Son 10 kg için

Ben misafirlikteyim :)
Ara türk kahvesi
Öğlen yarım gevrek domates yumurta 3bardak çay

Akşam ekmek mekmek yok ben biliyorum buraya gelince kaçcak düzen otur evinde ne işin var gezmede :)

Benimde akşam yemği nohut foto çekemedim of eve gitmek istiyorum :) bütün düzenim kaçtı

ben ilk defa bukdr kararliym sasiriyo :) markette cikolata aliyodu dedm bana alma kendinede almadi. Ekmek aliyoduk esmer ekmek asla yemezdi kepek ekmek aldi kendine :) kiskandi valla :):):)

Darısı bizimkinin başına :) hem geç geliyor hem de yatana kadar ağzı durmuyor ya :)))
bide diyoki ekmekle kolayi biraksam kkilo veririrm ben. Ben zaten iki gundur az yiyorm gobegim gitti ne guldum aksam aksam ya gobegi gitmis :) goji yiyo sabah aksam sasirtiyo beni darisi size :)

Bizimkine goji versem diğer çerezlerle beraber bi kase olarak yer :)))

Ya bu goji şehir efsanesi yahu zaten böyle şeyler beni kesmez biliyordum da eksik kalmayayım dedim ve aldım. Kuru meyvelerle bisküviyle millet açlık bastırır ya bende tam tersi içim iyice kazınır. Goji de öyle yaptı. 17.00 de yemek yemiştim az evvel biraz goji attım ama cıks olmadı kızlar açım açım açım eşim gelse de ben de Azadla vurup kafayı uyusam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…