adi markasi ne cnm aldiriym bugnBenim rahatlatıcı kayısı çayım hakkaten işe yarıyor :) bi akşam yatmadan bi sabah kalkar kalkmaz içiyorum ancak etki ediyor
Lipton kayısılı bitki çayı sallama poşet.adi markasi ne cnm aldiriym bugn
insallah banada yarar valla sistim bide regl fenalardayim..Lipton kayısılı bitki çayı sallama poşet.
Hah kusur kalma sakın çikolatadanYesil cay ictim bide yarim cikolata yedim
Hiraya vermiyorm normalde almis cekmeceden bir haftadr sakladgim albeniyi isirmis hep disindan bnde dayanamadm verdim ona yarisinida bn yedim:)Hah kusur kalma sakın çikolatadanben haftalardır ağzıma sürmedim çikolata
Oglen yemegi yeseydin cnm1 kivi yarım elma 4-5 tane de gong yedim hala aç hissetmiyorum kendimi yaa
Canım istemedi valla ya salata yapıyodum heçen akşamdan bi iki çiğköfte var onunla karıştırıp yerin diyodum betüle uyku bastı şimdi onu sallıyorumOglen yemegi yeseydin cnm
Ya bende kaç gündür 65.7 de takılıp kaldım daha aşağı inemiyorum ilk burda yaptıpımızda 65.1 i görmüştüm bi daha nasip olmadıBirazdan Azad'a yaptığım sebze çorbasından içicem yağsız yaptım hepsini haşlayıp blenderdan geçirdim.
Dayanamadım tartıldım kızlar yine 63,5 U gördüm sonunda :))) bunun altına bi inemedim ama başladığımdan beri iki kg vermişim, kalan 3,5 da giderse yarı final tamamlanmış olacak sonra hedef 55
Ya vücut kendini iyi hissettiği kg da takılırmış ama ben kendimi iyi hissetmiyorum kiYa bende kaç gündür 65.7 de takılıp kaldım daha aşağı inemiyorum ilk burda yaptıpımızda 65.1 i görmüştüm bi daha nasip olmadı
Ay inşallh ya bende bi 60 ı görsemYa vücut kendini iyi hissettiği kg da takılırmış ama ben kendimi iyi hissetmiyorum kineyse azmim kırılmayacak en azından o 60 ı bi göreyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?