-
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.561
lensoptikten solotica lens quartzo sipariş etmiştim. Daha kullanmaya fırsatım olmadan erkek arkadaş engeline takıldı saçma bi şekilde kapalı paket kaldı elimde.. 260 tl para vermiştim isteyen olursa mağazadan alınmış gibi 180e satabilirimisteyen mesaj atabilir..
Evet bende almak istiyorum yeni kayit oldum bu yüzden :)Buna cevap vermek için kaydoldum buraya ice rengi eğer hala duruyorsa almak istiyorum umarım cevaplarsınız
Hydroco ise talibimMerhaba kullanılmamış iki adet solotica Quartzo var elimde almak isteyen ulaşabilir
Ben almak istiyoruumm hâlaaHydroco ise talibim
paketi herşeyi duruyor hiç açılmamış sayılabilir sadece denedim solüsyonuda içerisindeMerhabalar bende bugün solotica hidrocor ice aldım taktım ama gözlerim zaten yeşil olduğu için pek anlaşılmadı.. Eğer almak isteyen olursa benimle iletişime geçsin..
arkadaslar hidrocor ambar ve hidrocor mel karsilastirmasi yapabilcek biri var mi hangisi daha dogaldir. hidrocor mel icin cok yapay denmis ama videolara bakinca cok dogal duran bi lensmis gibi geliyor bana keske bizi bilgilendirseniz bu renkler hakkinda renk ve yapi olarak bombeli duruyor mu mesela renkler hakkinda fikrinizi ve resminizi ekleseniz cok iyi olur alirken buradan degerlendiriyoruz birbirmize daha cok yardimci olsak cok guzel olurdu
Solotica dan renkli lens almak istiyorum. Bir mavi bir yeşil alacağım. Yeşil olarak mel düşünüyorum. Mavi olarak ne önerirsiniz? Gözlerimin rengi şu şekilde :Eki Görüntüle 1917703
Peki sizce mel nasıl durur? Koyu bir yeşil olmasını istiyorum.Benim gözlerim de sizin gibi koyu. Geçenlerde Hidrocor Crystal ve Hidrocor Quartzo siparişettim ama ikisi de yapay durdu zira renkleri çok açık. Hidrocor grafiti denedim bunun dışında, içlerinde en doğalı bu sanırım.