evet canım senin baya yüklü programınnasıl daha rahat olucaksan öyle yap canım bende önümüzdeki yıl mahalleden bi çocuğa ders vericem tek uğraşım o olucak ilköğretimde okuyo tüm derslerine yardımcı olucam benim çok yüklü değil seninki gibi o yüzden ben kısmet olursa okurum diyorum bakalım artık hayırlısı size iyi dersler kızlar arada gelirim ben yine
Kızlar ben bayramda deneme alacm, sizce hangi yayınlardan alayım?
teşekkürler canım cevabın için. Kızlar ben bu gece yatışdayım, gerçi her gece:'(cnm ihtyaç ya da yargı yay. denemeleri iyi...
benm de 60 kadar sorum varteşekkürler canım cevabın için. Kızlar ben bu gece yatışdayım, gerçi her gece:'(
Kızlar napıosunz?? Bugün çok kötüyüm aldatıldığımı öğrendim
Aldatanlar her zaman kendileri kaybederler! Üzülme olur mu?
aaa nasıl öğrendin canım benim yaadoğru olduğuna emin misin
O çocuğun ağzını burnunu kırmak istiyorum! Sakın üzülme , değmez! Biran önce toparlanıp yoluna devam et canım benim.
Aldatanlar her zaman kendileri kaybederler! Üzülme olur mu?
çok haklısın Allah'tan şimdi göstermiş yüzünü . zararın neresinden dönsen kardır.bu mubarek günlerde allaha havale et ondan daha iyilerine laik olduğun kesin .
Rabbim sabır versin.En kısa zamanda içinde ona karşı hiç bişey kalmaz inşallah
Cnm aramz iyi değildi konuşmadğmz günlerde meğer biriyle konuşmuş bana kednsi itiraf etti bi hata yaptım dediayıldım psikolojm çok kötü
canım benim öncelikle Allah sabırlar versin.ama ne mutlu ki Allahın sevgili kuluymuşsun bu mübarek günde bunu öğrenmişsin. daha acın çok taze, ama her şeyde bi hayır vardır. ne demişler; üzülme, derdin ne olursa olsun, bir abdest al nefes gibi.. ve bir seccade ser odanın bir köşesine, otur ağla.. dilersen hiç konuşma.. O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor, unutma!
Cnm aramz iyi değildi konuşmadğmz günlerde meğer biriyle konuşmuş bana kednsi itiraf etti bi hata yaptım dediayıldım psikolojm çok kötü