Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bence elegance 3 tonlu lenslere bak çok doğal duruyor. Tabiki solotica kalite açısından daha iyi ama ben elegance dan çok memnun kalmıştim
Elegans hareli gri kullanıyordum ben de Evet çok dogal ama 3 yada 4 yil once falandi sanirim Renkleri bir ton actilar eskisi gibi degiller o zaman dan beri de almadim hiç ne durumda bilmiyorum

Ben grafite kullanıyorum. bu videoya bakin isterseniz bence en dogali lenslerde biri hidrocor grafite

Ya çok güzel duruyoooo gerçekten siz hidrocor mu kullanıyosunuz nc mi ben hidrocor düşünüyorum bide böle boyaması noktalı olduğu için korkuyorum çok mu piksel piksel duruyo yoksa gözle iyi mi kaynaşıyo ilginiz için teşekkürler :)

Ya çok güzel duruyoooo gerçekten siz hidrocor mu kullanıyosunuz nc mi ben hidrocor düşünüyorum bide böle boyaması noktalı olduğu için korkuyorum çok mu piksel piksel duruyo yoksa gözle iyi mi kaynaşıyo ilginiz için teşekkürler :)
Evet hidrocor bu sekilde bir makyaj yapin çok dogal oldugu için makyajla ilgi çekici yapabilirsiniz. Noktalari falan belli olmuyor korkmayın gayet gorundugu gibi guzel bir makyajla

Rica ederim siz yine de YouTube ye solatica hidrocor grafite Yazin ve nasil duruyor Videolara bir göz atin. Kizil saç da sarisinda esmerde ayni durmayabilir
Ya aklıma gelmişken birşey daha sorabilir miyim ben daha önce nc mel kullandım ve onun pupili çok küçük geldi bana videodaki bayanın pupili ne çok küçük ne çok büyük bu hhidrocor da nc kadar dar pupillere mi sahip yoksa videodaki gibi mi

Ben de dün mellerimi sipariş verdim.. Valla benim tek beklentim ve umudum doğal durması :) En doğal lens diye duydum o nedenle bu markayı seçtim. üstelik fiyatı da yıllık lenslere kıyasla çok çok uygun
Nasıl yani yıllık lens mi bi kutudan iki tane çıkıyormuş sanırım bi lens en fazla ne kadar kullanılabiliyor

Merhaba kızlar bende yakın zamanda Natural Colors Quartzo siparişi vereceğim numaralı yıllık olacak.Çarşamba doktor randevum var Quartzo KULLANANLAR LÜTFEN RESİM ATARMISINIZ

Kızlar gözlerim koyu kahve " ice yada cristal " rengini kullanmayı dusunuyorum rengini tam verirmi sizce nasıl durur? Doğallığıda önemli kullanan arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım varr

Kızlar gözlerim koyu kahve " ice yada cristal " rengini kullanmayı dusunuyorum rengini tam verirmi sizce nasıl durur? Doğallığıda önemli kullanan arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım varr

Canım benim gözlerim baya koyu kahve ve ben hidrocor grafite aldım çok güzel durdu sanki kendi gözüm gibi ama koyu ve grimsi mavi Cristal nc al o da doğal di izlediğim videolara göre

Canım benim gözlerim baya koyu kahve ve ben hidrocor grafite aldım çok güzel durdu sanki kendi gözüm gibi ama koyu ve grimsi mavi Cristal nc al o da doğal di izlediğim videolara göre
Dogallik acisindan graffite arkadaslar. Hepsinden dogal ve mavi duruyor dogal oldugu için Parlak degil çok ilgi cekmiyor. En iyisi grafite

Tesekkur ederim şuan quartzo var bence zaten oda çok doğal duruyor bende ama farklı bir renk daha denemek istiyorum bide bişey daha soracağım yıllık lenste tüm yıl boyunca hic batma vs oluyomu galiba lens kalınmıs diğerine göre ama cesaret edip bir türlü yıllığa gecemedim yok batma yapar 3-4 ay sonra elimde kalır filan diye :KK43:

X