Ennnn sevdgim salata ton baligi bitmisti almadm bayadr aliym bende markete gdinceİlk öğünüm Light ton balıklı salata:) Haftasonu yemeyi abartırım sanmıştım ama yememeyi abarttım Nasıl korkuttuysam kendimi artık
Bi de bi süre akşam 17 den sonra yememeye çalışıcam çok etkili bi yöntemmiş. Ben 19 dan sonra yapıyordum ama iki saat daha çektim geriye
Yemek yemicem esimi aradim yede gel dedim annesi zaten birakmaz yemek yrdirmeden sabhtan beri calistiriyo. Bnde besibiryerde iciyorm ackirsam armut yerim. Bu goji acayip tok tutuyo. Azonce yedim ve istahim aninda kesildi okdr cok actimki bir danayi yerdim:) ama sifir istah kaldi mucizevi bisey bu:))Aciiimmmmm
Esim bugun annesinin evine gitti ev tasiyolar disari fln ckmadik. Yengem geldi 4 te bi nescafe ictm okadr. Suan karnm gurulduyo. Yemekte yapamadim otrmaktan.
Ben de bi 100 gr alayım bakayım denemek içinYemek yemicem esimi aradim yede gel dedim annesi zaten birakmaz yemek yrdirmeden sabhtan beri calistiriyo. Bnde besibiryerde iciyorm ackirsam armut yerim. Bu goji acayip tok tutuyo. Azonce yedim ve istahim aninda kesildi okdr cok actimki bir danayi yerdim:) ama sifir istah kaldi mucizevi bisey bu:))
Siddetle tavsiye ediyorm dha ikinci gun ama istahim kapandi yedigin an kapniyo.Ben de bi 100 gr alayım bakayım denemek içingerçi eskisi gibi deli divane acıkmıyorum artık ben
Ben hic dolduramiyorm kalori limitiniÖğle yrmeği yerine 3 te yedik dılarda 3 parça pirzola ve 3 parça sucuk yeidm ekmeksiz ara türk kahvesi yanında yarım sütlü tatlı akşam yemeği niyetinede az önce 1 top dondurma yedim programa yediklerimi girdim günlük kaloriyi doldurmuşum ama aşmamışım :)))
Regl oldum tatlisiz ilk reglm :) insallah dayanablirm tatli krizine. Karnimin sisligide inerse azcik dha mutlu olucam sonunda
Benim de regl yaklaştı sırf onun için evde goji bulundurcam. Çikolata krizini de şöyle kesebilirsin %70 bitter çikolatalar var ondan al. Mezecilerde ya da büyük marketlerde oluyor şu free shop ürünlerindenSimdi bir albeni kalorisi cok degil yyebilirm aslinda ama sekerli oldgu icn diyete uygun degil mesela bir cikolata yesem ogun baska bisey yemesem nolur ??? Bnce kalcada yag olur ama bilemedim
cok isterse canm oyle yaparm artik ama yemicek gbiyim. Markete gitmem gerekiyo yarn nesfit falan bitter cikolta bulundurayim evdeBenim de regl yaklaştı sırf onun için evde goji bulundurcam. Çikolata krizini de şöyle kesebilirsin %70 bitter çikolatalar var ondan al. Mezecilerde ya da büyük marketlerde oluyor şu free shop ürünlerinden
saat gec olmustu 7 den snra yemek cok rahatsz ediyo diye yemedim aslinda cok actm yemek hazirlamak icn mutfga bile girmismtm ama goji yedim 15 tane ne aclik kaldi ne bisey .aciksaydm yicektm 4 te ictgim nescafeyle duruyorm hala halada ac degilm esim kokorec yedi 11 de sanada aliym falan dedi ceyrek ye bari dedi ama istemedim normalde severm arada bazi geceler gdip yerdik ama cnm bile cekmedi birkere isirmadm bile. Sadece su ictm sabah ola hayrola. Buarada masallah sen bugn popkek dondurma falan iyisin bakiyorm. Pazar gnu kartepeye gdicez orda birgunlugune birazcik bozcam diyeti ogun goji yememem lazim :)) yoksa bozamam@hiraysen öğün atlamak veya az yemek bazı bünyelerde ters tepebiliyo yememek kilo vermekle eşit değil çoğu zaman verememek bile oluyo sonucu
Benim rahatlatıcı kayısı çayım hakkaten işe yarıyor :) bi akşam yatmadan bi sabah kalkar kalkmaz içiyorum ancak etki ediyorAksamdan ikitane kayisiyi suya koydum onlari ictmm yedim smdi iki gundur bende tuvalete cikamiyorum @Apriori123 piskolojik diye dusunuyorm benmkini napsam bilmiyorm bugn aktivia alcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?