Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bende aalmayı dusunuyorum ya ="melisss_ce, post: 48203336, member: 351365"]lensoptikten solotica lens quartzo sipariş etmiştim. Daha kullanmaya fırsatım olmadan erkek arkadaş engeline takıldı saçma bi şekilde kapalı paket kaldı elimde.. 260 tl para vermiştim isteyen olursa mağazadan alınmış gibi 180e satabilirim :KK43: isteyen mesaj atabilir..[/QUOTE]
Canim

Arkadaşlar Solotica Hidrocor Aveladan 1-2 ton koyu lens arıyorum benim gözümde çok açık duruyor natural colors avela daha mı koyu acaba yada bildiğiniz başka marka var mı solotica gibi duran

merhaba cristal -5.00 var elimde solotica natural colors almak isteyen olursa haberleşelim

Merhabalar bende bugün solotica hidrocor ice aldım taktım ama gözlerim zaten yeşil olduğu için pek anlaşılmadı.. Eğer almak isteyen olursa benimle iletişime geçsin..

ben esmerim bi kızım quartzo almak istiyorum ama hidrocor mu natural mi almalıyım bilmiyorum hangisi sizce daha doğal durur lütfenn yardımcı olunn :))

arkadaslar hidrocor ambar ve hidrocor mel karsilastirmasi yapabilcek biri var mi hangisi daha dogaldir. hidrocor mel icin cok yapay denmis ama videolara bakinca cok dogal duran bi lensmis gibi geliyor bana keske bizi bilgilendirseniz bu renkler hakkinda renk ve yapi olarak bombeli duruyor mu mesela renkler hakkinda fikrinizi ve resminizi ekleseniz cok iyi olur alirken buradan degerlendiriyoruz birbirmize daha cok yardimci olsak cok guzel olurdu

Solotica dan renkli lens almak istiyorum. Bir mavi bir yeşil alacağım. Yeşil olarak mel düşünüyorum. Mavi olarak ne önerirsiniz? Gözlerimin rengi şu şekilde : IMG_20161127_174139.jpg

arkadaslar hidrocor ambar ve hidrocor mel karsilastirmasi yapabilcek biri var mi hangisi daha dogaldir. hidrocor mel icin cok yapay denmis ama videolara bakinca cok dogal duran bi lensmis gibi geliyor bana keske bizi bilgilendirseniz bu renkler hakkinda renk ve yapi olarak bombeli duruyor mu mesela renkler hakkinda fikrinizi ve resminizi ekleseniz cok iyi olur alirken buradan degerlendiriyoruz birbirmize daha cok yardimci olsak cok guzel olurdu

Hidrocor ambar çok doğal ama renki çok sarımtırak. Herkes yılan gözü gibi diye yorumlar yapıyor çevremde o yüzden takmayı bıraktım. Yeni seri Hidrocor Mel kullanmadım ama herkes çok açık diyor.

Solotica dan renkli lens almak istiyorum. Bir mavi bir yeşil alacağım. Yeşil olarak mel düşünüyorum. Mavi olarak ne önerirsiniz? Gözlerimin rengi şu şekilde :Eki Görüntüle 1917703

Benim gözlerim de sizin gibi koyu. Geçenlerde Hidrocor Crystal ve Hidrocor Quartzo siparişettim ama ikisi de yapay durdu zira renkleri çok açık. Hidrocor grafiti denedim bunun dışında, içlerinde en doğalı bu sanırım.

arkadaşlar yaklaşık 3 yıl önce nc cristal kullanmıştım koyu kahve gözlerime ve doğal güzel bi görüntüsü vardı son okuduğum yorumlarda cristalde değişim olmuş sanırım nc serisinden yakın zamanda alan varmı varsa fotoğrafını görebilme şansım varsa çok sevinirim

Benim gözlerim de sizin gibi koyu. Geçenlerde Hidrocor Crystal ve Hidrocor Quartzo siparişettim ama ikisi de yapay durdu zira renkleri çok açık. Hidrocor grafiti denedim bunun dışında, içlerinde en doğalı bu sanırım.
Peki sizce mel nasıl durur? Koyu bir yeşil olmasını istiyorum.

Gözlerimin şu renk olmasını istiyorum, programda denedim. Gözlerim koyu kahverengi. Yukarıda görsel var zaten. Mel ile gözlerimi şu renge çevirebilir miyim? Veya başka bir renk önerecek olan var mı?
IMG_20161206_172817.jpg

X