- 24 Ağustos 2009
- 4.646
- 1.126
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.701
sol gözünüzdeki lens kesinlikle daha doğal duruyor. O giello mu?Var tabiki ilk resimde önceki lensim ve soloticayı taktım neden vermek istediğim anlaşılsın diye ikincisinde tam resmi var.resmi kırptım başka yerde resmim görülmesin diye
Evett rainbow giello ama canlı solotica ondan çok daha konforlu ve doğal duruyor.emin olun sadece rengi açık oldugu için vermek istiyorum.avelasını aldım bile solotica almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim gerçektensol gözünüzdeki lens kesinlikle daha doğal duruyor. O giello mu?
bu rainbowlar türkiyede satılıyor mu ki?Evett rainbow giello ama canlı solotica ondan çok daha konforlu ve doğal duruyor.emin olun sadece rengi açık oldugu için vermek istiyorum.avelasını aldım bile solotica almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim gerçekten
Ewet satılıyor yıllardırbu rainbowlar türkiyede satılıyor mu ki?
yani bir optik mağazasına gitsem kolaylıkla bulabilirim öyle mi?Ewet satılıyor yıllardır
yani bir optik mağazasına gitsem kolaylıkla bulabilirim öyle mi?[/en son opmardan almıstım.büyük optiklerin bir çogunda var
Evet en son opmarda almıstım.herhangi büyük bir optikçiden tahatlıkla bulabilirsinizyani bir optik mağazasına gitsem kolaylıkla bulabilirim öyle mi?
Teşekkür ederim. Bu arada ben numaralı lens kullanıyorum miyop olduğum için. Sizin lensler numarasız mı?Evet en son opmarda almıstım.herhangi büyük bir optikçiden tahatlıkla bulabilirsiniz
Teşekkür ederim. Bu arada ben numaralı lens kullanıyorum miyop olduğum için. Sizin lensler numarasız mı?
İnternette biraz baktım, adore markasında bir lens var soloticadan daha doğal duruyor. Acaba onun satışı var mıdır ki türkiyede? siz duydunuz mu hiç adore lenslerini?Yok benimki renkli ama numaralısıda vardır
Aylik alip 1 yil kullanmaktanmi bahsediyorsunuzSelam soloticanin hidrocor serisini kullamabilirmiyim 1 sene boyunca zarari vsrmidir senelik lenslere guvenemiyorum.ne yapsam karar veremedim
Hayır canim hidrocor serisinnden bahsediyorum onlar senelik ya 1 sene boyunca ayni lensi takacaam sonucta pek onermiyolar senelik olanlariAylik alip 1 yil kullanmaktanmi bahsediyorsunuz
Hijyen acisindan onermiyorlar hijyenine dikkat edersen hic bir problem olmaz b7 arada hidrocar tavsiye etmiyorum hareli bir renk secin daha hoş ve dogal duruyor benim fikrimHayır canim hidrocor serisinnden bahsediyorum onlar senelik ya 1 sene boyunca ayni lensi takacaam sonucta pek onermiyolar senelik olanlari
Aslinda hareli olanlarda quartzo yu cok begeniyorum ama cok mavi durur diye c cesaretim yok cunku gozlerim.acik.kahve hidrocor serisinde de ambsr cristal felan dusuniyorum onu hidracorun quartzosu cok acik insanlat bunda yaniliyor bence serisine gore renk secemiyorllar hareli olanda ki quartzoya aldanip hidracordakini aliyolat ve aralarinda ton olarak cok fark varHijyen acisindan onermiyorlar hijyenine dikkat edersen hic bir problem olmaz b7 arada hidrocar tavsiye etmiyorum hareli bir renk secin daha hoş ve dogal duruyor benim fikrim
Merhaba hypnose kendinizi aldınız mı bilgi verebilirmisinizHypnose hazel almayi dusunuyorum bende bakalim
Hayir alamadim malesef begendigim rengin numarali uretimi yokmus,instgrmda var kullanici yorumlari ordan bakin istersenizMerhaba hypnose kendinizi aldınız mı bilgi verebilirmisiniz
Memnun kaldinizmi yasemin hanimBilgi için teşekkür ederim . Siparişi verdim. Bakalım nasıl olacak