• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

DSC_0350.JPG kahvaltı öykü yemedi omletini ben yiyorum içinde yarım dilim ekmek içi var ondan kabukları aldım

Benim canım kahvaltı yapmak istemedi 5 tane bademle su içtim betüle bile çorba içirdim bu sabah kahvaltıya üşendim :)

Kahvaltım ekmeksiz ;) aslında bunu bile yiyesim yok ama sırf öğün olsun diye yiyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 24
Birazdan Azad'a yaptığım sebze çorbasından içicem yağsız yaptım hepsini haşlayıp blenderdan geçirdim.
Dayanamadım tartıldım kızlar yine 63,5 U gördüm sonunda :))) bunun altına bi inemedim ama başladığımdan beri iki kg vermişim, kalan 3,5 da giderse yarı final tamamlanmış olacak sonra hedef 55 ;)

Birazdan Azad'a yaptığım sebze çorbasından içicem yağsız yaptım hepsini haşlayıp blenderdan geçirdim.
Dayanamadım tartıldım kızlar yine 63,5 U gördüm sonunda :))) bunun altına bi inemedim ama başladığımdan beri iki kg vermişim, kalan 3,5 da giderse yarı final tamamlanmış olacak sonra hedef 55 :KK66:
Ya bende kaç gündür 65.7 de takılıp kaldım daha aşağı inemiyorum ilk burda yaptıpımızda 65.1 i görmüştüm bi daha nasip olmadı ;)

Ya bende kaç gündür 65.7 de takılıp kaldım daha aşağı inemiyorum ilk burda yaptıpımızda 65.1 i görmüştüm bi daha nasip olmadı :KK66:
Ya vücut kendini iyi hissettiği kg da takılırmış ama ben kendimi iyi hissetmiyorum ki :( neyse azmim kırılmayacak en azından o 60 ı bi göreyim.

Ya vücut kendini iyi hissettiği kg da takılırmış ama ben kendimi iyi hissetmiyorum ki :KK43: neyse azmim kırılmayacak en azından o 60 ı bi göreyim.
Ay inşallh ya bende bi 60 ı görsem

Yarım kilodan fazla havuç yarım mor lhana 1 tanede marul hepsinden salata yaptım koca bi tupper oldu salata yapmaya üşeniyorum genelde böyle rahat olacak inşallah ordan direk koyarım sofraya

Şimdi de bunu yiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 23
Back