Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu saatte günü bitirsem ölürüm açlıktanAkşam yemeği ve bitti bu gün :)
Goji aldım bakalım ona güveniyorum :))) zaten gün içinde de az yedim. 63,5 u gördüm ya gaza geldim :)))ben bu saatte günü bitirsem ölürüm açlıktan
ay bende mi goji alsam ama eşimi nasıl ikna edicem sana alalım falan mı desemGoji aldım bakalım ona güveniyorum :))) zaten gün içinde de az yedim. 63,5 u gördüm ya gaza geldim :)))
150 gr paketlenmişti öyle aldım 10 liralık zaten az bişey al çantanda dursunay bende mi goji alsam ama eşimi nasıl ikna edicem sana alalım falan mı desem
Alayım en iisi ya aktardan mı aldın Canım150 gr paketlenmişti öyle aldım 10 liralık zaten az bişey al çantanda dursun
Evet canım aktardan. Bakalım inşallah işe yararAlayım en iisi ya aktardan mı aldın Canım
Korktu tabi :)Kizlar esimde diyetteee
Ruyamda gorsem inanmazdim
Darısı bizimkinin başına :) hem geç geliyor hem de yatana kadar ağzı durmuyor ya :)))Kizlar esimde diyetteee
Ruyamda gorsem inanmazdim
ben ilk defa bukdr kararliym sasiriyo :) markette cikolata aliyodu dedm bana alma kendinede almadi. Ekmek aliyoduk esmer ekmek asla yemezdi kepek ekmek aldi kendine :) kiskandi valla :):):)Korktu tabi :)
bide diyoki ekmekle kolayi biraksam kkilo veririrm ben. Ben zaten iki gundur az yiyorm gobegim gitti ne guldum aksam aksam ya gobegi gitmis :) goji yiyo sabah aksam sasirtiyo beni darisi size :)Darısı bizimkinin başına :) hem geç geliyor hem de yatana kadar ağzı durmuyor ya :)))
Bizimkine goji versem diğer çerezlerle beraber bi kase olarak yer :)))ben ilk defa bukdr kararliym sasiriyo :) markette cikolata aliyodu dedm bana alma kendinede almadi. Ekmek aliyoduk esmer ekmek asla yemezdi kepek ekmek aldi kendine :) kiskandi valla :):):)
bide diyoki ekmekle kolayi biraksam kkilo veririrm ben. Ben zaten iki gundur az yiyorm gobegim gitti ne guldum aksam aksam ya gobegi gitmis :) goji yiyo sabah aksam sasirtiyo beni darisi size :)