Son 10 kg için

kahvaltı öykü yemedi omletini ben yiyorum içinde yarım dilim ekmek içi var ondan kabukları aldım

Benim canım kahvaltı yapmak istemedi 5 tane bademle su içtim betüle bile çorba içirdim bu sabah kahvaltıya üşendim :)

Kahvaltım ekmeksiz aslında bunu bile yiyesim yok ama sırf öğün olsun diye yiyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 24
Birazdan Azad'a yaptığım sebze çorbasından içicem yağsız yaptım hepsini haşlayıp blenderdan geçirdim.
Dayanamadım tartıldım kızlar yine 63,5 U gördüm sonunda :))) bunun altına bi inemedim ama başladığımdan beri iki kg vermişim, kalan 3,5 da giderse yarı final tamamlanmış olacak sonra hedef 55

Ya bende kaç gündür 65.7 de takılıp kaldım daha aşağı inemiyorum ilk burda yaptıpımızda 65.1 i görmüştüm bi daha nasip olmadı

Ya bende kaç gündür 65.7 de takılıp kaldım daha aşağı inemiyorum ilk burda yaptıpımızda 65.1 i görmüştüm bi daha nasip olmadı
Ya vücut kendini iyi hissettiği kg da takılırmış ama ben kendimi iyi hissetmiyorum ki neyse azmim kırılmayacak en azından o 60 ı bi göreyim.

Ya vücut kendini iyi hissettiği kg da takılırmış ama ben kendimi iyi hissetmiyorum ki neyse azmim kırılmayacak en azından o 60 ı bi göreyim.
Ay inşallh ya bende bi 60 ı görsem

Yarım kilodan fazla havuç yarım mor lhana 1 tanede marul hepsinden salata yaptım koca bi tupper oldu salata yapmaya üşeniyorum genelde böyle rahat olacak inşallah ordan direk koyarım sofraya

Şimdi de bunu yiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…