Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar solotica lenslerinizi nerden satın aldınız? İnternet üzerinden mi? Nereden satın alabilirim ( Bursada oturuyorum)?

Arkadaşlar solotica lenslerinizi nerden satın aldınız? İnternet üzerinden mi? Nereden satın alabilirim ( Bursada oturuyorum)?
Ben renkli lens.comdan sipariş ettim ilk kez alışveriş yaptım bu siteden yorumlarda sıkıntı yok diye denemek istedim eğer bu siteden alırsan 1 kutuda 2 tane lens varmış 1 kutu sipariş etmen yeterli ben tek tek ödeme yapıyordum daha önce başka markalara

Merhaba arkadaslar ben solotica hidrocor amber aldim, hayatimda ilk kez lens aldim, acaba hangi solusy0n alsam ve solotica lenslerin bakimi nasil oluyor? yardimci olursaniz sevinirim

Solflex Naturel Colors mel rengi sipariş verdim bugün geldi. Hemen eski lenslerimi çıkarıp melleri taktım. Yaklaşık 17 senedir numaralı lens kullanan biri olarak hiç bu kadar konforlu bir lens kullanmamistim. O kadar rahatlar ki umduğundan da fazlası çıktı. Renge gelirsek benim gözlerim koyu kahve olduğu için koyu bir gri yesilimsi bir renk oldu. Ben beğendim çok doğal duruyor ve hiç damar görünmüyor. Tavsiye ederim kızlar

İnternetten sipariş vermiştim lensoptik.com dan. Bir kutudan iki adet çıkıyor kısa süreli aldım denemek için bir aylık. Bakalım ben ne kadar kullanabilecegim solusyonlaroma güveniyorum süreyi uzatirlar sanırım:KK66:

Ben renkli lens.comdan sipariş ettim ilk kez alışveriş yaptım bu siteden yorumlarda sıkıntı yok diye denemek istedim eğer bu siteden alırsan 1 kutuda 2 tane lens varmış 1 kutu sipariş etmen yeterli ben tek tek ödeme yapıyordum daha önce başka markalara
teşekkür ederim bilgi için:)

peki natural colors quartzo mu hidrocor mu?hidrocor cok acık sanırım rengi

Merhaba bir süredir giremiyordum dolayısıyla yeni gördüm msj ını geciken cvp için öncelikle özür diliyorum. Natural colors hareli serisidir Solotica'nın. Hidrocor ise haresiz seridir Ancak Hidrocor daha açık bir tonlamaya sahiptir. Hangisini almalıyım kısmına gelince, tamamen kişisel tercih meselesi. Benim fikrim natural colors'un daha hoş bir görüntüye sahip olduğu yönünde. Ben Solotica alışverişlerimi Lensoptik.com internet sitesinden yapıyorum yıllardır. Oldukça kaliteli,seri ve güven içeren bir hizmet sunuyorlar. Yaşadığın herhangi bir sorunda ürünlerine sahip çıkacak kadar. Ki bu çok önemli.

Re
Solflex Naturel Colors mel rengi sipariş verdim bugün geldi. Hemen eski lenslerimi çıkarıp melleri taktım. Yaklaşık 17 senedir numaralı lens kullanan biri olarak hiç bu kadar konforlu bir lens kullanmamistim. O kadar rahatlar ki umduğundan da fazlası çıktı. Renge gelirsek benim gözlerim koyu kahve olduğu için koyu bir gri yesilimsi bir renk oldu. Ben beğendim çok doğal duruyor ve hiç damar görünmüyor. Tavsiye ederim kızlar
koyarmısınız resim.

X