Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaslar Batis spartax diye bi marka cikmis lens renkleri cok dogal fiyatida cok uygun ben Grafite rengini siparis ettim
Yurtdışından sipariş mi verdiniz.türkiyede satışını yapan yok sanırum.soloticanın muadiliymiş.15 dolar falan diye biliyorum.mel ve graphite renginin üstünde siyah sitah noktalar olması düşündürdü beni açıkcası

Hidrocor mel aldım yeni o kadar açık bi renk ki sarı duruyor gözde gözlerim elaya çalan kahvelerden hiç doğal değil yılan gözü tabirini kullanmışlardı ciddiye almamıştım aynen öyle sanırım çapıda uymuyor bana soflex serisi de acaip yapay soflex mel koyu asla doğal olmayan bi yeşil açtım ve çöpe attım quartzoyuda aldım takmadım duruyor sizinde paranız boşa gitmesin diye bilgi vermek istedim aqua bi ton yellow aldım attım çok rahatsız bi lens gözümü çıkarıyor gibi hissediyordum şimdi gözüm grafite de korkuyorum almaya

Bana da solflex quartzo hiç yakışmadı. Takamadim hiç cok uzuldum. Hidrocor grafite daha dogal gibi durmuş insanlarda ama bilemedim bana gitmiyor sanirim bu lens

Bana da solflex quartzo hiç yakışmadı. Takamadim hiç cok uzuldum. Hidrocor grafite daha dogal gibi durmuş insanlarda ama bilemedim bana gitmiyor sanirim bu lens
Öyle düşünmeyin soflex çok başarısız rezil bi seri çapıda her göze uymuyor bugüne kadar kullandığım en doğal lens tanita tikaramın sarısı oda çok belli değildi kendi gözümden farksızdı bi gün gözümden çıkardım renkli gözlü olmadığını söyleme lütfen dediler :) ama çok az değiştiriyor gözü ve ifadeyi ben böle doğal koyu gri mavi bişey istiyorum grafite gibi ama çap sorunu korkutuyor az parada değilki dene at yapalım

Dogru söylüyorsunuz. Okadar parayi veripte kullanamamak kötü olur. Rengine bayiliyorum ama grafitenin.

Tanita tikarami aklimdaki lens şu anda. Elaya dönük bi kahve benim göz rengim. Cok acmiyacak ama hafif ela yeşil arasi doğal bi renk olsun istiyorum. Çapı bunun uyacak sanirim bana.

Tanita tikarami aklimdaki lens şu anda. Elaya dönük bi kahve benim göz rengim. Cok acmiyacak ama hafif ela yeşil arasi doğal bi renk olsun istiyorum. Çapı bunun uyacak sanirim bana.
Solotica büyük geliyorsa tanita tam olacaktır lens olduğu hiç belli olmuyor koyu yeşil ela yapıyor gözü

Yorumlarda kalin rahatsiz etti falan diyenler olmuştu sizde böyle hissettiniz mi tanita için
Ben rahatsızlık hissetmemiştim ama hemen arkasına bi kaç ay sonra kuruluk problemi başladı gözlüğe dönmek zorunda kaldım o zaman ona yormamıştım ama yorumları okuyunca lensten olabileceği geldi aklıma

Solotica Hidrocor ambar almayı düşünüyorum..umarım hayal kırıklığı olmaz

Solotica Hidrocor ambar almayı düşünüyorum..umarım hayal kırıklığı olmaz
Çapı uyuyorsa umarım renk sıkıntılı değildir güzel görünüyor çap uymuyorsa istediği kadar doğal olsun gözbebeği geride derinde kaldığı için bombe yüzünden ben lensim diye bağırıyor ne yazık ki

Quartzo nın rengi nasıl peki.bende bugün crystal aldım ama o renkden almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…