı cıkmıs soruları cozdum arkasından.cografyadan turkıyenın ıklım bıttı test cozemedım.70 tanede tarıh cozdum.ben genelde bılgı degılde tarıhte yorum soruları cozuyorum sız nasıl yapıyorsunuz.
canımm ben hep takip ediyorum seni buradan puanın çok güzel gelmiş çok tebrik ederim canım benimm çok sevindim gerçekteninş meleksimam ın sınav sonucuda iyi gelmiştir bebiş bekliyodu oda sürekli giriyorum ama yazmıyorum pek sonra cevap beklicem diye vaktimi harcarım diye korkuyorum ben hala çalışıyorum canım senin gibi iyi bi puan alsam ohh rahatlıcam
İnşallah alırsın canım sağol. meleksimam hiç uğramıyor galiba:26::26:
Rabbim bu gece hürmetine bütün sıkıntılarını giderir inşallah , sana da bizlere de hayırlı meslek, O nun yolunda harcayacağımız bi ömür nasip eder inşallah. Kızlar bu gece birbirimize dua edelim! Günahsız ağızlarla!
Kadir Gecemiz mübarek olsun kızlar! Dualarda buluşalım!
Kızlar bu gece bi rüya gördüm hayır olsun inşallah! Kpss ye bir gün kalmış, ben daha ne tekrar yapmışım, ne deneme çözmüşüm, ben neden bu vakte kadar çalışmadım diye üzülüp duruyordum, çok kötü bi duyguymuş kızlar! Allah yaşatmasın o duyguyu!
kızlar bende gircem kpssye istediğim üni olmadı bunu deniycem olmadı üni seneyeCnm dün gece dua ettm hepimize.... İnşallah hayrlısıyla sınavda başarılı oluruz... Cnm sınava 1 ay 1 hafta kaldıöyle rüyalar bende görüyorum cnm çok kafaya taktğmzdan oluyor
kızlar bende gircem kpssye istediğim üni olmadı bunu deniycem olmadı üni seneye
2012 Eylül KPSS'ciler | Bitirilen Konular |
suacan | MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ...... |
Zap_Zup | TÜRKÇE: sözcükte anlam,paragrafta anlam,anlatım teknkleri MATEMATİK: Bitti Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler,dış politika,2.dünya savaşı Coğrafya: |
GOLDFLAY | MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kongreler,hazrlk dönemiCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti |
İronihayat | MATEMATİK: ............ebob ekok,bölünebilme,rasyonel sayılar,ondalık sayılar... |
karadut99 | GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı,rasyonel sayılarCOĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları,anayasa hukukuna giriş,1982 anayasası,yasama,idari hukuk,uluslararasu kuruluşlar,güncel bilgler.. |
Allah bütün dualarını kabul eder inşallah. Çok sağol canım benim. Bende size dua ettim. Ismini görünce çok sevindim. Inşallah bitirirsin canım bende tarih tekrar yapacağım. Oh bee içim rahatladı, bi an aramıza hiç dönmeyeceksin sandım!CNM geldimDün çok cnm sıkkındı nete girmeidm akşamda camideydim.... Ben hala anayasa hukukundayım inş. bitr ya.
Allah bütün dualarını kabul eder inşallah. Çok sağol canım benim. Bende size dua ettim. Ismini görünce çok sevindim. Inşallah bitirirsin canım bende tarih tekrar yapacağım. Oh bee içim rahatladı, bi an aramıza hiç dönmeyeceksin sandım!
ayy tatlım benim bende bu arada matematik üslü sayıları bitirmek üzereyim.cnm benm hepimiizn duaları kabul olsun dönmezmym hiç ben alıştım sizlere
ben daha uyumadım! Şu sorular bitsin bende kalkıp bişeyler hazırlayacğm, eşim özel istekte bulundu, patates kızartmasııı!Kızlar uyumuşbende sahur için bişeyler hazırlycam şimdi