- 18 Aralık 2016
- 4
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.581
Nasil memnun muaunnMerhaba arkadaslar ben solotica hidrocor amber aldim, hayatimda ilk kez lens aldim, acaba hangi solusy0n alsam ve solotica lenslerin bakimi nasil oluyor? yardimci olursaniz sevinirim
Hidrocor haresiz natural color ince hareli hidrocharm da kalin hareliArkadaşlar hidrocor, hidrocharme ve naturalcolor arasındaki fark nedir?
Çok teşekkür ederim bunlar ne anlama geliyor tam olarak :/ pek bilgim yok da..Hidrocor haresiz natural color ince hareli hidrocharm da kalin hareli
Hare gözü cerceveleyen siyah çizgidir. Dogallik herkese gore degişir mesela bence en dogali hidrocor serisidirÇok teşekkür ederim bunlar ne anlama geliyor tam olarak :/ pek bilgim yok da..
Çok teşekkür ederim :)Hare gözü cerceveleyen siyah çizgidir. Dogallik herkese gore degişir mesela bence en dogali hidrocor serisidir
Esmeralda yı yeni kullanmaya başladım gözlerim çok koyu kahverengi, bende quartzo ile çok benzer durdu hatta birebir diyebilirim doğal bir renk, ancak göz renginiz acıksa o kadar doğal duracağını sanmıyorumESMERALDA hakkında bilgisi olan yada kullanan yorum yapabilir mi.
Cok tesekkur ederim dogal durmasi benim icin cok onemli. Evet koyu kahve. Yani quartzo rengini de netten gördüm pek bilmiyorum. Şöyle sorayim air optix color un green rengini yani duz yesilini ve pure hazel yani elasini kullandim. Gozlerimde belli dahi olmadi yesili. Puresi hafif sarartti. Esmeralda belli oluyor degil mi. Çır durmuyor ama yine de yesil demi. Peki hareli mi haresiz mi kullaniyorsunuz.Esmeralda yı yeni kullanmaya başladım gözlerim çok koyu kahverengi, bende quartzo ile çok benzer durdu hatta birebir diyebilirim doğal bir renk, ancak göz renginiz acıksa o kadar doğal duracağını sanmıyorum
Kızlar yeşil sitiyorum yada ela yeşil arası. renklere bakıyorum çok açık duruyorlar. koyu kahve gözlerim ver. en doğal duran marka bu diye okuyorum netten hep.
çok koyu olmayacak ve çook açık olmayacak yeşil yeşil ela karışımı bir renk yok mu.
esmeralda diye düşündüm ama kimi sevmiş kimi yapay demiş br fikir verin lütfen iki güne
aldınızmı lens acaba ?Kızlar yeşil sitiyorum yada ela yeşil arası. renklere bakıyorum çok açık duruyorlar. koyu kahve gözlerim ver. en doğal duran marka bu diye okuyorum netten hep.
çok koyu olmayacak ve çook açık olmayacak yeşil yeşil ela karışımı bir renk yok mu.
esmeralda diye düşündüm ama kimi sevmiş kimi yapay demiş br fikir verin lütfen iki güne sipariş vermem gerek
hareli istiyorum ayrıca
resim atarmısınTanita tikaram lens yellow 2 gün önce aldım 299 tl çiftini aldım rengini kendime yakıstıramadım isteyen olursa 170 liraya satmayı düsünüyorum fotograf atarım kızlar
Off bu da çok patlamış yaSolotica hıdrosummer serisi verde resmi geldi arkadaşlar paylaşabilirsiniz dediler bende sizinle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1020994
Eki Görüntüle 1020996
Bu şekilde duruyo rahatlıktada hiç problem yasamadım ilgilenirseniz yardımcı olurum yıllık lens :)resim atarmısın
Esmeralda kullaniyorum 1 haftadır. Tam yeşil degil katalogtaki gibi maalesef. Acık yesil turkuaza kaçıyor. Natural color serisini aldim hareli. Uzaktan dogal duruyor ama yakina gelince anlasiliyor. Renk çok patlamış. Çimen yeşili hayal etmistim turkuaz oldu.
Acaba Verde nasıl yada Ambar. Kullanan var mı