Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

tmm cnm sağoll

günaydın.dun hıç ders calısamadım tarıhten 100 soru falan cozdum bos gecmesın dıye.vatandaslıktan ıhtıyac yayınlarının 24 saatte vatandaslık dıye bır kıtabı var ordan baslıyacam.tarıhıde 24 saatte tarıhten bakmıstım gayet guzel anlatmıslar.

cıkmıs soruara bakıyormusunuz kızlar ben dıkkat ettım sorular bırbırının aynı cıkmıs ya sıklar degısık yada soru sorma stıllerı

Ben daha hiç çıkmış soru çözmedim . Dün anayasayı yetiştiremedim iş yemek toparla çocuk bulaşıkları öyle bıraktım gece şimdi makineyi boşaltıp ta geri doldurucam off off bi de geç kalktım . Deneme bende uzmanla yargınınki var ihtiyacınkini bulamadım.Elimdekileri bitirince netten sipariş vericem inşallah

Bende konu çalışırken 3, 5 çıkmış soru veriyorlar konunun sonunda onlara baktım sadece. Zapzup bende dün çok yoğundum, pazara git, hastaneye git(kaynanam için) eve gel yemek hazırla... Bugün kendimden iyi bir performans bekliyorum ama bakalım:)

Sanırım bu maratondan bıktım. kitap bana bakıyor ben kitaba.Anayasa az kaldı.geometriye baktım şöyle bi ama o bile sıktı artık.Geometride dörtgenlerin öncesi herşey bitti. Olmadı Türkçe testi çözerim biraz .

Son düzenleme:
O çocuğun ağzını burnunu kırmak istiyorum! Sakın üzülme , değmez! Biran önce toparlanıp yoluna devam et canım benim.

Aldatanlar her zaman kendileri kaybederler! Üzülme olur mu?

çok haklısın Allah'tan şimdi göstermiş yüzünü . zararın neresinden dönsen kardır. bu mubarek günlerde allaha havale et ondan daha iyilerine laik olduğun kesin .
Rabbim sabır versin.En kısa zamanda içinde ona karşı hiç bişey kalmaz inşallah

aaa nasıl öğrendin canım benim yaa doğru olduğuna emin misin

O çocuğun ağzını burnunu kırmak istiyorum! Sakın üzülme , değmez! Biran önce toparlanıp yoluna devam et canım benim.

Aldatanlar her zaman kendileri kaybederler! Üzülme olur mu?

Cnm aramz iyi değildi konuşmadğmz günlerde meğer biriyle konuşmuş bana kednsi itiraf etti bi hata yaptım dedi ayıldım psikolojm çok kötü

Cnm aramz iyi değildi konuşmadğmz günlerde meğer biriyle konuşmuş bana kednsi itiraf etti bi hata yaptım dedi ayıldım psikolojm çok kötü

canım benim öncelikle Allah sabırlar versin. ama ne mutlu ki Allahın sevgili kuluymuşsun bu mübarek günde bunu öğrenmişsin. daha acın çok taze, ama her şeyde bi hayır vardır. ne demişler; üzülme, derdin ne olursa olsun, bir abdest al nefes gibi.. ve bir seccade ser odanın bir köşesine, otur ağla.. dilersen hiç konuşma.. O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor, unutma!

cnm çok güzel bi yorum yazmşsn çok doğru evet yapıcam bu gece ibadete ayırcam çok sağol

Rabbim bu gece hürmetine bütün sıkıntılarını giderir inşallah , sana da bizlere de hayırlı meslek, O nun yolunda harcayacağımız bi ömür nasip eder inşallah. Kızlar bu gece birbirimize dua edelim! Günahsız ağızlarla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…