- 23 Ağustos 2016
- 182
- 193
- 30
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.541
Tesekkur ederim şuan quartzo var bence zaten oda çok doğal duruyor bende ama farklı bir renk daha denemek istiyorum bide bişey daha soracağım yıllık lenste tüm yıl boyunca hic batma vs oluyomu galiba lens kalınmıs diğerine göre ama cesaret edip bir türlü yıllığa gecemedim yok batma yapar 3-4 ay sonra elimde kalır filan diye
Aaa kalın diye duymustummBenim çok ince ya korktum takarken yırtılır diye hatta haresiz ama benimki
Benimkiler de 3 gündür bende ama şimdilik batma olmadı hatta gözümde yok gibi rahat önceden freshlook kullanmıştım mesela ona göre baya baya iyi ve rahatAaa kalın diye duymustumm
Peki kaç aydır kullanıyosunuz memnunmusunuz rahat mı:/
Solotica nin hidrocor serisi en dogal olani deil mi ?ben solotica kullanıyorum çok memnunum cnm...umarım sende memnun kalırsın...
Mavi istiyosan grafite al doğal bi mavi cart degil katiyyen gunluk kullanima cok uygun dogal ...nc yillik serisini tavseye ederim.Soloticanın hidrocor ambar ını kullanan var mı ya da grafite nolur yardımcı olun karar veremiyorum :S
Videoda cok yapay duruyo topazio gibi gercekte daha doğalBen grafite kullanıyorum.bu videoya bakin isterseniz bence en dogali lenslerde biri hidrocor grafite
N.c mu hıdrocormu aldin?Uzun süren bir araştırmanın ve burda okuduğum yorumların sonunda bende grafite sipariş verdim umarım memnun kalırım
Hidrocor aldımmN.c mu hıdrocormu aldin?
Bende hıdrocor kullanıyorum özellikle kullu kumral saç rengiyle harika oluyo ama bi sonrakine n.c serisinden alicam bunun haresi olmadigi için tuhaf geliyo insanlarada biraz geri sayfalarda foto paylasmistim bilmiyorm gördnuzmu ama fikir olabilir sizede¿..Hidrocor aldımm
Lensim bugun elime ulaştı kızlar bana rengi çok açık geldi. Sizce nasıl olmuş ?Bende hıdrocor kullanıyorum özellikle kullu kumral saç rengiyle harika oluyo ama bi sonrakine n.c serisinden alicam bunun haresi olmadigi için tuhaf geliyo insanlarada biraz geri sayfalarda foto paylasmistim bilmiyorm gördnuzmu ama fikir olabilir sizede¿..
Lensim bugun elime ulaştı kızlar bana rengi çok açık geldi. Sizce nasıl olmuş ?
lensoptikten solotica lens quartzo sipariş etmiştim. Daha kullanmaya fırsatım olmadan erkek arkadaş engeline takıldı saçma bi şekilde kapalı paket kaldı elimde.. 260 tl para vermiştim isteyen olursa mağazadan alınmış gibi 180e satabilirimisteyen mesaj atabilir..[/QUOT
hiç açmadiysaniz alabilirim...