- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
ben ilk defa bukdr kararliym sasiriyo :) markette cikolata aliyodu dedm bana alma kendinede almadi. Ekmek aliyoduk esmer ekmek asla yemezdi kepek ekmek aldi kendine :) kiskandi valla :):):)Korktu tabi :)
bide diyoki ekmekle kolayi biraksam kkilo veririrm ben. Ben zaten iki gundur az yiyorm gobegim gitti ne guldum aksam aksam ya gobegi gitmis :) goji yiyo sabah aksam sasirtiyo bDarısı bizimkinin başına :) hem geç geliyor hem de yatana kadar ağzı durmuyor ya :)))
dur dha ikinci gunden snra belli olur sabah yemekten once oglen aksam yemektem once 15 tane yiyorm hep beni kesiyo yemek yiyemiyorm dun ac gezdim resmen sayesinde. Ustunede su iciyorm yedkten snra.Ya bu goji şehir efsanesi yahu zaten böyle şeyler beni kesmez biliyordum da eksik kalmayayım dedim ve aldım. Kuru meyvelerle bisküviyle millet açlık bastırır ya bende tam tersi içim iyice kazınır. Goji de öyle yaptı. 17.00 de yemek yemiştim az evvel biraz goji attım ama cıks olmadı kızlar açım açım açım eşim gelse de ben de Azadla vurup kafayı uyusam