Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Oo hepsini 5 kere izledim desem yalan değil :) varmış nc daha koyuymuş :)
Ice cristal mel quartzo aciklar goradaki gibi diyo herkes marineyide begendim ben benim foto paylasyigm sayfada sanirm bi arkadas almsti paylasti oda koyu bi renk onuda begenmistim fikir olsun bakabilirsin topazio çok yapay duruyo bilgine:)

Ice cristal mel quartzo aciklar goradaki gibi diyo herkes marineyide begendim ben benim foto paylasyigm sayfada sanirm bi arkadas almsti paylasti oda koyu bi renk onuda begenmistim fikir olsun bakabilirsin topazio çok yapay duruyo bilgine:)
Evet komutan logar gibi quartzo crystal falan marine yi de düşündüm ama mavi istiyorum böyle belli olsun gözümde o biraz yeşile çalıyo sanki

Evet komutan logar gibi quartzo crystal falan marine yi de düşündüm ama mavi istiyorum böyle belli olsun gözümde o biraz yeşile çalıyo sanki
Ewet mavi yesil arasi bi renk ben bi dahaki sefere n.c serisini deniycem süresi dolsun lenslerimin sonra hem belki renk tonlarida koyulaşır biraz umarim yani :)

3 aylık lenslerde hergün taksam da takmasamda 3 aymı suruyor ömrü lütfen yardımcı olun hiç biryerde doğru tam cevap bulamıyorum

3 aylık lenslerde hergün taksam da takmasamda 3 aymı suruyor ömrü lütfen yardımcı olun hiç biryerde doğru tam cevap bulamıyorum
Aynen öyle. Bir Lens acildiktan hemen sonra süresi ne kadarsa o kadar kullanabilirsin. Takıp takmaman farketmez önemli olan ne zaman açtığın. Şimdi acilmiş ama yıllarca hiç takılmadan saklanmış bir lensi düşün ne kadar sağlıklı olabilir ki. Acmadığın sürece problem yok ama açtıktan sonra taksan da takmasanda süresi dolar.

Peki bir sorum daha olacak 3 ay içinde batma yaparmı yoksa suresi dolduktan sonramı yapmaya baslıyor

Lensi iyi kullanıp kullanmamaya bağlı. 3 aydan kısa sürede batmaya baslayabiliyo hatta yirtilabiliyor bile. İyİ bakarsan 3 ay kullanirsin
Ben lens kullanmaya yeni basladım kusurabakmayın çok soru sordum :) ilk lensimi bundan 1.5 ay önce aldım kapağına sıkıstırmısım kenarı kesildi takmamam lazımdı ama 1-2 gün kısa aralıklarla taktım baktım çok batıyor çıkardım yenisini aldım şimdi çok rahatım ancak o batma hissi aklımda çok yer edindi ne kadar iyi baksam da tekrar yasarım 2 ay sonra filan diye ödüm kopuyor :)

Evet bu başına gelebilir ben de 3 yada 4 adet yeni lensimi bu şekilde parçaladim yada yirttim. Dikkatli kullanırsan hiç bir şey olmaz. 3 aykullanirsin. LeNS suyunu kapağına kadar doldurma hafif az koy ki kapağa sıkışmasin. Uzun Tırnak deydirme. Lens suyunu her kullanmada tekrar değiştir. Bide acı biber dogradinsa o elle sakin lenslere dokunma. Lens den gitmiyor gozlerin yanıyor

elimde hiç kullanılmamış hidrocor cristal ve hidrocor amber var isteyen olursa tatlibazar hotmail com a mail atabilirler ya da burdan mesaj da atabilirsiniz kullanılmamış olduğu halde 260 'a aldım 130 a satıyorum
Buna cevap vermek için kaydoldum buraya ice rengi eğer hala duruyorsa almak istiyorum umarım cevaplarsınız

Ben Desio numarali kullaniyorum goz rengime yakin olsun diye de caramel brown aldim desio cok rahat ben numarali kullandigim icin gunluk takiyorum ve hic rahatsiz etmiyor gozlerimi farklilik olsun diye solotica hidrocor topazio siparis verdim nasil durur bilmiyorum ama umarim rahattir fotoda ki desio caramel brown

Eklentiler

• IMG_20160720_020408.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 318
Bence elegance 3 tonlu lenslere bak çok doğal duruyor. Tabiki solotica kalite açısından daha iyi ama ben elegance dan çok memnun kalmıştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…